Dresden
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dresden Tours: Onze meest aanbevolen

 • Dresden: Semperoper-tickets en rondleiding van 45 minuten

  1. Dresden: Semperoper-tickets en rondleiding van 45 minuten

  In de prachtige Semperoper in Dresden bewonder je de prachtige architectuur in de stijl van de Italiaanse Renaissance en verken je versierde kamers, die zijn gereconstrueerd in de oorspronkelijke stijl. Ontdek een van de mooiste en prestigieuze operahuizen ter wereld en kom meer te weten over de geschiedenis van dit grandioze gebouw. Ervaar de sfeer in een van de mooiste en meest prestigieuze operahuizen ter wereld, een echt luxueuze ervaring. Je kunt ook genieten van dagelijkse rondleidingen door de Semperoper tijdens periodes waarin er geen repetities of uitvoeringen plaatsvinden. De rondleidingen zijn beschikbaar in het Engels en Duits.

  Ons bezoek aan de Semper Oper in Dresden was fantastisch. Die is niet op alle dagen toegankelijk. Gelukkig konden we onze reis zo aanpassen dat we er alsnog naartoe konden. Het verhaal over de bouw en 2 keer herbouw is indrukwekkend, begeleid door tekeningen en foto's..

 • Dresden: combiticket Semperoper & rondleiding oude stad

  2. Dresden: combiticket Semperoper & rondleiding oude stad

  Bezoek de Semperoper en ontdek het weelderige interieur en de prachtige architectuur in de stijl van de Italiaanse hoogrenaissance, gereconstrueerd volgens de originele ontwerpen. Leer meer over de unieke akoestiek in het kunstzinnige auditorium. Dompel jezelf onder in de rijke historie van dit roemruchte gebouw. Een bezoek aan de Semperoper is op alle dagen mogelijk, behalve wanneer er optredens of evenementen plaatsvinden. Ervaar dit adembenemende operagebouw vanuit meerdere gezichstpunten. Je Duitssprekende gids neemt je vervolgens mee naar de andere hoogtepunten van Dresden, zoals de Zwinger, het Residenzschloss, de wereldberoemde Frauenkirche en de recentelijk gebouwde Neumarkt.

  De trip was met Get your guide heel snel geregeld en het was een hele mooie ervaring. We hadden een fantastische gids die ons heel veel wist te vertellen over de opera en een stukje van de "vernieuwde" oude stad.

 • Een wandeling door de oude Dresden Semperoper & Leiderschap

  3. Een wandeling door de oude Dresden Semperoper & Leiderschap

  Ontdek het historische Dresden in een rondleiding door de stad met een rondleiding door de Semperoper. Begin de tour in Dresden Castle en je loopt naar Dresden beroemde bezienswaardigheid: de Frauenkirche. Bewonder de prachtig gerestaureerde kerk niet alleen van buiten maar ook werpen een blik op de prachtige interieur. Het gaat verder Princes, een belangrijk onderdeel van de Saksische geschiedenis, en de stallen van het kasteel Dresden. Krijg inzicht in het indrukwekkende gebouw en kunt u eveneens de Taschenbergpalais. Natuurlijk moet een tour doen door middel van Dresden niet missen van de kennel. Leer interessante feiten en amusant dan August de Sterke, vóór de tour uiteindelijk eindigt bij het Theaterplein met de kathedraal. Later, verkennen in een één uur durende rondleiding door de beroemde Semperoper, de Staatsopera van Saksen.

  Die Führung in der Stadt war Super. Die Semperoper hat leider einen Stern gekostet.

 • Dresden: de Originele Nachtwakertour met lantaarn

  4. Dresden: de Originele Nachtwakertour met lantaarn

  Verken de prachtige Altstadt van Dresden in de schemering en volg de historische nachtwaker op zijn ronde. Tegen de avond slaat het uur van de nachtwaker. Zijn hoorns klinkt in smalle steegjes, het licht van zijn lantaarn doordringt de duisternis. Met zijn hellebaard beschermt hij de eerbare burgers tegen zwervers en duistere figuren, zelfs in de donkerste hoeken. Kijk uit naar een onderhoudende tour met griezelige verhalen en sappige anekdotes uit voorbije eeuwen. Bovendien zie je de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Bekijk de Semperoper en de beroemde Zwinger, loop over het plein voor het paleis en zie de Brühlsche Terrassen in de verte.

