Kies data
Wrocław

Luchthaventransfers

Wrocław Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Wroclaw: privéluchthaventransfer van / naar het stadscentrum

1. Wroclaw: privéluchthaventransfer van / naar het stadscentrum

Sla de rijen voor taxi's over bij aankomst op de luchthaven van Wroclaw en geniet van een gemakkelijke manier om naar het stadscentrum te reizen. Krijg een vaste prijs voor een service van topkwaliteit voor elke plaats binnen de stadsgrenzen van Wroclaw. Vermijd buitensporige transfersommen met een service die de beste deal biedt op het gebied van service, kwaliteit en prijs. Krijg een duidelijke indicatie van de kosten tijdens het boekingsproces en krijg volledige hulp bij je bagage. U kunt er zeker van zijn dat uw reis zo soepel en comfortabel mogelijk zal beginnen en eindigen. Voertuigtypes zijn beschikbaar voor verschillende groepsgroottes, variërend van taxi's en minibussen voor kleinere groepen tot een touringcar met 65 zitplaatsen voor grotere groepen.

Wroclaw: privétransfer van/naar Krakau

2. Wroclaw: privétransfer van/naar Krakau

Je ervaring begint wanneer je je chauffeur ontmoet in de lobby van je accommodatie in Krakau of Wroclaw om je transfer te beginnen. Uw chauffeur is verplicht 15 minuten na uw afgesproken tijd bij uw accommodatie te wachten, en als u meer tijd nodig heeft om uw chauffeur te ontmoeten, dient u het bedrijf hiervan vooraf op de hoogte te stellen. Van daaruit reist u comfortabel in een Mercedes-Benz-voertuig met een Engelssprekende chauffeur naar uw bestemming. Uw chauffeur staat voor u klaar om tijdens uw reis eventuele verzoeken af te handelen en aan het einde van uw transfer wordt u veilig op uw gewenste bestemming afgezet.

Luchthaventransfer naar Wrocaw

3. Luchthaventransfer naar Wrocaw

Bij uw aankomst op de luchthaven van Wroclaw zal de chauffeur u begroeten met een bordje in de aankomsthal en u naar uw hotel in het stadscentrum brengen. Als uw vlucht te vroeg is of vertragingen ondervindt, wordt de voortgang van uw vlucht bijgehouden en wordt uw chauffeur naar de nieuwe verwachte aankomsttijd gestuurd. Deze service is beschikbaar voor elk hotel in het centrum van Wroclaw. Dit is een privétransfer, wat betekent dat u een auto met niemand deelt behalve uw boeking. De auto's die voor deze service worden gebruikt, zijn minder dan 5 jaar oud. Geniet van deze privétransfer in Londen om uw verblijf op de meest comfortabele manier te beginnen.

  • Transfers
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Wrocław

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Wrocław?

Wat zijn de beste Luchthaventransfers in Wrocław?

Welke Luchthaventransfers in Wrocław nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Wrocław

Wil je alle activiteiten in Wrocław ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.