Tokio
Aanbiedingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tokio Aanbiedingen: Onze meest aanbevolen

 • Japan: onbeperkt draagbare wifi routerverhuur, bezorgd

  1. Japan: onbeperkt draagbare wifi routerverhuur, bezorgd

  Je profiteert van het gemak van een onbeperkte draagbare wifirouter, oplader en USB-kabel die bij je hotel wordt geleverd, samen met een vooruitbetaalde envelop voor retournering. Als je het apparaat liever wilt ophalen bij het kantoor van de lokale partner, kijk dan naar het adres van het ontmoetingspunt. Je verbindt de router met 10 apparaten tegelijk en je hebt toegang tot internet gedurende je hele reis. iPhone, iPad, Android Smartphones, pc- en Mac-laptops en andere draagbare consoles worden allemaal ondersteund. Het apparaat heeft een Hybrid 4G LTE-hogesnelheidsverbinding en de batterij kan tot 10 uur meegaan (normaal gesproken ongeveer 8 uur, afhankelijk van het gebruik). Je gebruikt aan het einde van je reis de vooruitbetaalde envelop bij je bestelling om je draagbare wifi terug te sturen. Je stuurt de envelop vanaf elk Japans postkantoor of vanaf het postkantoor op de luchthav...

  Ideaal en onmisbaar wanneer je reist door Japan en niet continu in een hotel zit.

 • Japan: Pocket Wi-Fi Router 4G LTE met onbeperkt gebruik

  2. Japan: Pocket Wi-Fi Router 4G LTE met onbeperkt gebruik

  Je krijgt in heel Japan toegang tot 4G LTE Wi-Fi met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Je router kan bij je hotel worden afgeleverd of je kunt het ophalen op het vliegveld. Je kunt je router ook ophalen bij onze balie op de luchthavens Narita, Haneda, Kansai, Naha, Shin-Chitose, Fukuoka, Naha, en Shinjuku.  De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden opgestuurd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

 • Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

  3. Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

  Maak je ervaring in Japan gemakkelijker met wifi op zak. Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Krijg een plan dat bij je past, met flexibiliteit van 3 tot 30 dagen. Raak nooit meer verdwaald in Japan met onbeperkte wifi-data, waarmee je Map-apps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de wifi-router op vanaf Narita Airport Terminal 1 of 2 bij de QL Liner-balie  en je kunt gebruik maken van internet zodra je bent geland. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

Tokio: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu Tokio? Kliknij tutaj.

Wat anderen zeggen over Tokio

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 319 beoordelingen

WiFi-router wachtte op ons bij onze aankomst in het hotel (afhaalpunt) en kon het bij ons vertrek bij het vertrek (afleverpunt) achterlaten. Snelle en indrukwekkende communicatie van Vision Inc. die dit in Tokio regelde. Zo'n vlotte transactie en de WiFi-router zelf een mooie grootte om mee te nemen. Het verloor een behoorlijk aantal keren het signaal MAAR we waren meestal op de metro in Tokio en het was gewoon voor een moment dat het meteen weer verbinding maakte met de ondergrondse richtingen die we gebruikten. We hadden alleen een probleem in het Asakusa-gebied van Tokio om een vreemde reden bij beide gelegenheden. Het was heel goed in het navigeren door heel Tokio naar en inclusief heel Kyoto, enz. Samenvattend: een heel stuk beter dan we dachten dat het zou zijn - betrouwbaar en duurde gemakkelijk de hele dag.

Bij aankomst in het hotel lag de wifi router al klaar bij de receptie. De wifi router is simpel te installeren en werkt overal prima. Na gebruik kan je het apparaat eenvoudig per meegeleverde envelop in een brievenbus doen of eventueel laten doen.

Pocketrouter is geweldig! Altijd en overal verbonden! Duurzame communicatie, zelfs in de metro, ik raad het iedereen aan! Afgeleverd bij het hotel, de jongens van de receptie vanaf daar verzonden, bedankt allemaal!

Super service met bezorging en bezorging in het hotel. Er was een echt goede en snelle verbinding, met een goede dekking waar we ook waren.

Ideaal en onmisbaar wanneer je reist door Japan en niet continu in een hotel zit.