Seoul
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Seoul Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

Namiseom, Petite France, Garden of Morning Calm & railbiken

1. Namiseom, Petite France, Garden of Morning Calm & railbiken

Je vriendelijke reisbegeleider haalt je op bij het ontmoetingspunt van jouw voorkeur. Stap in de comfortabele tourbus en reis samen met je medereizigers af naar Gapyeong-gun. Onderweg krijg je meer informatie over de rest van de dag. Kies je voor een excursie inclusief railbiken, dan rij je naar het railbikestation voor een rit over een oud treinspoor dat is omgetoverd in een serene railbikebaan dwars door het mooie platteland. Je volgende bestemming is The Garden of Morning Calm, een werkelijk schitterende tuin die populair is onder gezinnen, vriendengroepen, stelletjes en fotografen. Door het jaar heen worden er verschillende festivals georganiseerd. Daarna is het tijd om neer te strijken bij een van de restaurants in de buurt om de lokale cuisine te leren kennen. Als je bij het boeken ook de lunch selecteert, kun je het typische gerecht van deze regio uitproberen, Dakgalbi (Koreaanse pittige kip) en gebakken rijst, met water en frisdranken. Vervolgens reis je naar het mooie Namiseom, een bekende bestemming in Zuid-Korea. Verken het mooie eiland dat de vorm heeft van een halve maan, dat zeer aantrekkelijke landschappen heeft en werd gebruikt als filmlocatie voor het beroemde Koreaanse drama, Winter Sonata. Ontdek het eiland in je eigen tempo. Ga vervolgens naar Petite France om het levendige Franse dorp te zien dat opvalt met zijn felgekleurde gebouwen. Het Franse dorp bestaat uit tentoonstellingshallen, restaurants en cafés om te verkennen en ook vele fotowaardige sites met veel beroemde Koreaanse drama's en verschillende shows. Profiteer na je reis van een probleemloze en comfortabele rit terug naar Seoul.

...
Nami Island, Petite France & optionele fietstour per trein

2. Nami Island, Petite France & optionele fietstour per trein

Nami Island ligt op slechts 63 kilometer afstand van Seoul en is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Het gebied staat bekend om zijn prachtige met bomen omzoomde wegen. Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar op het eiland of u kunt gewoon ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht in de omgeving. Petite France is een klein levendig Frans dorp dat opvalt met zijn felgekleurde gebouwen. Dit dorp bestaat uit vele fotowaardige plekken die te zien waren in drama's en variétéshows, zoals "Beethoven Virus", "Secret Garden", "Running Man" en de meest recente, "You Who Came From The Stars". Als u kiest voor de optie "Spoorfiets", ziet u een oud treinspoor in het prachtige landschap dat is omgebouwd tot een sereen spoorfietspad waar u wat quality time door kunt brengen in de natuur met uw vrienden en familie. Met deze optie bezoekt u 's ochtends het Rail Bike-station voor uw bezoek aan Nami Island en Petite France. Als u bij het uitchecken de "Lunch"-add-on kiest, kunt u het kenmerkende gerecht van de regio, Dakgalbi (gekruide kip in Koreaanse stijl) en gebakken rijst, geserveerd met water en frisdrank, proberen.

...
Van Seoul: DMZ-middagtour van een halve dag

3. Van Seoul: DMZ-middagtour van een halve dag

In de DMZ (Koreaanse gedemilitariseerde zone) kun je de realiteit van de meest verdeelde natie ter wereld zien. Tijdens deze rondleiding vanuit Seoul krijg je toegang tot de beperkte DMZ-zone met je gids en krijg je toegang tot belangrijke bezienswaardigheden in de DMZ en in Imjingak Park. Bekijk belangrijke gebieden van veiligheidstoerisme, waaronder de derde tunnel die is gebouwd voor een invasie door Noord-Korea, het Dora-observatorium waar je Noord-Korea kunt zien en het Dorasan-station, een wens voor eenwording. Recent nieuws over de verklaring van het einde van de oorlog betekent dat als u deze gelegenheid niet aangrijpt om de DMZ te zien, u misschien iets mist. Je kunt ook alles leren over de Koreaanse popcultuur en vrienden maken van over de hele wereld tijdens deze tour van een halve dag.

