Kies data
Seoul

Tours

Seoul Tours: Onze meest aanbevolen

Van Seoul: rondleiding DMZ, 3e tunnel en Gamaksan-brug

1. Van Seoul: rondleiding DMZ, 3e tunnel en Gamaksan-brug

Kies opties voor ophalen, privétour of ontmoet je gids voordat je samen naar de DMZ reist. Zie Freedom Bridge, Mangbaedan Altar en een historische stoomlocomotief. Reis naar een door Noord-Korea gegraven tunnel, bekijk observatoria en bezoek de herenigingsdorpen in de DMZ. Kom langs bij 3 haltes bij Imjingak - Freedom Bridge, Mangbaedan Altar en een stoomlocomotief die werd vernietigd tijdens de Koreaanse oorlog. Stap met je gids (of groep) in een bus en ga verder naar de DMZ. Bezoek vier verschillende plekken binnen de DMZ. Kom eerst aan bij de 3e infiltratietunnel door te lopen (of monorail als de privéoptie is geselecteerd) en zie een tunnel die door Noord-Koreanen is gegraven om Zuid-Korea binnen te vallen. Verken vervolgens het Dorasan-observatorium, het meest noordelijke observatorium van Noord-Koreaans grondgebied. Kom dan aan op Dorasan Station, het meest noordelijke station in Zuid-Korea, verbonden met Pyeongyang Station. Je krijgt ook de kans om enkele Unification Villages te bezoeken tijdens je rondleiding door de DMZ. Bezoek ten slotte de hangbrug bij Gamaksan, waar de geallieerden een hevige strijd vochten in de Koreaanse oorlog. Maak een wandeling van 15 tot 20 minuten en bewonder de adembenemende natuurlijke schoonheid op de top van de brug. Voor een privétour kun je ervoor kiezen om de Majang Suspension Bridge te bezoeken aan het prachtige Majang-meer, dat het toneel was van een veldslag in de Koreaanse oorlog. Het is nu veranderd in een schilderachtige bestemming met de langste hangbrug in Zuid-Korea, waar je de 256 meter lange brug kunt lopen.

Zuid-Korea: eSIM-gegevensabonnement

2. Zuid-Korea: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Zuid-Korea probleemloos met het gemak van een eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Zuid-Korea of upgrade voor toegang tot 9 extra landen, waaronder Taiwan, China en Hong Kong. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code en zorg ervoor dat je tijdens je reis toegang hebt tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Geschikt voor alle iPhone-modi die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt) info: alleen voor Zuid-Korea: internet abonnement voor 10 landen: ctm-mobile Lokale operator: SKT

Nami-eiland, Tuin van de Ochtendkalmte & treinrailfietsen

3. Nami-eiland, Tuin van de Ochtendkalmte & treinrailfietsen

Nami-eiland heeft de vorm van een halve maan. Op het eiland ligt het graf van Generaal Nami die een grote overwinning bereikte tegen de rebellen in het 13e jaar van de 7e koning van de Joseon-dynastie - King Sejo, die heerste van 1455 tot 1468. Nami-eiland heeft ook zijn culturele onafhankelijkheid uitgeroepen en is omgedoopt tot de Republiek Naminara. Het eiland heeft zijn eigen nationale vlag, volkslied, valuta, paspoort, telefoonkaarten, postzegels, ortografie en zelfs een burgerschapscertificaat. De Tuin van de Ochtendkalmte is een 300,000 meter grootte tuin die talloze gezinnen, vrienden, koppels en fotografen aantrekt die hiernaartoe komen om de prachtig vormgegeven bloemen, bomen en paden van dit fantastische tuinparadijs te verkennen. Als je de optie kiest om te gaan treinrailfietsen, zie je een oud treinspoor op het prachtige platteland dat is omgetoverd tot een sereen treinrailfietsparcours. Bij deze optie ga je 's ochtends treinrailfietsen voor je bezoek aan Nami-eiland en de Tuin van de Ochtendkalmte. Als je bij het boeken ook de lunch selecteert, kun je het tyische gerecht van deze regio uitproberen, Dakgalbi (Koreaanse pittige kip) en gebakken rijst, met water en frisdrankjes. Je hebt 2 tot 3 uur op elke plek en wordt afgezet bij station Dongdaemun History & Culture Park, Myeongdong of Hongik University. Bij de optie zonder het treinrailfietsen wordt je tussen 17:30 en 18:00 uur afgezet, bij de optie met het treinrailfietsen kom je tussen 19:00 en 20:00 uur terug.

Seoul Your Way: persoonlijke ervaring met een host

4. Seoul Your Way: persoonlijke ervaring met een host

Boek deze gepersonaliseerde tour en de lokale operator zal contact met je opnemen met enkele vragen over je interesses. Je wordt gekoppeld aan een gelijkgestemde local en er wordt speciaal voor jou een op maat gemaakt reisschema gemaakt. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Ontmoet je gids op een handige plek. Als je tijdens de tour zin hebt om van richting te veranderen, of je gids denkt dat je iets anders leuk zou vinden, kan de reisroute worden gewijzigd. Geniet van het ontdekken van geweldige plekken waar je nog nooit van hebt gehoord en die moeilijk te vinden zijn, omdat ze niet goed bekend zijn bij bezoekers. De dag draait om jouw wensen, dus geniet van je persoonlijke ontmoeting en op maat gemaakte reisroute en laat je lokale gastheer je een Seoul laten zien waar je dol op zult zijn.

