Dunedin
Audiogidsen

Audiogidsen
1 activiteiten gevonden

Topactiviteiten in Dunedin

26 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Dunedin Audiogidsen: onze aanbevelingen

Oamaru: ticket avondbezichtiging Blue Penguin Colony

Oamaru: ticket avondbezichtiging Blue Penguin Colony

Bewonder honderden van 's werelds kleinste pinguïnsoorten als ze terugkeren van een dag vissen. Zie de wildblauwe pinguïns zich een weg banen over het strand en een stenen helling voordat naar hun kolonie oversteken. Bij aankomst in de Penguin Colony neem je contact op met één van de teamleden van de lokale partner, voordat je naar je zithoek wordt geleid. Kijk vervolgens hoe de pinguïns hun reis maken naar hun speciaal gemaakte nestkasten op niet meer dan 15 meter afstand. Luister tijdens de hele ervaring naar het informatieve commentaar van je deskundige team. Je komt meer te weten over het gemiddelde leven van blauwe pinguïns, hun verschillende broedpatronen en waarom het behoud van deze kleine vogels zo belangrijk is in Nieuw-Zeeland. Als je geluk hebt, kun je ook een scala aan verschillende dieren in het gebied zien, zoals pelsrobben en zeevogels.

Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

Bezoek de oudste operationele brouwerij in Nieuw-Zeeland, en de enige locatie met een historische brouwvloer en ultramoderne brouwerij op dezelfde locatie. De brouwerij is de spirituele thuisbasis van het grootste biermerk van Nieuw-Zeeland en trekt tot 20.000 bezoekers per jaar om de "Pride of the South" te ervaren; als een van de populairste toeristische attracties van Dunedin. Geniet van meer dan 144 jaar brouwgeschiedenis terwijl een gids je meeneemt door een interactieve brouwerijtour. Leer meer over de geschiedenis van dit Dunedin-pictogram terwijl je de brouwerij van boven naar beneden verkent met je gids. Onderweg leer je over de belangrijkste ingrediënten die in de bekroonde bieren passen. Je hoort ook over het ultramoderne brouwproces dat tegenwoordig wordt gebruikt. De tour eindigt met een proeverij, waar je kunt genieten van proefjes van het bier terwijl je deskundige gidsen je door de verschillende stijlen en smaken in het assortiment leiden. Onze Brewery Shop biedt een uitgebreide collectie Speight's koopwaar en de Cellar Door biedt de mogelijkheid om vers bier rechtstreeks bij de brouwerij te kopen - een unieke kans om een smaakvol souvenir mee te nemen.

Nieuw-Zeeland: eSIM mobiel data-abonnement

Nieuw-Zeeland: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Nieuw-Zeeland zorgeloos met een handig eSIM-gegevenspakket. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in Nieuw-Zeeland. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal. Kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en, indien nodig, opwaarderen door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking onmiddellijk volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): 3gnet Info lokale operator: Nieuw-Zeeland: 2Graden Australië: Optus

Dunedin: Otago Peninsula met rondleiding door pinguïns

Dunedin: Otago Peninsula met rondleiding door pinguïns

Je gids wacht je vanaf 9 uur op bij de wachtruimte voor de privétour van de Port Chalmers cruiseterminal, vlakbij deur 2. Geniet van een mooie rit van 20 minuten met fotostops naar Dunedin City. De eerste stop is bij de steilste straat ter wereld, waar je ongeveer 10 minuten doorbrengt. Geniet van het panorama van de omgeving vanaf het uitkijkpunt. Begin met het verkennen van de belangrijkste hoogtepunten van Dunedin met een bezoek aan de botanische tuinen om meer te leren over de grote verscheidenheid aan planten en vogels in de regio. Leer meer over het Dunedin Railway station en het historische belang ervan. Nadat je de bezienswaardigheden van Dunedin hebt gezien, geniet je van het adembenemende landschap van Otago Peninsula via Highcliff Road met enkele fotostops. Na ongeveer 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland, The OPERA (voorheen Penguin Place). Dit is een privéreservaat van 's werelds zeldzaamste pinguïns, de geeloogpinguïn. Geniet van een rondleiding met gids door het reservaat om alles te weten te komen over deze bedreigde pinguïns en kijk of je ze kunt zien in het rehabilitatiecentrum of in het reservaat. Het is belangrijk dat iedereen die aan deze wandeltour meedoet in staat is om de heuvels op en af te lopen. Als je slecht ter been bent, is deze ervaring niet geschikt voor jou! Het zien van gele pinguïns is niet gegarandeerd. Door deel te nemen aan deze excursie steun je een zeer belangrijk natuurbeschermingsproject om geeloogpinguïns te beschermen en hun uitsterven een halt toe te roepen. Na de rondleiding door de pinguïns rijd je via een lage weg om te genieten van een ander uitzicht op het landschap langs de haven. Stop bij het treinstation van Dunedin voordat je om 15:30 - 16:00 uur terugkeert naar Port Chalmers, of je kunt in de stad blijven om wat te winkelen en je eigen weg terug naar de haven vervolgen. Tijdens deze tour is er geen tijd voor een uitgebreide lunch. Onze gids zal stoppen voor een broodje of een kleine snack.