  Ontzettend leuke en leerzame tour door het oude centrum van Dresden. De nachtwaker vertelde veel leuke anekdotes en wist veel over de historie te vertellen. Duits was voor ons prima te volgen, zeker een aanrader om de tour tijdens de avond te doen met alle gebouwen mooi verlicht.

 • Dresden: Grand City Tour met rode dubbeldekkerbus

  5. Dresden: Grand City Tour met rode dubbeldekkerbus

  Ervaar de vele fascinerende kanten van Dresden tijdens een stadstour in een originele rode dubbeldekkerbus. Zie de grondig gerestaureerde barokke nieuwe stad en Europa's grootste laat-19e-eeuwse wijk, de Äußere Neustadt. Bezoek de mooiste zuivel ter wereld, Pfunds Molkerei, en geniet daar van een kleine verfrissing. Maak kennis met de Großen Garten, de villawijken van Blasewitz en Loschwitz ten oosten van de stad en natuurlijk de "Blue Wonder" -brug. Geniet van een uitzicht over de stad vanaf de oevers van de Elbe, de 3 Elbe-paleizen en de kabelbaan en kabelbaan.

 • Dresden: nachtwakerstour door de oude stad

  6. Dresden: nachtwakerstour door de oude stad

  Je ontmoet je gids, de nachtwaker van Dresden, voor de Zwinger. In het licht van zijn lantaarn verken je de stad en hoor je verhalen over het oude Dresden. Kom meer te weten over de geschiedenis van de Zwinger, een indrukwekkend paleis in barokstijl. Geniet van de kleurrijke anekdotes van je gids, terwijl je het statige barokke theater, de Semperoper passeert.  Bewonder de Fürstenzug, een waanzinnige muurschildering die alle heersers van Saksen in processie afbeeldt. Zie de Frauenkirche, een majestueuze Lutherse kerk met een indrukwekkende koepel. Leer de stad op een onvergetelijke manier kennen met deze combinatie van traditionele rondleiding en uniek theater.

 • Dresden: angstaanjagende stadsrondleiding met Dungeon Master

  7. Dresden: angstaanjagende stadsrondleiding met Dungeon Master

  Als Dresden en haar steegjes worden opgeslokt door het duister van de nacht komt de Dungeon Master tevoorschijn. Van zijn enge gruwelverhalen gaan je nekharen overeind staan! Laat jezelf meevoeren en maak kennis met de criminele wereld — de Dungeon Master is altijd op zoek naar zijn assistent én opvolger. Verken Dresden bij nacht en maak kennis met de duistere hoeken van de stad. Luister naar verhalen en anekdotes over macabere moorden en risicovolle plunderingen. Terwijl je wandelt door de maanverlichte steegjes, neemt de Dungeon Master je mee op een eigenzinnige reis door de schaduwzijde van de stad.

  Unterhaltsam, eher lustig als gruselig, spannend und informativ. Kurz: etwas, das sich sehr gelohnt hat und das man durchaus gerne mal wieder machen würde.

 • Dresden: Bezoek aan de barokke wijk met een nachtwaker

  8. Dresden: Bezoek aan de barokke wijk met een nachtwaker

  Ontmoet je gids bij de Golden Rider, waar je off-the-beaten-track tour begint. De barokke wijk Dresden is de essentie van het oude Dresden: het is een historische wijk met veel liefdevol gerestaureerde gangen, binnenplaatsen en steegjes. Geniet van een begeleide wandeling door de goed bewaard gebleven architectuur door de smalle straatjes en romantische binnenplaatsen van deze wijk. Laat u meeslepen door de vermakelijke verhalen die uw nachtwaker u zal vertellen en leer meer over de transformatie van Dresden van de voormalige Altendresden naar de binnenstad van Neustadt. Rond je tour af aan de Cannalettoblicke, waar je het uitzicht kunt bewonderen naar de andere Elbseite van de oude stad, wat een onvergetelijk zicht is.

