Kies data
Seoul

Minivan- & bustours

Seoul Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

Van Seoul: avondtour naar Hwaseong Fortress UNESCO-site

1. Van Seoul: avondtour naar Hwaseong Fortress UNESCO-site

Verken een stukje Koreaanse geschiedenis in een uniek licht tijdens deze nachtelijke tour door het Suwon Hwaseong-fort. Ontdek een van de meest bekende en geliefde UNESCO-sites in Korea. Vertrek vanuit Seoul en ga naar Suwon, de enige volledig ommuurde stad in Zuid-Korea. Geniet van wat vrije tijd op een traditionele markt in Suwon of bezoek het Hwaseong Haenggung-paleis. 'Haenggung' staat voor een tijdelijke plek waar koninklijke families verbleven. Het Suwon Haenggung-paleis is het grootste daarvan. Geniet van het nachtelijke uitzicht op dit paleis en maak geweldige foto's. Bewonder het Suwon Hwaseong-fort dat in 1997 werd aangewezen als UNESCO-werelderfgoed. Het fort, ontworpen door de meest inspirerende oude architect genaamd Jeong Yak-Yong, is een samensmelting van wetenschap en industrie en neemt Chinese vindingrijkheid in zijn plannen op. Het hele fort is 's avonds prachtig verlicht. Kom meer te weten over de geschiedenis van de Joseon-dynastie, inclusief het feit dat Suwon de nieuwe hoofdstad van het oude Korea had kunnen zijn en dat de koning het fort bouwde om dichter bij zijn overleden vader te zijn. Je wordt afgezet in het Myeongdong-gebied, vlakbij het Lotte Hotel Seoul.

Namiseom, Petite France, Garden of Morning Calm & railbiken

2. Namiseom, Petite France, Garden of Morning Calm & railbiken

Je vriendelijke reisbegeleider haalt je op bij het ontmoetingspunt van jouw voorkeur. Stap in de comfortabele tourbus en reis samen met je medereizigers af naar Gapyeong-gun. Onderweg krijg je meer informatie over de rest van de dag. Kies je voor een excursie inclusief railbiken, dan rij je naar het railbikestation voor een rit over een oud treinspoor dat is omgetoverd in een serene railbikebaan dwars door het mooie platteland. Je volgende bestemming is The Garden of Morning Calm, een werkelijk schitterende tuin die populair is onder gezinnen, vriendengroepen, stelletjes en fotografen. Door het jaar heen worden er verschillende festivals georganiseerd. Daarna is het tijd om neer te strijken bij een van de restaurants in de buurt om de lokale cuisine te leren kennen. Als je bij het boeken ook de lunch selecteert, kun je het typische gerecht van deze regio uitproberen, Dakgalbi (Koreaanse pittige kip) en gebakken rijst, met water en frisdranken. Vervolgens reis je naar het mooie Namiseom, een bekende bestemming in Zuid-Korea. Verken het mooie eiland dat de vorm heeft van een halve maan, dat zeer aantrekkelijke landschappen heeft en werd gebruikt als filmlocatie voor het beroemde Koreaanse drama, Winter Sonata. Ontdek het eiland in je eigen tempo. Ga vervolgens naar Petite France om het levendige Franse dorp te zien dat opvalt met zijn felgekleurde gebouwen. Het Franse dorp bestaat uit tentoonstellingshallen, restaurants en cafés om te verkennen en ook vele fotowaardige sites met veel beroemde Koreaanse drama's en verschillende shows. Profiteer na je reis van een probleemloze en comfortabele rit terug naar Seoul.

Nami Island, Petite France & optionele fietstour per trein

3. Nami Island, Petite France & optionele fietstour per trein

Nami Island ligt op slechts 63 kilometer afstand van Seoul en is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Het gebied staat bekend om zijn prachtige met bomen omzoomde wegen. Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar op het eiland of u kunt gewoon ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht in de omgeving. Petite France is een klein levendig Frans dorp dat opvalt met zijn felgekleurde gebouwen. Dit dorp bestaat uit vele fotowaardige plekken die te zien waren in drama's en variétéshows, zoals "Beethoven Virus", "Secret Garden", "Running Man" en de meest recente "You Who Came From The Stars". Als u kiest voor de optie "Spoorfiets", ziet u een oud treinspoor in het prachtige landschap dat is omgebouwd tot een sereen spoorfietspad waar u wat quality time door kunt brengen in de natuur met uw vrienden en familie. Met deze optie bezoekt u 's ochtends het Rail Bike-station voor uw bezoek aan Nami Island en Petite France.