...
Seoul: Yongpyong Ski Resort Tour met optioneel skipakket

4. Seoul: Yongpyong Ski Resort Tour met optioneel skipakket

Begin de dag met een pick-up van je hotel in Seoul en rijd 2,5 uur naar het grootste skigebied van Zuid-Korea, Yongpyong. Yongpyong Ski Resort ligt in het hart van de Baekdudaegan-bergen en herbergt een verscheidenheid aan skipistes van wereldklasse, waardoor het geschikt is voor elk type skiër. Er zijn 3 verschillende opties om uit te kiezen: Voor de optie alleen transfer zijn alleen de transfers inbegrepen, dus je moet je eigen ski-uitrusting meenemen of huren. In het Basic Ski-pakket is er een optionele skiles van 30 minuten voor beginnende skiërs om de basistechnieken van het skiën te leren. Deze optie omvat alle essentiële uitrusting, inclusief skistokken, schoenen, ski's en handschoenen. Voor de optie Full Ski Package is er een informatieve les van maximaal twee uur. Naast alle essentiële ski-uitrusting, omvat dit pakket ook de huur van een skipak en een skiliftpas. Na een spannende dag skiën of het verkennen van de pistes op eigen gelegenheid, stapt u in de bus en rijdt u terug naar Seoul, waar u wordt afgezet bij uw accommodatie.

...
Nami-eiland, Tuin van de Ochtendkalmte & treinrailfietsen

5. Nami-eiland, Tuin van de Ochtendkalmte & treinrailfietsen

Nami-eiland heeft de vorm van een halve maan. Op het eiland ligt het graf van Generaal Nami die een grote overwinning bereikte tegen de rebellen in het 13e jaar van de 7e koning van de Joseon-dynastie - King Sejo, die heerste van 1455 tot 1468. Nami-eiland heeft ook zijn culturele onafhankelijkheid uitgeroepen en is omgedoopt tot de Republiek Naminara. Het eiland heeft zijn eigen nationale vlag, volkslied, valuta, paspoort, telefoonkaarten, postzegels, ortografie en zelfs een burgerschapscertificaat. De Tuin van de Ochtendkalmte is een 300,000 meter grootte tuin die talloze gezinnen, vrienden, koppels en fotografen aantrekt die hiernaartoe komen om de prachtig vormgegeven bloemen, bomen en paden van dit fantastische tuinparadijs te verkennen. Als je de optie kiest om te gaan treinrailfietsen, zie je een oud treinspoor op het prachtige platteland dat is omgetoverd tot een sereen treinrailfietsparcours. Bij deze optie ga je 's ochtends treinrailfietsen voor je bezoek aan Nami-eiland en de Tuin van de Ochtendkalmte. Als je bij het boeken ook de lunch selecteert, kun je het tyische gerecht van deze regio uitproberen, Dakgalbi (Koreaanse pittige kip) en gebakken rijst, met water en frisdrankjes. Je hebt 2 tot 3 uur op elke plek en wordt afgezet bij station Dongdaemun History & Culture Park, Myeongdong of Hongik University. Bij de optie zonder het treinrailfietsen wordt je tussen 17:30 en 18:00 uur afgezet, bij de optie met het treinrailfietsen kom je tussen 19:00 en 20:00 uur terug.

...
Seoul: Jisan Resort Ski, Sled and Snow Day

6. Seoul: Jisan Resort Ski, Sled and Snow Day

Jisan Forest Resort, gelegen op slechts 40 minuten van Seoul, zorgt voor de perfecte eendaagse reis vanuit de stad. Het resort heeft alle soorten en niveaus van heuvels en biedt voor elk wat wils, van kleuterschoolcursussen tot geavanceerde cursussen. Begin de tour met het ophalen van je hotel in Seoul tussen 07.00 uur en 08.00 uur. Eerst kun je skihandschoenen huren. Dan is het tijd om je uitrusting op te halen: als je de sneeuwslee-tour hebt geselecteerd, ontvang je sneeuwschuifverhuur. Als u de dagelijkse skitour hebt gekocht, ontvangt u voor uw veiligheid een skiverhuur met 30 minuten basisles ski. Als je ook de skipakverhuur en skipas nodig hebt, helpt de gids je deze zelf te huren. Nu ben je klaar om de hellingen te raken! Aan het einde van de dag word je teruggebracht naar je hotel in Seoul, met een stop bij een ginseng-centrum onderweg!

...
Vanuit Seoul: DMZ-excursie van een halve of hele dag

7. Vanuit Seoul: DMZ-excursie van een halve of hele dag

 Je wordt opgehaald bij je accommodatie in het centrum van Seoel en in iets langer dan een uur rijd je naar het Imjingak-park. Wanneer je bij het Imjingak-park aankomt, kun je hier de Vrijheidsbrug en de oude stoomtrein bekijken. Deze tonen de tragedies die plaatsvonden tijdens de Koreaanse Oorlog. Terwijl je hier rondloopt, kun je ook het herdenkingsmonument voor de soldaten die stierven tijdens de Koreaanse Oorlog bekijken. Luister op de terugweg naar Seoul naar de fascinerende verhalen van de gids over de tragedies van de Koreaanse oorlog en hoe de scheiding van Noord en Zuid Korea is ontstaan. Het dagprogramma eindigt bij het Stadhuis.

