Seoul
Fotografietours

Fotografietours
48 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Seoul Fotografietours: onze aanbevelingen

Incheon Luchthaven: Traveler SIM & T-money Vervoerskaart

1. Incheon Luchthaven: Traveler SIM & T-money Vervoerskaart

Reizen in Korea is veel gemakkelijker en comfortabeler als je online kunt blijven. Boek een reissimkaart om in contact te blijven met je vrienden en familie, deel je reisfoto's op sociale media, check je zakelijke e-mails en vind je favoriete plekken op de kaart. Haal je simkaart op bij de balie van Incheon Airport en laat je helpen door het personeel aan de balie om je simkaart te activeren. Het personeel zorgt ervoor dat uw telefoon is verbonden met gegevens. Ontvang ook uw Tmoney-kaart, een kaart voor het openbaar vervoer waarmee u metro's en bussen kunt nemen. Laad de kaart op zodat u deze kunt gebruiken bij het nemen van het openbaar vervoer, het kopen van artikelen in buurtwinkels of het nemen van gecertificeerde taxi's die kaarten accepteren.

Vanuit Seoul: Rondleiding DMZ, 3e tunnel & hangbrug

2. Vanuit Seoul: Rondleiding DMZ, 3e tunnel & hangbrug

Kies opties voor ophalen, privérondleiding of ontmoet uw gids voordat u samen naar de DMZ reist. Zie Freedom Bridge, Mangbaedan Altar en een historische stoomlocomotief. Reis naar een door Noord-Korea gegraven tunnel, bekijk observatoria en bezoek de eenwordingsdorpen in de DMZ. Ga naar Imjingak en kom langs 3 haltes: Freedom Bridge, Mangbaedan Altar en een stoomlocomotief die tijdens de Koreaanse oorlog werd vernietigd. Stap samen met je gids (of groep) in een bus en vervolg je weg naar de DMZ. Bezoek drie verschillende plaatsen binnen de DMZ. Kom eerst te voet naar de 3e infiltratietunnel (of monorail als de privéoptie is geselecteerd) en zie een tunnel die door Noord-Koreanen is gegraven om Zuid-Korea binnen te vallen. Verken vervolgens het Dorasan Observatorium, het meest noordelijke observatorium van Noord-Koreaans grondgebied. En bezoek dan het dorp Unfication Geniet van een bezoek aan de hangbrug van Mount Gamaksan als je die optie selecteert. De Gamaksan-hangbrug is de plek waar de geallieerden een hevige strijd hebben geleverd in de Koreaanse oorlog. Maak een wandeling van 15 tot 20 minuten en bewonder de adembenemende natuurlijke schoonheid op de top van de brug. Kies de optie Majang Bridge en bezoek de Majang Suspension Bridge aan het prachtige Majang-meer, dat het toneel was van een veldslag in de Koreaanse oorlog. Het is nu veranderd in een schilderachtige bestemming met een van de langste hangbruggen in Zuid-Korea, waar je over de 256 meter lange brug kunt lopen.

Vanuit Seoel: Rondleiding gedemilitariseerde zone Zuid-Korea

3. Vanuit Seoel: Rondleiding gedemilitariseerde zone Zuid-Korea

Reis naar een van de meest betekenisvolle toeristische bestemmingen ter wereld in de Koreaanse Gedemilitariseerde Zone (DMZ) op de grens van Zuid- en Noord-Korea. Krijg inzicht in de Koreaanse geschiedenis en cultuur. DMZ Tour (De 3e tunnel behalve maandag) ▼ Geniet van de toegang tot Imjingak Park. Bekijk de Brug van de Vrijheid, die gebruikt werd door krijgsgevangenen die gerepatrieerd werden uit het Noorden. Verken de 3e Infiltratietunnel, een incomplete doorgang gebouwd door Noord-Korea die onder de Demilitarized Zone loopt. Ga te voet de tunnel in. Ga, als je weer boven bent, de hellingen van Mount Dora op voor een blik over het land vanaf het Dora Observatorium. Bij goed weer kun je helemaal tot Noord-Korea kijken zonder de telescoop van het observatorium te gebruiken. Kijk uit op het 4 km lange stuk van de DMZ dat Korea sinds 1953 verdeelt. Stop bij Unification Village, vlakbij de DMZ in Zuid-Korea. Bekijk een verscheidenheid aan souvenirs en voorwerpen die het thema vrede en verzoening weerspiegelen. Ze hebben vaak ook goederen uit Noord-Korea. Kies de leuke souvenirs en snacks voordat je terugkeert naar Seoul. Sluit de rondleiding af met een drop-off bij Myeongdong of het station van het stadhuis, afhankelijk van je voorkeur. ▲ *De aankomsttijd in Seoul kan verschillen, afhankelijk van het aantal toeristen en het verkeer op die dag.

