Gdansk
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Gdansk

Wil je alle activiteiten in Gdansk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gdansk

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 375 beoordelingen

Onze gids, Alex Kulik, deed het echt leuk! Op een makkelijk te vinden plek was iedereen op tijd. In een ruim 3,5 durende wandeltocht door de stad werden onze historische dingen verteld (en laten zien), hebben we gedroogd vlees geproefd, samen koffie met de lokale donut gegeten/gedronken en afgesloten met een heerlijk (lokale) drankje uit Gdansk. Tussen het lopen door vertelde Alex in zeer goed Engels allerlei geschiedkundige gebeurtenissen op een prettige manier. Het was een tour waarbij niet in strak tempo gelopen werd maar juist bij interessante stil werd gestaan. Bijzonder interessant om Gdansk ook vanuit een ander invalshoek te zien. Zeer geslaagd en absoluut waar voor je geld (zeker ook door de koffie break, Vodka afsluiting en proeven van diverse lokale vlees wat inbegrepen was). Wij hebben Gdansk op een zeer prettige beter leren kennen. Ook diverse tips over andere bezienswaardigheden gehad, restaurants etc. Was top

Orginele manier om de stad te leren kennen

Enthousiaste gids en goed werkende elektrische steps die ons de stad door brachten. Interessante bezienswaardigheden en het tempo was fijn (niet te langdradig). Enige minpuntje voor ons was: Het Engels van de gids was wat matig, waardoor wij hem vaak niet goed konden verstaan. Voor de rest, een aanrader!

Mijn zoon en ik hadden de leukste kroegentocht allertijde! Onze gids Monica was een zeer energieke en humoristische dame. We zaten ook in een leuke groep met Duitsers en Engelsen. We deden 3 locaties aan. 2 pubs en de laatste was een disco. Die disco was echt fantastisch!

Leuke informatieve vaartocht met een origineel vaartuig! Aardige enthousiaste schipper/gids! Vooral het stuk langs de scheepswerven was een reis terug in de tijd en erg leuk! Maar ook de binnenstad en de natuur om Gdansk zijn super om te zien vanaf het water

Fantastische fijne fietstocht gehad van onze gids Bozena. Prima fietsen met versnellingen. Uitstekende uitleg over de historie van Polen en Gdańsk. Kortom, de 3 uur waren in no time voorbij. Bedankt Bozena!