Hanoi
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Hanoi

Wil je alle activiteiten in Hanoi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hanoi

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.863 beoordelingen

Erg leuke dag gehad met onze reisleider en groep. Hij noemt zichzelf Jon Snow omdat hij daar fan van is. Onze dag was mede dankzij onze enthousiaste reisleider zeer geslaagd. Vooral de Mua Caves was echt prachtig. We leerde een stukje geschiedenis van Vietnam en wat erg leuk was in de vorm van verhalen, plaatjes en het bezoeken van de bezienswaardigheden. Wat onze betreft een geslaagde trip / dag tijdens onze vakantie.

Prachtige streek waar je niet uitgekeken en gefotografeerd raakt. Heel afwisselende wandelingen naar mooie dorpen. Met de lange wandeling naar de rijstvelden lopen dorpelingen mee die je helpen op de soms glibberige tocht. Halverwege nemen ze afscheid met de verwachting sat je iets van hen koopt. De gidsen waren erg vriendelijk en vertelde veel over de streek. Spraken goed Engels.

Echt een geweldige trip. Mooie en vooral ook schone boot met fantastische crew. Echt van genoten. En vooral het eten. Misschien wel het lekkerste dat we in Vietnam gehad hebben. In ieder geval het meeste. Volgens mij in 2 dagen een paar kilo aangekomen.

It s a great tour. You don t want to miss it. Very nice and friendly guides, good hotel with great food and kind staff. The walk is fantastic as the scenery.

Mooie natuur en leuke boottocht (al duurde deze ons een uur te lang) Mocht je in de buurt zijn van tam coc zou ik deze wel meepakken