Dunedin: hoogtepunten van de stad en landschap van het schiereiland Otago

Dunedin: hoogtepunten van de stad en landschap van het schiereiland Otago

Je gids ontmoet je vanaf 9 uur 's ochtends bij de cruiseterminal van Port Chalmers, vlakbij deur 2, vanwaar je een schilderachtige rit van 20 minuten met fotostops maakt naar Dunedin City. Maak de eerste stop bij de steilste straat ter wereld en breng ongeveer 10 minuten door om deze extreme locatie te bekijken. Geniet van een stop bij een uitkijkpunt, dat een prachtig panorama biedt van Dunedin en de omgeving. Maak vervolgens een korte wandeling met een gids door de botanische tuin aan de bovenkant om een verscheidenheid aan planten en inheemse vogels van Nieuw-Zeeland te bekijken. Bezoek het prachtige Dunedin Railway Station en hoor hoe druk het vroeger was. Na de sightseeing van de stad kun je genieten van het adembenemende landschap van het Otago schiereiland via Highcliff Road met een aantal mooie fotostops. Na een schilderachtige rit van 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland, het Royal Albatross Centre, en heb je wat vrije tijd om wat te eten en te drinken in het mooie café. Je kunt ook buiten op verkenning gaan, naar het strand lopen om zeehonden op de rotsen of in het water te zien, koninklijke albatrossen zien zweven als het hard genoeg waait, en genieten van het uitzicht op de oceaan en de vuurtoren. Deze excursie is inclusief vrije tijd bij het albatroscentrum. Tijdens deze tour kunnen er echter bezoekers zijn die een iets andere optie boeken en tijdens de vrije tijd bij het albatrossencentrum deelnemen aan een wildlife tour. We bieden twee andere opties bij het albatroscentrum: 1 uur rondleiding met gids door de albatrossen of 1,5 uur wandeltour met gids door de pinguïns. Deze opties kunnen apart worden geboekt. Na een pauze op het Otago Peninsula rijd je via een lage weg om te genieten van een ander landschap langs de haven. Keer later terug naar Port Chalmers of kies ervoor om in de stad te blijven om wat te winkelen voordat je op eigen gelegenheid terugkeert naar de haven.

Van Port Chalmers: Stad, bezienswaardigheden & kasteel Larnach

Van Port Chalmers: Stad, bezienswaardigheden & kasteel Larnach

Verken Dunedin tijdens een halve dagtocht vanuit Port Chalmers met een plaatselijke gids. Luister naar de fascinerende geschiedenis van Larnach Castle, kijk uit naar wilde dieren terwijl je over het Otago Peninsula rijdt en verken de stad. Ontmoet je gids in Port Chalmers en rijd naar het Otago schiereiland, dat bekend staat om zijn zeldzame vogels. Terwijl je rijdt, leer je waarom dit gebied bekend staat als de wilde dierenhoofdstad van Nieuw-Zeeland. Als je Dunedin nadert, bewonder je het uitzicht op afgelegen stranden en de ruige kustlijn. Eenmaal in de stad bezoek je de charmantste bezienswaardigheden van Dunedin, bekijk je de indrukwekkende torenspitsen en wandel je over de steilste straat ter wereld. Ga vervolgens naar het enige kasteel in het land: Larnach Castle. Terwijl je het kasteel verkent, luister je naar de verhalen van je gids over de rijke geschiedenis voordat je terugkeert naar Port Chalmers.