Nami-eiland, Tuin van de Ochtendkalmte & treinrailfietsen

4. Nami-eiland, Tuin van de Ochtendkalmte & treinrailfietsen

Nami-eiland heeft de vorm van een halve maan. Op het eiland ligt het graf van Generaal Nami die een grote overwinning bereikte tegen de rebellen in het 13e jaar van de 7e koning van de Joseon-dynastie - King Sejo, die heerste van 1455 tot 1468. Nami-eiland heeft ook zijn culturele onafhankelijkheid uitgeroepen en is omgedoopt tot de Republiek Naminara. Het eiland heeft zijn eigen nationale vlag, volkslied, valuta, paspoort, telefoonkaarten, postzegels, ortografie en zelfs een burgerschapscertificaat. De Tuin van de Ochtendkalmte is een 300,000 meter grootte tuin die talloze gezinnen, vrienden, koppels en fotografen aantrekt die hiernaartoe komen om de prachtig vormgegeven bloemen, bomen en paden van dit fantastische tuinparadijs te verkennen. Als je de optie kiest om te gaan treinrailfietsen, zie je een oud treinspoor op het prachtige platteland dat is omgetoverd tot een sereen treinrailfietsparcours. Bij deze optie ga je 's ochtends treinrailfietsen voor je bezoek aan Nami-eiland en de Tuin van de Ochtendkalmte. Als je bij het boeken ook de lunch selecteert, kun je het tyische gerecht van deze regio uitproberen, Dakgalbi (Koreaanse pittige kip) en gebakken rijst, met water en frisdrankjes. Je hebt 2 tot 3 uur op elke plek en wordt afgezet bij station Dongdaemun History & Culture Park, Myeongdong of Hongik University. Bij de optie zonder het treinrailfietsen wordt je tussen 17:30 en 18:00 uur afgezet, bij de optie met het treinrailfietsen kom je tussen 19:00 en 20:00 uur terug.

Seoul: privé aanpasbare tour naar Nami Island en meer

5. Seoul: privé aanpasbare tour naar Nami Island en meer

Ontsnap aan de stad en reis naar de ultieme bestemming voor een dagtrip vanuit Seoul, het beroemde Nami-eiland. Vermijd grote groepen en strakke schema's en kies voor comfortabel reizen in een privéomgeving. Na het ophalen van het hotel in Seoul, rijd je naar Nami Island en haal je onderweg tips voor je bezoek op van je Engelssprekende chauffeur. Geniet van vrije tijd op Nami Island, bekend om zijn prachtige panoramische bezienswaardigheden die drastisch verschillen met de veranderende seizoenen. Maak wat kleurrijke foto's en wandel over het eiland om verborgen plekjes en de filmlocaties van Koreaanse drama's en films te vinden. Bezoek de rest van de dag een van beide nabijgelegen locaties: Petite France en Garden of Morning Calm. Petite France is een klein stadje dat is ingericht als een oud Frans dorp, met een beetje Koreaanse architectuur erin vermengd. Maak foto's met de mascotte van het dorp, de Kleine Prins, en zoek een plek om koffie te drinken. Als je meer een natuurmens bent, kies dan voor meer tijd in de Garden of Morning Calm, waar verschillende soorten flora worden georganiseerd in traditionele tuinen. Maak een foto bij het tuinhuisje in Koreaanse stijl en ontdek de verschillende stijlen tuinen. Ga na je reis terug naar je accommodatie of een andere locatie naar keuze in de stad Seoul.

Ochtend 3 uur durende introductie tot Seoul Tour (paleis, tempel en meer)

6. Ochtend 3 uur durende introductie tot Seoul Tour (paleis, tempel en meer)

Begin je tour vanuit het hotel in Seoul tussen 8:00 en 9:20 uur. Stop eerst bij de boeddhistische tempel Jogyesa. Let op de sprinkhanen en baeksong-bomen voor de Daeungjeon, een werkelijk prachtig gezicht. Kijk verwonderd naar de Daeungjeon en het belangrijkste tempelgebouw die ongeveer 500 jaar oud zijn. Ga verder naar het Gyeongbok-paleis waar je eerst de wisseling van de wachtceremonie zult observeren. Verken vervolgens het Gyeongbok-paleis, gebouwd in 1395 en misschien wel het mooiste paleis in Korea en nog steeds het grootste van alle vijf belangrijkste paleizen in Seoul. Bezoek vervolgens Cheongwadae, het presidentiële blauwe huis, bekend om zijn prachtige, blauwe tegels. Deze pannen en het gladde dak zijn prachtig in harmonie met de berg Bugaksan erachter. Ontdek hoe het blauwe huis met zijn blauwe dakpannen en de vloeiende ronding van het dak de schoonheid van Korea vertegenwoordigt. Hier heb je de kans om Cheongwadae Sarangchae te bezoeken, een geschiedeniscentrum dat bezoekers de kans geeft om in de voetsporen te treden van de presidenten van Korea en meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van Seoul voordat de tour rond 12.30 uur eindigt.