Seoel: kroegentocht en feesten in de beste clubs en bars

5. Seoel: kroegentocht en feesten in de beste clubs en bars

Je kunt vrijdags meedoen in Itaewon, zaterdags in Hongdae of donderdags in Hongdae met een avond vol vermaak en geluk! Mensen leren kennen, dansen en drinken zijn slechts een paar van de dingen die je kunt verwachten tijdens deze geweldige kroegentocht in Seoel. Samen met je vriendelijke gidsen, feestgangers uit Korea en de rest van de wereld, bezoek je 3 bars of clubs en de beste club van Hongdae of Itaewon. Je krijgt een aantal gratis shots en hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van de leukste plekjes in Seoel!  Maar dat is niet alles - met een speciaal polsbandje krijg je gratis toegang tot meer dan 10 verschillende beroemde clubs in Seoel die je zelfstandig kunt gaan verkennen (allemaal in Hongdae of Itaewon). Geniet in stijl en op budgetvriendelijke wijze van het nachtleven van Seoel! 

Seoul: stadshoogtepunten ochtend e-bike tour

6. Seoul: stadshoogtepunten ochtend e-bike tour

Glijden moeiteloos door de oude stad Seoul per e-bike. Beginnend bij het toeristeninformatiecentrum K Style, vaar je naar het koninklijk paleis, voordat je het schilderachtige westelijke dorp bezoekt en op een e-bike de westelijke berg op vaart om de stadsmuur te zien. Vanaf de toppen kun je over de stad uitkijken en genieten van de natuurlijke schoonheid en epische skyline van Seoul in één. Bezoek vervolgens het dorp Baum, genesteld in de bergen, de filmlocatie van de beroemde film "parasiet", voordat je de oudste originele Joseon-dynastiepoort naar de stad bezoekt. Je hebt dan een spannende afdaling terug naar de stad. Je fietst moeiteloos langs het presidentiële Blauwe Huis en naar het traditionele dorp Bukcheon Hanok om de traditionele huizen daar te bekijken. Je comfortabele e-bike brengt je vervolgens naar de rustige Jogyesa-tempel voor een tempeltour en uiteindelijk terug naar het startpunt op de Cheonggyecheon-rivier voor het laatste tourverhaal over de Gwangtong-brug en tips over waar je heen moet en hoe je daar kunt komen.

Seoul: Gangwon-do-dagtrip met Alpaca World & Nami Island

7. Seoul: Gangwon-do-dagtrip met Alpaca World & Nami Island

Ervaar het beste van Gangwon-do tijdens een begeleide dagexcursie vanuit Seoul. Bekijk de schattige alpaca's van Chuncheon, verken het pittoreske Nami-eiland met zijn schilderachtige paden en kies ten slotte tussen een treinrit door het platteland of een bezoek aan de romantische Garden of Morning Calm. Kies een optie voor een privé- of groepsreis en begin je dag in Chuncheon's Alpaca World. Voer de schattige alpaca's, kijk hoe ze samen grazen en maak selfies met ze. Stel je gids al je vragen over de regio en de alpaca's zelf. Ga verder naar Nami Island, de thuisbasis van alles wat met K-drama te maken heeft. Verken de lommerrijke paden met hoge bomen waar het legendarische Koreaanse drama "Winter Sonata" werd opgenomen en bekijk memorabilia. Geniet van de tijd om te lunchen bij deze halte. Kies er dan voor om naar Ganchon te gaan voor een treinrit langs de Bukhan-rivier en het landschap te bewonderen, of bezoek de traditionele Koreaanse Tuin van Ochtendrust, een van de meest romantische plekken in de regio. Wandel hier door de tuinen en maak prachtige foto's. Laat je ten slotte terugbrengen naar Myeongdong als je de groepsreis hebt gekozen. Als je voor de privéoptie hebt gekozen, word je teruggebracht naar je accommodatie in Seoul.