Vanuit Dunedin: Stad, Otago schiereiland & Albatros rondleiding

Vanuit Dunedin: Stad, Otago schiereiland & Albatros rondleiding

Ervaar Dunedin en Otago Peninsula tijdens een tour in kleine groep met veel flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Begin je reis met een ontmoeting met je gids om 9:30 in Port Chalmers. Geniet vervolgens van een schilderachtige rit van 20 minuten met fotostops rond Dunedin City. Enkele hoogtepunten zijn de steilste straat ter wereld, uitzichtpunten en een wandeling door de botanische tuinen. Na de sightseeing van de stad kun je genieten van het meest adembenemende landschap van Otago Peninsula langs Highcliff Road met verschillende stops voor fotomomenten. Na je schilderachtige rit van 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland bij The Royal Albatross Centre. Hier krijg je een rondleiding van 1 uur om alles te leren over de Royal Albatross - een van de grootste zeevogels ter wereld. De rondleiding begint met een korte introductie over de Royal Albatross voordat je een korte wandeling maakt over een lichte helling naar het uitkijkplatform om de broedkolonie van de Royal Albatross te bekijken. Na een pauze op het Otago schiereiland rijd je over een lage weg om van een ander landschap te genieten, langs de haven. Daarna keer je terug naar het trefpunt om van de rest van de middag te genieten.

Dunedin: Emerson's Brouwerij Tour en Proeverij

Dunedin: Emerson's Brouwerij Tour en Proeverij

Of je nu van wetenschap, geschiedenis, machines of (waarschijnlijk) bier houdt, de Emerson's brouwerij rondleiding is een must in Dunedin. De rondleiding geeft je een kijkje achter de schermen van een ultramoderne brouwerij van 5000 liter en een werkplaats van 1200 liter. Je wordt door elke stap van het brouwproces geleid, van de moutkamer tot de fermentatie, het bottelen en vooral het proeven. En alsof dat nog niet genoeg is, doe je dit alles in een aantrekkelijk, goed zichtbaar vest. De rondleidingen duren ongeveer een uur, maar je kunt het proefblad in je eigen tijd afmaken.

Dunedin zelf rondleiding met audiogids

Dunedin zelf rondleiding met audiogids

Download onze app of een levendige mp3-zelfgeleide audiotour gecombineerd met een volledig gedetailleerde kaart van het gebied van uw tour. Geniet van de cultureel rijke geschiedenis in de stad Dunedin, waar het voor het eerst werd ontdekt door Schotse pioniers. Deze stad lijkt veel op Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, en heeft veel historische gebouwen en enkele van de steilste straten van Nieuw-Zeeland, en is de thuisbasis van de steilste straat ter wereld. Tijdens deze audiotour zie je prachtige kathedralen zoals St Paul's Anglican Cathedral en kun je ontspannen in de rustige Chinese tuin en getuige zijn van het prachtige oude treinstation in Vlaamse stijl, het meest gefotografeerde gebouw van Nieuw-Zeeland. Je ziet ook de beroemde Octagon van de stad, de First Church of Otago, de rechtbanken, het Otago Settler's Museum en de Speights Brewery. Optionele toevoegingen zijn St Josephs Cathedral, St Dominic's Priory en het Fortune Theatre als je tijd hebt. Jouw rondleiding. Op jouw manier.

Alles in Dunedin - Natuur- en stadstour

Alles in Dunedin - Natuur- en stadstour

Verken de meest fascinerende kleine stad van Nieuw-Zeeland vanuit het comfort van een moderne, ruime minibus. Je deskundige lokale gids begeleidt je van de hoge torenspitsen naar de uitgestrekte stranden en vertelt je onderweg over de fascinerende geschiedenis en natuurlijke wereld van de stad. Verover de steilste straat ter wereld en bewonder het wereldberoemde treinstation van Dunedin, terwijl je het prachtig bewaard gebleven historische centrum verkent. Maak vervolgens een ontspannen rit langs de schilderachtige "baaiweg", waar u de prachtige natuur, ruige kustlijnen en uitgestrekte uitzichten van het Otago-schiereiland, bekend als de natuurhoofdstad van Nieuw-Zeeland, tegenkomt. Ervaar de hoogtepunten van Dunedin comfortabel met een deskundige lokale gids, voordat je wordt afgezet op de door jou gekozen locatie.