Seoel: Suwon Hwaseong Fortress Tour

7. Seoel: Suwon Hwaseong Fortress Tour

Bezoek het Suwon Hwaseong-fort tijdens deze rondleiding en bewonder een eersteklas voorbeeld van unieke Koreaanse architectuur uit de 18e eeuw. Leer meer over de wetenschappelijke, architecturale en artistieke aspecten van Korea in die tijd. Het fort is een icoon geworden van de traditionele Koreaanse cultuur en is een populaire toeristische attractie geworden. Suwan Hwaseong, gebouwd tijdens het laatste deel van de Joseon-dynastie (1392-1910), wordt algemeen beschouwd als een van de meest indrukwekkende forten van de regio. En bezoek het Hwaseong Haenggung-paleis. Het paleis ligt buiten Seoel en was de residentie van de koning toen hij reisde, in tijden van oorlog en toen hij de graven bezocht. Na de lunch (menu: Bibimbab, Naengmyon, Doenjang-stoofpot, Dolsotbab, Samgyetang, Bulgogi * minimale bestelling van 2), bezoek je het Korean Folk Village. Een museum dat het leven in Korea weergeeft zoals het enkele eeuwen geleden was. Tijdens je ontdekkingstocht zie je smeden, pottenbakkers en wevers aan het werk en leer je over de traditionele ambachten waarmee Koreaanse ambachtslieden hun brood verdienden. Bewonder meer dan 250 traditionele huizen en bekijk misschien een uitvoering van traditionele volksmuziek en dans in het amfitheater. Aan het einde van de tour keer je terug naar Seoul en wordt je afgezet in het Myeongdong-gebied. [Halve dag tour] • Ophalen bij hotel • Suwon Hwaseong-fort • Hwaseong Haenggung-paleis • Afzetten in het Myeongdong-gebied [Hele dag tour] • Ophalen bij hotel • Suwon Hwaseong-fort • Hwaseong Haenggung-paleis • Lunch • Koreaans volksdorp • Afzetten in het Myeongdong-gebied

