Belevingen in

Inverness

Verken de middeleeuwse straten van de poort naar de Schotse Hooglanden en spot het monster van Loch Ness.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Topbezienswaardigheden in Inverness

Sitemap Inverness

Wil je alle activiteiten in Inverness ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Inverness

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.659 beoordelingen

Geweldige ervaring! In het bijzonder was een gids deskundig en gepassioneerd en vertelde ons zoveel mogelijk details. Zijn positieve energie hielp me om meer te genieten. Mijn moeder bewonderde zijn passie en professionaliteit - hij gaf ons alle populaire restaurantlijsten in Inverness toen we na een reis van 12 uur terugkeerden naar Inverness. Ook de Jacobite-stroomlijntrein is fantastisch, wat een geweldige reis! Ik raad dit ten zeerste aan !!

Het was heel gemakkelijk om online te boeken en alle informatie die we nodig hadden was heel duidelijk. De route was gevarieerd en de bezienswaardigheden waren werkelijk spectaculair. Er waren voldoende rustruimten en mogelijkheden om de hele dag door verfrissingen en lunch te kopen. De gids was erg leuk en zeer informatief. Hij zorgde uitstekend voor ons. De tourbus was erg comfortabel. Ik zou de reis ten zeerste aanbevelen.

eerste klas reis en de buschauffeur / gids was fantastisch en we hebben erg genoten van de hele ervaring, ondanks het weer.Het pad naar het uitzicht op het viaduct is zeer gevaarlijk en hoewel de chauffeur ons waarschuwde voor de problemen is het pad niet geschikt voor het doel en de aansprakelijkheid liggen op de Highland Council.

Een geweldig dagje uit vol met zoveel te doen en te zien En het hebben van een zeer informatieve en soms grappige gids in Duffy maakte de reis aangenamer

Fantastisch, een aanrader en zeker met de gids Andy!