Korea 4G LTE Onbeperkte Data en Optionele Gesprek SIM Kaart

4. Korea 4G LTE Onbeperkte Data en Optionele Gesprek SIM Kaart

Data is tegenwoordig belangrijk, of je nu op zoek bent naar een bepaalde locatie, een kaart wilt bekijken, een dringende e-mail van je zakelijke contacten wilt beantwoorden of inspirerende foto's wilt uploaden naar Instagram. Vermijd torenhoge roamingtarieven wanneer je op reis bent en maak gebruik van een lokaal netwerk. Blijf verbonden met deze betaalbare en handige Koreaanse simkaart! Je kunt kiezen uit micro-, nano- of standaardsimkaarten. Profiteer van downloadsnelheden van 5 Mbps en van tetheringmogelijkheden. De kaarten worden geleverd door KT Olleh, een vooraanstaande Koreaanse provider.

Vanuit Seoul: DMZ halve of hele dag met gids

5. Vanuit Seoul: DMZ halve of hele dag met gids

Ga mee op een dagtrip vanuit Seoul voor een rondleiding door de gedemilitariseerde zone op de grens van Noord- en Zuid-Korea. Bekijk 's werelds zwaarst versterkte grens en krijg inzicht in de Koreaanse oorlog. Bezoek bezienswaardigheden zoals de 3e tunnel en het Dora-observatorium. Begin de tour met een pick-up in het centrum van Seoul en reis naar Imjingak Park. Bij aankomst in Imjingak Park zie je de Freedom Bridge en de oude stoomlocomotief, die de tragedie van de Koreaanse oorlog laat zien. Betuig je respect bij een gedenkteken voor de soldaten die zijn omgekomen in de Koreaanse oorlog. Betreed de echte DMZ om de 3e infiltratietunnel en de DMZ-expositiehal te ontdekken en meer te weten te komen over het conflict in Zuid- en Noord-Korea. Bezoek het Dora-observatorium om Noord-Korea door telescopen te bekijken en een kijkje te nemen in het propagandadorp van Noord-Korea. Aan het einde van de reis kun je ontspannen terwijl je terugreist naar Seoul, langs Unification Village en wordt afgezet bij het stadhuis. Als u kiest voor de dagtour, kunt u ook genieten van het Gloucester Hill Memorial en de Suspension Bridge (Gloucester Heroes Bridge).