Dunedin

Dunedin

Dunedin Audiogidsen: onze aanbevelingen

Oamaru: ticket avondbezichtiging Blue Penguin Colony

Oamaru: ticket avondbezichtiging Blue Penguin Colony

Bewonder honderden van 's werelds kleinste pinguïnsoorten als ze terugkeren van een dag vissen. Zie de wildblauwe pinguïns zich een weg banen over het strand en een stenen helling voordat naar hun kolonie oversteken. Bij aankomst in de Penguin Colony neem je contact op met één van de teamleden van de lokale partner, voordat je naar je zithoek wordt geleid. Kijk vervolgens hoe de pinguïns hun reis maken naar hun speciaal gemaakte nestkasten op niet meer dan 15 meter afstand. Luister tijdens de hele ervaring naar het informatieve commentaar van je deskundige team. Je komt meer te weten over het gemiddelde leven van blauwe pinguïns, hun verschillende broedpatronen en waarom het behoud van deze kleine vogels zo belangrijk is in Nieuw-Zeeland. Als je geluk hebt, kun je ook een scala aan verschillende dieren in het gebied zien, zoals pelsrobben en zeevogels.

Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

Dunedin: rondleiding door Speight's brouwerij met proeverij

Bezoek de oudste operationele brouwerij in Nieuw-Zeeland, en de enige locatie met een historische brouwvloer en ultramoderne brouwerij op dezelfde locatie. De brouwerij is de spirituele thuisbasis van het grootste biermerk van Nieuw-Zeeland en trekt tot 20.000 bezoekers per jaar om de "Pride of the South" te ervaren; als een van de populairste toeristische attracties van Dunedin. Geniet van meer dan 144 jaar brouwgeschiedenis terwijl een gids je meeneemt door een interactieve brouwerijtour. Leer meer over de geschiedenis van dit Dunedin-pictogram terwijl je de brouwerij van boven naar beneden verkent met je gids. Onderweg leer je over de belangrijkste ingrediënten die in de bekroonde bieren passen. Je hoort ook over het ultramoderne brouwproces dat tegenwoordig wordt gebruikt. De tour eindigt met een proeverij, waar je kunt genieten van proefjes van het bier terwijl je deskundige gidsen je door de verschillende stijlen en smaken in het assortiment leiden. Onze Brewery Shop biedt een uitgebreide collectie Speight's koopwaar en de Cellar Door biedt de mogelijkheid om vers bier rechtstreeks bij de brouwerij te kopen - een unieke kans om een smaakvol souvenir mee te nemen.

Nieuw-Zeeland: eSIM mobiel data-abonnement

Nieuw-Zeeland: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Nieuw-Zeeland zorgeloos met een handig eSIM-gegevenspakket. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in Nieuw-Zeeland. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal. Kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en, indien nodig, opwaarderen door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking onmiddellijk volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): 3gnet Info lokale operator: Nieuw-Zeeland: 2Graden Australië: Optus

Dunedin: Otago Peninsula met rondleiding door pinguïns

Dunedin: Otago Peninsula met rondleiding door pinguïns

Je gids wacht je vanaf 9 uur op bij de wachtruimte voor de privétour van de Port Chalmers cruiseterminal, vlakbij deur 2. Geniet van een mooie rit van 20 minuten met fotostops naar Dunedin City. De eerste stop is bij de steilste straat ter wereld, waar je ongeveer 10 minuten doorbrengt. Geniet van het panorama van de omgeving vanaf het uitkijkpunt. Begin met het verkennen van de belangrijkste hoogtepunten van Dunedin met een bezoek aan de botanische tuinen om meer te leren over de grote verscheidenheid aan planten en vogels in de regio. Leer meer over het Dunedin Railway station en het historische belang ervan. Nadat je de bezienswaardigheden van Dunedin hebt gezien, geniet je van het adembenemende landschap van Otago Peninsula via Highcliff Road met enkele fotostops. Na ongeveer 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland, The OPERA (voorheen Penguin Place). Dit is een privéreservaat van 's werelds zeldzaamste pinguïns, de geeloogpinguïn. Geniet van een rondleiding met gids door het reservaat om alles te weten te komen over deze bedreigde pinguïns en kijk of je ze kunt zien in het rehabilitatiecentrum of in het reservaat. Het is belangrijk dat iedereen die aan deze wandeltour meedoet in staat is om de heuvels op en af te lopen. Als je slecht ter been bent, is deze ervaring niet geschikt voor jou! Het zien van gele pinguïns is niet gegarandeerd. Door deel te nemen aan deze excursie steun je een zeer belangrijk natuurbeschermingsproject om geeloogpinguïns te beschermen en hun uitsterven een halt toe te roepen. Na de rondleiding door de pinguïns rijd je via een lage weg om te genieten van een ander uitzicht op het landschap langs de haven. Stop bij het treinstation van Dunedin voordat je om 15:30 - 16:00 uur terugkeert naar Port Chalmers, of je kunt in de stad blijven om wat te winkelen en je eigen weg terug naar de haven vervolgen. Tijdens deze tour is er geen tijd voor een uitgebreide lunch. Onze gids zal stoppen voor een broodje of een kleine snack.