Seoul: Koninklijk Paleis van een hele dag en winkelrondleiding

8. Seoul: Koninklijk Paleis van een hele dag en winkelrondleiding

• [Cheonggyecheon Stream] is een 11 km lange moderne stroom die door het centrum van Seoul loopt. Cheonggyecheon, gecreëerd als onderdeel van een stadsvernieuwingsproject, is een restauratie van de stroom die er ooit eerder was tijdens de Joseon-dynastie. • [Cheongwadae (Het Blauwe Huis)] is de presidentiële residentie van de Republiek Korea en wordt beschouwd als het hart van de natie. Cheongwadae Saranchae is een Koreaans presidentieel expositiecentrum, onlangs geopend in januari 2010. (maandag: alleen buiten het gebouw) • [The Royal Guard Changing Ceremony] is een geweldige kans om een zeldzaam traditioneel tafereel in Korea te ervaren. Zorg ervoor dat je een camera meeneemt om veel foto's te maken. De prachtige kostuums van de bewakers, met hun schitterende primaire kleuren, zijn een waar genoegen om te zien. • [Gyeongbokgung-paleis], gebouwd in 1394 als het belangrijkste paleis van de Joseon-dynastie (1392-1910) door de stichter, koning Taejo, is het meest uitgebreide en grootste van de 5 paleizen uit die periode. Gyeongbokgung, het oudste paleis van de Joseon-dynastie, ligt aan het noordelijke uiteinde van de Seojong-ro-straat. Op het terrein staat het National Folk Museum of Korea, waar bezoekers de unieke culturele en historische kenmerken van Korea en de levensstijl van vervlogen tijden kunnen bekijken. • [Jogyesa] is gelegen in een van de meest populaire culturele straten in Seoul, Insa-dong. Heel dicht bij het paleis van Gyeongbokgung, is het de belangrijkste tempel van de Jogye-orde van het Koreaanse boeddhisme (sinds 1936) en speelt het een leidende rol in de huidige staat van het Seon-boeddhisme in Zuid-Korea. De tempel werd voor het eerst opgericht in 1395, aan het begin van de Joseon-dynastie; de moderne tempel werd gesticht in 1910 en heette aanvankelijk "Hwanggaksa". • [Changdeokgung-paleis (maandag: Jongmyo Royal Shrine)] werd door vele Joseon-koningen als het belangrijkste paleis gebruikt en is zeer goed bewaard gebleven. Het paleis werd in 1997 geregistreerd bij UNESCO. • [Insadong] Ervaar kunstgalerijen, traditionele ambachtswinkels, antiekkunsthandelaren, traditionele theehuizen en restaurants. De perfecte plek in Seoul voor bezoekers die de traditionele aspecten van Korea willen ervaren. • [Namsangol Hanok Village (maandag: Bukchon Hanok Village) ] ligt tussen de hoge gebouwen in het midden van een normale stad met 5 gerestaureerde traditionele Koreaanse huizen, een paviljoen, een vijver en een tijdcapsule. • [Sungnyemun-poort (maandag: alleen buiten de poort)], normaal bekend als de Namdaemun, is een van de acht poorten in de vestingmuur van Seoel, Zuid-Korea, die de stad in de Joseon-dynastie omringde. • [Namdaemun-markt] Op slechts een paar minuten van Seoul's oude Sungnyemun-poort is een openluchtmarkt met dezelfde naam. Het ligt dicht bij het centrum en de luxe hotels, en het biedt de allerbeste selectie handelswaar in de natie. De geschiedenis van de markt gaat terug tot de Joseon-dynastie en is sindsdien de belangrijkste plaats geworden om dagelijkse producten uit te wisselen tussen stedelijke en landelijke gebieden van Korea

Traditioneel tv-dramaset Dae Jang Geum Park Tour vanuit Seoul

9. Traditioneel tv-dramaset Dae Jang Geum Park Tour vanuit Seoul

Sluit je een dag aan bij de sterren met een bezoek aan de MBC Dae Jang Geum Park-opnamelocatie voor MBC-drama's en bewonder de sets paleizen, forten, privéwoningen en straten. Reis terug naar het koninkrijk Joseon en ontmoet moderne leefomgevingen. Bekijk een drama dat wordt gefilmd, als je geluk hebt, of verken gewoon de sets. Gebruikt door MBC om gedenkwaardige kostuumdrama's zoals "Wind in the Palace" en "The Great Queen Seondeok" te filmen, biedt de speciale ruimte getrouwe reproducties van traditionele woonruimtes en meer. Verken het fenomeen Korean Wave en K-pop voor een unieke kijk op de populaire cultuur in Zuid-Korea.

Imjingak & Paju: dagtour met twee Korea's vanuit Seoul

10. Imjingak & Paju: dagtour met twee Korea's vanuit Seoul

Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt en vertrek naar Imjingak in de gedemilitariseerde zone (DMZ). Imjingak, gelegen op 7 KM van de militaire demarcatielijn, is een park dat in 1972 werd gebouwd in de hoop dat ooit eenwording mogelijk zou zijn. Het wordt omringd door het Unification Park en het Noord-Korea Center. Na een bezoek aan Imjingak, ga je naar Mangbaedan, een gedenkteken waar mensen uit Zuid-Korea voorouderlijke riten uitvoeren. Elke nieuwjaarsdag en Chuseok (Korea's Thanksgiving) buigen ze als teken van respect naar hun geboorteplaats in het noorden. Ga vervolgens naar de Bridge of the Freedom, die Zuid-Koreanen overstaken toen ze vanuit Noord-Korea naar hun eigen land terugkeerden. Zie ook de Gyeongui-treinlijn, die werd verwoest tijdens de Koreaanse oorlog in 1950. De volgende stop is Paju Provence Village, dat heel dicht bij Noord-Korea ligt. Bezoek Heyri Art Valley en het Forest of Wisdom voordat je naar een plaats in het dorp gaat waar je over de grens naar Noord-Korea kunt kijken. De laatste stop van de tour is het standbeeld van Choi Kyu-shik, een politieagent die werd gedood door een kogel die door de strijdkrachten werd neergeschoten tijdens de Noord-Koreaanse spionage-invasie. Keer dan terug naar Seoul.

Sitemap Seoul

Wil je alle activiteiten in Seoul ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.