 • Dresden: Historische wandeltocht in het Duits met koffie

  9. Dresden: Historische wandeltocht in het Duits met koffie

  Nip aan je prosecco, reis terug in de tijd en duik in de geschiedenis en cultuur van Dresden. Luister naar kleine anekdotes en grote verhalen van je ervaren en gediplomeerde gids die het verleden van de stad weer tot leven brengen. Ontdek de donkere tijden van de middeleeuwen, ervaar de energie van de Renaissance en de pracht en praal van de barok. Ontdek de achtergronden van de vreedzame revolutie van 1989 en hoor hoe het moet hebben gevoeld voor de mensen van het voormalige Oost- en West-Duitsland. De wandeling door de historische oude stad begint bij de Neumarkt. Zie de beroemdste bezienswaardigheden van Dresden, zoals de Frauenkirche, Semperoper en de barokke Zwinger. Van het Residenzschloss Dresden ga je naar de Brühlsche Terrasse, de Fürstenzug of de optocht der vorsten en de Stallhof, totdat je bij de kathedraal van Dresden (Kathedrale Sankt Trinitatis) aankomt. Vervolgens volg j...

  Aanrader, je krijgt veel info over verleden, heden en toekomst v/d stad. We doen iets dergelijks bij iedere city trip. De voor ons leukste bezoeken we vervolgens nog een keer zelfstandig.

 • Dresden: Saksisch Zwitserland Basteibrugtour met de bus

  10. Dresden: Saksisch Zwitserland Basteibrugtour met de bus

  Ontdek de zeldzame schoonheid en unieke biodiversiteit van het Nationaal Park Saksisch Zwitserland. Leun achterover en ontspan in de comfortabele bus terwijl je luistert naar interessant commentaar over het nationale park van je ervaren gids. Bezoek samen de rotsformatie van Bastei en geniet daarna van wat vrije tijd om op eigen gelegenheid te verkennen. Bezoek voor de reis naar Saksisch Zwitserland het sprookjesachtige Pillnitz Palace-complex, de voormalige zomerresidentie van de Saksische koningen. Ga op een spannende rondleiding door het paleisterrein en fantastische fotomomenten wachten op je in dit buitengewone ensemble van architectuur en tuinkunst. Ga terug in de bus en geniet van het prachtige uitzicht op weg naar Saksisch Zwitserland en luister naar je ervaren gids die je zal vertellen over de unieke flora en fauna en de geschiedenis van het nationale park. Eenmaal aangekomen...

Dresden: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dresden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wat anderen zeggen over Dresden

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 11.265 beoordelingen

Ons bezoek aan de Semper Oper in Dresden was fantastisch. Die is niet op alle dagen toegankelijk. Gelukkig konden we onze reis zo aanpassen dat we er alsnog naartoe konden. Het verhaal over de bouw en 2 keer herbouw is indrukwekkend, begeleid door tekeningen en foto's..

HET WAS HEERLIJK, WIJ HOUDEN ER VAN EN WE KUNNEN DE RIT AANBEVOLEN. IN IEDER GEVAL ZULLEN WE OOK EEN TOER IN DE ANDERE RICHTING MAKEN BIJ HET VOLGENDE BEZOEK AAN DRESDEN. HOOP OP BETER WEER

Alles verliep ongecompliceerd en geweldig. Het personeel aan boord was erg aardig en vriendelijk. Dat gaan we zeker herhalen. Bedankt voor de geweldige dag.

Ondanks het slechte weer was het een geweldige reis naar Koenigstein. Personeel erg aardig

Gewoon briljant als de zon schijnt. Je moet het doen.