Seoul: DMZ Tour met optionele hangbrug en gondel

6. Seoul: DMZ Tour met optionele hangbrug en gondel

* Reisroute (DMZ): Imjingak Park - De Brug van de Vrijheid - De 3e Infiltratietunnel - DMZ Theater & Tentoonstellingshal - Dora Observatorium - Langs het Eenwordingsdorp * Reisroute (DMZ+Gondel optioneel): Imjingak Park - De Brug van de Vrijheid - Gondelvaart - De 3e Infiltratietunnel - DMZ Theater & Tentoonstellingshal - Dora Observatorium - Langs het Eenheidsdorp. * Reisroute (DMZ+Rode Brug Optioneel): Imjingak Park - De Brug van de Vrijheid - De 3e Infiltratietunnel - DMZ Theater & Tentoonstellingshal - Dora Observatorium - Langs het Eenheidsdorp - Rode Hangbrug Ontdek het verhaal van Noord- en Zuid-Korea tijdens een gedeelde of privédagtocht naar de Gedemilitariseerde Zone vanuit Seoul. Bekijk hoogtepunten zoals de Vredestrein, Brug van de Vrijheid en Derde Tunnel van Agressie. Voeg een gondeltocht aan je tocht toe om de DMZ van bovenaf te zien. Nadat je je gids hebt ontmoet op een van de ontmoetingspunten in de metrostations in het centrum van Seoul of nadat je bent opgehaald (alleen privéopties), reis je comfortabel aan boord van een bus met klimaatbeheersing naar het Imjingak Park in Paju. Volg je gids om de DMZ en oorlogsgerelateerde monumenten te bekijken, waaronder de beroemde Vredestrein en de Brug van de Vrijheid die de twee Korea's verbindt. Ga verder naar de 3e Infiltratietunnel (Third Tunnel of Aggression), een van de vier bekende tunnels onder de grens tussen de Korea's. Leer hoe de tunnel werd gebouwd voor een verrassingsaanval van het noorden naar het zuiden en per ongeluk werd ontdekt. Hoor meer over de innovatie van Noord-Korea voordat je naar de DMZ Theater & Exhibition Hall gaat om meer te weten te komen over deze tunnel en de verhalen van de twee Korea's. Reis naar de top van Mt. Dora voor een bezoek aan het Dora Observatory. Geniet van het prachtige uitzicht over de Demilitarized Zone en bekijk het Noord-Koreaanse propagandadorp en de oude hoofdstad van Korea, Kaesong. Ga langs het Unification Village (Tongil Chon), waar tot op de dag van vandaag burgers wonen. Kies de Peace Gondola add-on voor een ongeëvenaard uitzicht op Noord-Korea en het Amerikaanse militaire Camp Greaves. Keer terug naar je ontmoetings- of ophaalpunt aan het einde van je tour.

Zuid-Korea: eSIM-gegevensabonnement

7. Zuid-Korea: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Zuid-Korea probleemloos met het gemak van een eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Zuid-Korea of upgrade voor toegang tot 9 extra landen, waaronder Taiwan, China en Hong Kong. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code en zorg ervoor dat je tijdens je reis toegang hebt tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Geschikt voor alle iPhone-modi die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt) info: alleen voor Zuid-Korea: internet abonnement voor 10 landen: ctm-mobile Lokale operator: SKT

Incheon Luchthaven: Onbeperkt 4G draagbare Wi-Fi op zak huren

8. Incheon Luchthaven: Onbeperkt 4G draagbare Wi-Fi op zak huren

Blijf in contact met familie en vrienden terwijl je in Seoul en rond Korea bent met een 4G Portable Wi-Fi-verhuur, waarmee je met één druk op de knop onbeperkte Wi-Fi-toegang hebt tot je smartphone, tablet en computer . U krijgt een oplaadbaar apparaat dat onbeperkt internet genereert voor 3 elektronische apparaten. Geniet van snelle 4G-internettoegang waar en wanneer u maar wilt, met dekking in het hele land. Haal gewoon je apparaat op bij Incheon Airport, leer hoe je het apparaat moet gebruiken van je behulpzame personeel en loop door de straten van Seoul met onbeperkt snel internet om de beste restaurants en reisbestemmingen te zoeken en deel ze op je sociale media ! U kunt zelfs video's of uw favoriete afspeellijsten streamen, aangezien er geen beperking is in snelheid of datagebruik. Haal het apparaat op van Incheon Airport, maar breng het terug naar een van de volgende luchthavens: Incheon International Airport, Gimpo Airport, Gimhae Airport (Busan).