Dunedin: hoogtepunten van de stad en landschap van het schiereiland Otago

Dunedin: hoogtepunten van de stad en landschap van het schiereiland Otago

Je gids ontmoet je vanaf 9 uur 's ochtends bij de cruiseterminal van Port Chalmers, vlakbij deur 2, vanwaar je een schilderachtige rit van 20 minuten met fotostops maakt naar Dunedin City. Maak de eerste stop bij de steilste straat ter wereld en breng ongeveer 10 minuten door om deze extreme locatie te bekijken. Geniet van een stop bij een uitkijkpunt, dat een prachtig panorama biedt van Dunedin en de omgeving. Maak vervolgens een korte wandeling met een gids door de botanische tuin aan de bovenkant om een verscheidenheid aan planten en inheemse vogels van Nieuw-Zeeland te bekijken. Bezoek het prachtige Dunedin Railway Station en hoor hoe druk het vroeger was. Na de sightseeing van de stad kun je genieten van het adembenemende landschap van het Otago schiereiland via Highcliff Road met een aantal mooie fotostops. Na een schilderachtige rit van 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland, het Royal Albatross Centre, en heb je wat vrije tijd om wat te eten en te drinken in het mooie café. Je kunt ook buiten op verkenning gaan, naar het strand lopen om zeehonden op de rotsen of in het water te zien, koninklijke albatrossen zien zweven als het hard genoeg waait, en genieten van het uitzicht op de oceaan en de vuurtoren. Deze excursie is inclusief vrije tijd bij het albatroscentrum. Tijdens deze tour kunnen er echter bezoekers zijn die een iets andere optie boeken en tijdens de vrije tijd bij het albatrossencentrum deelnemen aan een wildlife tour. We bieden twee andere opties bij het albatroscentrum: 1 uur rondleiding met gids door de albatrossen of 1,5 uur wandeltour met gids door de pinguïns. Deze opties kunnen apart worden geboekt. Na een pauze op het Otago Peninsula rijd je via een lage weg om te genieten van een ander landschap langs de haven. Keer later terug naar Port Chalmers of kies ervoor om in de stad te blijven om wat te winkelen voordat je op eigen gelegenheid terugkeert naar de haven.

Van Port Chalmers: Stad, bezienswaardigheden & kasteel Larnach

Van Port Chalmers: Stad, bezienswaardigheden & kasteel Larnach

Verken Dunedin tijdens een halve dagtocht vanuit Port Chalmers met een plaatselijke gids. Luister naar de fascinerende geschiedenis van Larnach Castle, kijk uit naar wilde dieren terwijl je over het Otago Peninsula rijdt en verken de stad. Ontmoet je gids in Port Chalmers en rijd naar het Otago schiereiland, dat bekend staat om zijn zeldzame vogels. Terwijl je rijdt, leer je waarom dit gebied bekend staat als de wilde dierenhoofdstad van Nieuw-Zeeland. Als je Dunedin nadert, bewonder je het uitzicht op afgelegen stranden en de ruige kustlijn. Eenmaal in de stad bezoek je de charmantste bezienswaardigheden van Dunedin, bekijk je de indrukwekkende torenspitsen en wandel je over de steilste straat ter wereld. Ga vervolgens naar het enige kasteel in het land: Larnach Castle. Terwijl je het kasteel verkent, luister je naar de verhalen van je gids over de rijke geschiedenis voordat je terugkeert naar Port Chalmers.