...
Vanuit Seoul: halve dagtrip gedemilitariseerde zone (DMZ)

8. Vanuit Seoul: halve dagtrip gedemilitariseerde zone (DMZ)

Na vroeg te zijn opgehaald in Seoul, ga je naar de gedemilitariseerde zone (DMZ), de strook land tussen Noord- en Zuid-Korea die representatief is voor het conflict op het schiereiland dat al decennia lang duurt. Je eerste bestemming is Imjingpak Park, gelegen op slechts 7 km van de demarcatielijn en gebouwd ter nagedachtenis aan de Koreaanse oorlog met de hoop op hereniging van het schiereiland. Bezoek het observatorium, monumenten en de Vrijheidsbrug, die na de oorlog werd gebruikt om 13.000 gevangenen naar huis te brengen. Bezoek vervolgens de Derde infiltratietunnel, een in 1978 ontdekte, onvolledige tunnel die door Noord-Korea in het zuiden was gegraven. Na een tip van een Noord-Koreaanse overloper werd de tunnel ontdekt en door de VN afgekondigd als een daad van agressie door Noord-Korea – het was de stad Seoul tot op 44 kilometer genaderd. Stap terug in de tijd als je zelf de tunnel verkent. Je kunt ook een bezoek aan het observatorium van Dora brengen, vanwaar je het Noord-Koreaanse industriecomplex en de buitenwijk van Kaesong en zelfs de berg Songaksan kunt zien. Ga ten slotte naar het station van Dorasan, het laatste station vóór de DMZ. Indien het schiereiland ooit herenigd wordt, dan zal dit het eerste station zijn dat de twee landen met elkaar verbindt – het is daarom een gebied van grote symbolische waarde. Je tour eindigt in de middag met een terugrit naar Seoul, waar je zal worden afgezet bij het station van het stadhuis (als je de optie hebt geselecteerd, dan stop je eerst nog bij het Ginseng-centrum).

...
Mt. Bukhan-wandeling en spa in Koreaanse stijl met volledige lichaamsbehandeling

9. Mt. Bukhan-wandeling en spa in Koreaanse stijl met volledige lichaamsbehandeling

Neem een pauze en haal wat frisse lucht door de berg Bukhan te beklimmen en een sauna-ervaring in Koreaanse stijl te beleven. Ontmoet elkaar in je hotel in Seoul tussen 08.00 uur en 09.20 uur en transfer naar Mount Bukhan, de hoogste berg van Seoul die in 1983 werd aangewezen als nationaal park. Beginnend bij de hoofdingang van Mt. Bukhan, je stopt bij de Seunggasa-tempel en klimt naar Samo Rock, wat ongeveer 2,5 uur duurt. Geniet aan het einde van je wandelervaring van heerlijk Koreaans eten voor de lunch. Ontspan na de lunch je spieren in een traditionele Koreaanse sauna, vergelijkbaar met Jjimjilbang (indien optie geselecteerd). Het is een sauna in Koreaanse stijl, een binnenbad, gescheiden door geslacht. Begin met seshin, een Koreaanse lichaamsreinigingsdienst, met een massage door een ddemiri of "scrubbeoefenaar" die met een dunne toren lagen dode huid van je hele lichaam verwijdert. Alle diensten, inclusief scrubben, een lichaamsoliebehandeling, gezichtspakking en shampoo, worden verzorgd door een expert en duren ongeveer 1,5 uur. Je hotel wordt rond 17:00 uur afgezet.

...
Van Seoul: Elysian Gangchon Ski Resort

10. Van Seoul: Elysian Gangchon Ski Resort

Met uw keuze uit 3 vertreklocaties in Seoul, reist u per tourbus met uw gids naar het Elysian Gangchon Ski Resort, het meest populaire in Korea. Breng de dag door met skiën of sneeuwsleeën (als optie of add-on is geselecteerd) of bewonder gewoon de besneeuwde toppen. Met de ski-optie krijg je ook een basisles van een uur en krijg je ongeveer 5 uur vrije tijd. Anders kunt u ervoor kiezen om sneeuwsleeën uit te proberen (als de add-on is geselecteerd). Na je dag op de piste, neem je de comfortabele tourbus terug naar Seoul. De aankomsttijd is tussen 18.00 uur en 18.50 uur, afhankelijk van je inleverpunt.

...

Sitemap Seoul

Wil je alle activiteiten in Seoul ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.