Seoul: Hoogtepunten van de stad, Paleistour en optioneel Hanbok

9. Seoul: Hoogtepunten van de stad, Paleistour en optioneel Hanbok

Begin je betoverende avontuur in Seoul met het aantrekken van de traditionele Hanbok in een leuk plaatselijk verhuurwinkeltje, waarmee je perfect de toon zet voor een dag vol geschiedenis en cultuur. Stap het historische Gyeongbokgung Paleis binnen, waar de levendige ceremonie van de wisseling van de wacht wacht. Dit spectaculaire evenement heeft uitgebreide kostuums en een precieze choreografie die de grandeur van de Joseon-dynastie weerspiegelen, en biedt een overvloed aan fotomogelijkheden om je in Hanbok gehulde silhouet vast te leggen tegen een achtergrond van eeuwenoude pracht en praal. Wandel vervolgens door de charmante, smalle steegjes van Bukchon Hanok Village. Terwijl je deze schilderachtige buurt doorkruist, word je teruggevoerd in de tijd door de traditionele Koreaanse huizen die langs de paden staan en die elk een verhaal vertellen van een vervlogen tijdperk. Deze pittoreske omgeving biedt een diepgaand inzicht in het duurzame culturele erfgoed van Korea. Vervolg je reis naar het Nationaal Paleismuseum van Korea, waar het rijke tapijt van de Joseon-dynastie zich ontvouwt door middel van een uitgebreide reeks koninklijke artefacten. Elk stuk toont het ingewikkelde vakmanschap en de artistieke erfenis van het oude Korea en geeft een dieper inzicht in het vorstelijke verleden van het land. Gun jezelf een moment van ontspanning met wat lokale Koreaanse snacks, een perfect intermezzo om na te denken en te genieten van de hartige en zoete smaken van de traditionele keuken. Je culturele verkenningstocht culmineert in het huis van Baek In-je, waar je binnenstapt in de wereld van de Koreaanse elite uit het begin van de 20e eeuw. Dit historische huis, dat in al zijn weelderige glorie bewaard is gebleven, biedt een zeldzame blik in de luxueuze levensstijl van de Koreaanse bovenklasse. Deze gedetailleerde route biedt een uitgebreide verkenning van de koninklijke geschiedenis en culturele rijkdom van Seoul en zorgt voor een onvergetelijke ervaring van de meest iconische en pittoreske plaatsen van de stad.

Seoul: Myeongdong Nanta Theater Show Ticket

10. Seoul: Myeongdong Nanta Theater Show Ticket

Wil je iets bijzonders beleven in Seoul? Woon dan een unieke voorstelling bij in het Myeongdong Nanta Theater. Deze voorstelling zonder woorden is perfect voor buitenlanders. Er is bovendien een meertalige service in het Engels, Japans en Chinees beschikbaar, zodat je je over de taalbarrière geen zorgen hoeft te maken. Het verhaal draait om drie charismatische koks en integreert de traditionele ritmes van Samulnori met komedie en drama. De koks in de keuken staan op het punt om aan hun drukke taak te beginnen, als de slechtgehumeurde manager hen opdraagt in 1 uur maar liefst tien menu's voor bruiloften klaar te maken! De keuken is meteen in rep en roer, en de koks proberen al hakkend, mixend en knedend de deadline te halen. Nanta heeft het record gevestigd voor het aantrekken van de meeste bezoekers naar Korea en wordt overal geprezen door critici en publiek. 

Seoul

Seoul

Veelgestelde vragen over Fotografietours in Seoul

Welke andere activiteiten dan Fotografietours zijn de moeite waard in Seoul?

Andere onmisbare dingen om te doen in Seoul:

Andere activiteiten in Seoul

Wil je alle activiteiten in Seoul bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seoul

Gemiddelde beoordeling

4.7
(60 beoordelingen)

Jung was een uitstekende gids. Ze was zeer professioneel, georganiseerd en hield de groep op de hoogte. Het belangrijkste was dat ze grappig en boeiend was en licht gaf aan een dag ondanks de ernst van de tour naar DMZ. Bedankt Jung!

Het was een fantastische ochtend bij DMZ. Wij vonden onze gids erg leuk! Ze was duidelijk en vertelde ons veel over de geschiedenis. We zouden daar graag meer tijd hebben!

Gids Leo was erg aardig. Hij vertelde veel interessante dingen over de geschiedenis, was grappig en georganiseerd. Ik raad hem aan als gids :). Ik had een goede tijd!

Had een geweldige dag met Leo, informatief en efficiënt. Vriendelijke instructeur, vlot ophalen en terugbrengen

Het was een geweldige reis - comfortabel, veilig en zeer informatief. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.