Vanuit Dunedin: Stad, Otago schiereiland & Albatros rondleiding

Vanuit Dunedin: Stad, Otago schiereiland & Albatros rondleiding

Ervaar Dunedin en Otago Peninsula tijdens een tour in kleine groep met veel flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Begin je reis met een ontmoeting met je gids om 9:30 in Port Chalmers. Geniet vervolgens van een schilderachtige rit van 20 minuten met fotostops rond Dunedin City. Enkele hoogtepunten zijn de steilste straat ter wereld, uitzichtpunten en een wandeling door de botanische tuinen. Na de sightseeing van de stad kun je genieten van het meest adembenemende landschap van Otago Peninsula langs Highcliff Road met verschillende stops voor fotomomenten. Na je schilderachtige rit van 1 uur stop je aan het einde van het schiereiland bij The Royal Albatross Centre. Hier krijg je een rondleiding van 1 uur om alles te leren over de Royal Albatross - een van de grootste zeevogels ter wereld. De rondleiding begint met een korte introductie over de Royal Albatross voordat je een korte wandeling maakt over een lichte helling naar het uitkijkplatform om de broedkolonie van de Royal Albatross te bekijken. Na een pauze op het Otago schiereiland rijd je over een lage weg om van een ander landschap te genieten, langs de haven. Daarna keer je terug naar het trefpunt om van de rest van de middag te genieten.

Dunedin: Emerson's Brouwerij Tour en Proeverij

Dunedin: Emerson's Brouwerij Tour en Proeverij

Of je nu van wetenschap, geschiedenis, machines of (waarschijnlijk) bier houdt, de Emerson's brouwerij rondleiding is een must in Dunedin. De rondleiding geeft je een kijkje achter de schermen van een ultramoderne brouwerij van 5000 liter en een werkplaats van 1200 liter. Je wordt door elke stap van het brouwproces geleid, van de moutkamer tot de fermentatie, het bottelen en vooral het proeven. En alsof dat nog niet genoeg is, doe je dit alles in een aantrekkelijk, goed zichtbaar vest. De rondleidingen duren ongeveer een uur, maar je kunt het proefblad in je eigen tijd afmaken.

Dunedin zelf rondleiding met audiogids

Dunedin zelf rondleiding met audiogids

Download onze app of een levendige mp3-zelfgeleide audiotour gecombineerd met een volledig gedetailleerde kaart van het gebied van uw tour. Geniet van de cultureel rijke geschiedenis in de stad Dunedin, waar het voor het eerst werd ontdekt door Schotse pioniers. Deze stad lijkt veel op Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, en heeft veel historische gebouwen en enkele van de steilste straten van Nieuw-Zeeland, en is de thuisbasis van de steilste straat ter wereld. Tijdens deze audiotour zie je prachtige kathedralen zoals St Paul's Anglican Cathedral en kun je ontspannen in de rustige Chinese tuin en getuige zijn van het prachtige oude treinstation in Vlaamse stijl, het meest gefotografeerde gebouw van Nieuw-Zeeland. Je ziet ook de beroemde Octagon van de stad, de First Church of Otago, de rechtbanken, het Otago Settler's Museum en de Speights Brewery. Optionele toevoegingen zijn St Josephs Cathedral, St Dominic's Priory en het Fortune Theatre als je tijd hebt. Jouw rondleiding. Op jouw manier.

Alles in Dunedin - Natuur- en stadstour

Alles in Dunedin - Natuur- en stadstour

Verken de meest fascinerende kleine stad van Nieuw-Zeeland vanuit het comfort van een moderne, ruime minibus. Je deskundige lokale gids begeleidt je van de hoge torenspitsen naar de uitgestrekte stranden en vertelt je onderweg over de fascinerende geschiedenis en natuurlijke wereld van de stad. Verover de steilste straat ter wereld en bewonder het wereldberoemde treinstation van Dunedin, terwijl je het prachtig bewaard gebleven historische centrum verkent. Maak vervolgens een ontspannen rit langs de schilderachtige "baaiweg", waar u de prachtige natuur, ruige kustlijnen en uitgestrekte uitzichten van het Otago-schiereiland, bekend als de natuurhoofdstad van Nieuw-Zeeland, tegenkomt. Ervaar de hoogtepunten van Dunedin comfortabel met een deskundige lokale gids, voordat je wordt afgezet op de door jou gekozen locatie.

Veelgestelde vragen over Audiogidsen in Dunedin

Welke andere activiteiten dan Audiogidsen zijn de moeite waard in Dunedin?

Andere onmisbare dingen om te doen in Dunedin:

De topbezienswaardigheden in Dunedin

Activiteiten in Dunedin

Rondleidingen in Nieuw-Zeeland

Wat te doen in Nieuw-Zeeland

Andere activiteiten in Dunedin

Wil je alle activiteiten in Dunedin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.