Tokio
Wellenss & Spa's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tokio Wellenss & Spa's: Onze meest aanbevolen

 • Vanuit Tokio: dagtour naar Fuji en Hakone inclusief sightseeingrondvaart

  1. Vanuit Tokio: dagtour naar Fuji en Hakone inclusief sightseeingrondvaart

  Vertrek met de bus op een daguitstap vanuit Tokio naar de natuurgebieden van Hakone, in de buurt van de berg Fuji.  Ga aan boord van het rijk versierde piratenschip voor een rondvaart over het Ashimeer, dat duizenden jaren geleden werd gevormd door een vulkaanuitbarsting. Kijk uit op de groene omgeving en het idyllische uitzicht op de Fuji. Zie het landschap vanuit een ander perspectief met een ritje in de Hakone Ropeway-kabelbaan naar de Owakudanivallei. Bewonder het panorama-uitzicht op Hakone van bovenaf. Kom meer te weten over de natuur en tradities van deze regio. Kies ervoor om de lokale lekkernij 'kuro tamago' te proeven: zwart gekookt ei dat je leven volgens de overlevering met 7 jaar zal verlengen.

 • Tokio: tour naar Nikkō Tōshō-gū en Kegon-waterval

  2. Tokio: tour naar Nikkō Tōshō-gū en Kegon-waterval

  Om 07:50 uur begroet de tourbegeleider je op de begane grond van het Shinjuku Subaru-gebouw, net naast de westelijke uitgang van Shinjuku JR Station. Om 08:00 uur vertrek je vannuit Shinjuku naar de Tochigi-prefectuur, waar de stad Nikko gelegen is. Om 10:30 uur kom je aan bij de eerste bestemming van de tour, het heiligdom Nikkō Tōshō-gū. Dit is de laatste rustplaats van Tokugawa Ieyasu, de oprichter van het Tokugawa-shogunaat dat, tot aan 1868, meer dan 250 jaar over Japan regeerde, tijdens de Edo-periode. Je kunt de schoonheid van dit complex, dat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, bewonderen, terwijl je interessante verhalen en legendes over het gebouw hoort van je gids. Na het bezoek aan Nikkō Tōshō-gū passeer je de Iroha-helling. Deze is beroemd om 48 scherpe bochten en komt voor in de animatieserie "Initial D". De weg is erg populair in de herfst vanwege de herfstbladeren. Om...

 • Tokio: toegangsticket Thermae-Yu Hotspring in Shinjuku

  3. Tokio: toegangsticket Thermae-Yu Hotspring in Shinjuku

  Toegang tot Termae-Yu gemakkelijk in het hart van Tokio. Presenteer de voucher die de tourleverancier u per e-mail heeft ontvangen en krijg toegang tot de grootste natuurlijke warmwaterbron in de Tokyo Metropolitan-wijk. Je krijgt binnen een handdoek en een traditionele Yukata (badjas). Verken 6 verschillende binnenbaden, het grootste hooggeconcentreerde koolzuurbad in Tokio, een openluchtbad met natuurlijk warm bronwater dat rechtstreeks uit het warmwaterbrongebied van Nakaizu wordt getransporteerd en twee soorten sauna's. Neem een pauze van de gekke stadslichten en trakteer uzelf op een sessie van totale ontspanning bij Termae-yu. Kies uit spabehandelingen en eten om de perfecte ontspannende ervaring te creëren.

 • Van Tokio: Private Scenic Day trip naar Kawaguchi-ko Lake

  4. Van Tokio: Private Scenic Day trip naar Kawaguchi-ko Lake

  Ontmoet je gids in Tokio en neem de trein naar Kawaguchi-ko, beroemd om de warmwaterbronnen, musea, kersenbloesems en uitzicht op de iconische Mt Fuji. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Begin uw dag in de badplaats Kawaguchi-ko door te baden in een lokale warmwaterbron (bekend als onsen). Geniet van alle stress in het geneeskrachtige water voordat u naar de Maple Corridor gaat, die in de herfst prachtige rode en gouden esdoornbladeren heeft. Beklim de Mount Fuji Panoramische Kabelbaan voor uitzicht vanaf 1.075 meter boven de zeespiegel. Volg je gids naar ongebruikelijke plekken zoals de Fuji Omoro Sengen-schrijn of Tanuki Tea Shop. Gevonden bovenop de berg Tenjo biedt dit een nieuw perspectief op de berg Fuji. Bekijk popula...

 • Tokio: privé West Side Vintage racefietstocht

  5. Tokio: privé West Side Vintage racefietstocht

  Pas je zadelpen aan en ga op een wervelwindrit door de lokale wijken van Tokio. Tijdens deze privé 2,5-uur durende fietstocht fietst u door de straten op een fiets, handgemaakt door een meester-framebouwer. Verken gebieden van deze bruisende stad die minder te voet bereikbaar zijn tijdens een aangename rit van 20 tot 25 kilometer. Fiets in stijl op een roterende line-up van wegframes van de gerespecteerde Japanse workshops van Zunow, 3Rensho, Nagasawa, Toei, Ganwell, Kalavinka, Nakagawa, Cherubim en bedrijf. Rijd over achterafstraatjes, steegjes en fietspaden langs de rivier om de eclectische wijken van Tokyo Suginami, Musashino, Mitaka en Nakano te ontdekken.

Tokio: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu Tokio? Kliknij tutaj.