Namiseom, Petite France, Garden of Morning Calm & railbiken

8. Namiseom, Petite France, Garden of Morning Calm & railbiken

Je vriendelijke reisbegeleider haalt je op bij het ontmoetingspunt van jouw voorkeur. Stap in de comfortabele tourbus en reis samen met je medereizigers af naar Gapyeong-gun. Onderweg krijg je meer informatie over de rest van de dag. Kies je voor een excursie inclusief railbiken, dan rij je naar het railbikestation voor een rit over een oud treinspoor dat is omgetoverd in een serene railbikebaan dwars door het mooie platteland. Je volgende bestemming is The Garden of Morning Calm, een werkelijk schitterende tuin die populair is onder gezinnen, vriendengroepen, stelletjes en fotografen. Door het jaar heen worden er verschillende festivals georganiseerd. Daarna is het tijd om neer te strijken bij een van de restaurants in de buurt om de lokale cuisine te leren kennen. Als je bij het boeken ook de lunch selecteert, kun je het typische gerecht van deze regio uitproberen, Dakgalbi (Koreaanse pittige kip) en gebakken rijst, met water en frisdranken. Vervolgens reis je naar het mooie Namiseom, een bekende bestemming in Zuid-Korea. Verken het mooie eiland dat de vorm heeft van een halve maan, dat zeer aantrekkelijke landschappen heeft en werd gebruikt als filmlocatie voor het beroemde Koreaanse drama, Winter Sonata. Ontdek het eiland in je eigen tempo. Ga vervolgens naar Petite France om het levendige Franse dorp te zien dat opvalt met zijn felgekleurde gebouwen. Het Franse dorp bestaat uit tentoonstellingshallen, restaurants en cafés om te verkennen en ook vele fotowaardige sites met veel beroemde Koreaanse drama's en verschillende shows. Profiteer na je reis van een probleemloze en comfortabele rit terug naar Seoul.

Seoul: Dark Side of the City en Ghost Stories Walking Tour

9. Seoul: Dark Side of the City en Ghost Stories Walking Tour

Bereid je voor op de engste, historisch correcte en angstaanjagend kille verhalen. Korea heeft een unieke geschiedenis die je naar binnen zal zuigen. Je zult plaatsen zien waar bloedige bloedbaden plaatsvonden. Je zult onder een brug lopen die een duister sinister geheim draagt. Je zult drie van de vijf paleizen van Seoul tegenkomen en de geheimen leren over een van hen die zelfs Seoulites niet weten. Je rondleiding wordt geleid door een historicus die je de duistere kant van de Koreaanse geschiedenis vertelt, waaronder de slachting van de mannen van zijn neef door prins Suyang en het bloedbad op de plek waar Korea's eerste westerse ziekenhuis was. Verhalen in de Japanse koloniale tijd worden gedeeld tijdens het wandelen in koninklijke paleizen. De route strekt zich uit naar andere delen van Seoul, zoals Nagwon-dong en Chenggyecheon Stream. Hoor moderne urban legendes, echte misdaadgebeurtenissen en eigenzinnige geheimen van gebouwen die de lokale overheid liever niet zou weten. Misschien ontmoet je een geest wel, dus wees niet te verrast. Je krijgt een basisindeling van de lay-out van Seoul en ziet veel sites, waaronder de drie van vijf paleizen, de Cheonggyecheon-stroom, Tapgol Park, de Insa-dong-buurt, het stadhuis van Seoul en het iconische Gwanghwamun-plein. Uw gids is een waardevolle bron van informatie en volledige tips over andere plaatsen om te zien en te eten. Er zijn rustpauzes en mogelijkheden om drankjes en snacks te nuttigen. Als je de donkere steegjes en geheime plekjes vol horror wilt verkennen, kun je de "Premium Tour" nemen voor uitgebreid en exclusief delen van verhalen.

Small-Group MBC Dae Jang Geum Park & Falk Village Tour

10. Small-Group MBC Dae Jang Geum Park & Falk Village Tour

MBC, SBS en KBS zijn de belangrijkste tv-zenders van Korea. Doe mee met deze tour en bezoek het MBC DaeJangGum Park, dat de traditionele leefruimte van Korea in het land zo breed als 2.500.000 m2 heeft gereproduceerd. MBC's gedenkwaardige kostuumdrama's zoals 'Dong Yi', 'Lee San, Wind in the Palace', 'The Great Queen Seondeok' en nog veel meer werden hier opgenomen en er zijn momenteel meer drama's in productie. Je kunt tijdreizen met je favoriete drama's in MBC DaeJangGum Park, het centrum van het Korean Wave-toerisme. Geniet daarna van een traditionele lunch met Bibimbap, Naengmyeon (Koreaanse koude noedels) en Doenjangjjigae (stoofpot van sojabonenpasta). Korea Folk Village is een levend museum met de levensstijl van enkele eeuwen geleden. Er zijn pottenbakkers, wevers, smeden en andere ambachtslieden die hun ambacht op traditionele wijze uitoefenen. Er zijn ook 270 traditionele huizen en een klein amfitheater voor volksmuziek en dansvoorstellingen. Routebeschrijving: • Ophalen bij hotel MBC DaeJangGum Park • Lunch • Koreaans Volksdorp Yongin • Inleveren bij hotel

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Avonturen
49 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 49

Sitemap Seoul

Wil je alle activiteiten in Seoul ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seoul

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 333 beoordelingen

Ik heb zo genoten van mijn avonden met absolute. Wil je mensen leren kennen, dansen kortom gezelligheid dan moet je zeker aanmelden. absolute betekend 100% gezelligheid. mocht je niet drinken, geen probleem, zelf daar wordt aangedacht.

Zeer vriendelijk, stelt u in staat om mensen van overal te ontmoeten! Er ontbreekt misschien een lijst met andere bars en clubs waar we naartoe kunnen gaan.

Erg leuke ervaring en veel nieuwe mensen ontmoet. De gids was ook top!