Kies data

Granada Audiogidsen

Granada Audiogidsen: Onze meest aanbevolen

Granada: Alhambra, tuinen en Alcazaba met audiogids

1. Granada: Alhambra, tuinen en Alcazaba met audiogids

Een bezoek aan Granada is niet compleet zonder het Alhambra te zien, het enige overgebleven versterkte complex van de islamitische periode. Profiteer van je audiogids en tour deze geweldige attractie in je eigen tempo. Word verliefd op het monumentale complex, bewonder het fort, de tuinen van Generalife en het paleis in al hun pracht. Betreed deze ongelooflijke plaatsen en adem de geschiedenis en kunst van het Nasrid-koninkrijk. U kunt op uw audiogids vertrouwen om u te helpen inzicht te krijgen in de oorsprong en ontwikkeling van een van de meest bezochte monumenten ter wereld, waardoor u blij bent met deze prachtige combinatie van Andalusische kunst en cultuur. Rond de ervaring af met een spectaculair uitzicht op Granada vanaf het fort op een heuveltop.

Granada: toegangsticket Alhambra met audiogids

2. Granada: toegangsticket Alhambra met audiogids

Geniet van de vrijheid van een tour waarin je jezelf rondleidt door Granada, met een audiogids tourist-navigator met GPS-navigatie. Nadat je je eigen toeristennavigator en toegangstijd voor het Alhambra hebt opgehaald, krijg je voorrangstoegang tot het Alhambra en kun je de magnifieke gedetailleerde Islamitische kunst en architectuur van de Tuinen van de Generalife, de Nasridenpaleizen en het fort Alcazaba bekijken. Je audiogids geeft je uitgebreide informatie over het Alhambra en de Generalife terwijl je wandelt. Na je bezoek aan het Alhambra en voordat je de audiogids terug geeft, ontdek je het beste culturele aanbod van de stad, tapasbars, monumenten en musea. Bezoek tentoonstellingen en kies restaurants op basis van prijs en keuken. Volg de tips van je GPS-navigator en kom 's avonds bij met een massage, eet met vrienden in een geweldig restaurant, speel golf of bezoek een attractiepark.  

Alhambra: compleet ticket met audiogids

3. Alhambra: compleet ticket met audiogids

Haal je tickets op en ga vervolgens naar het Alhambra-complex om deze 600-jaar oude site in je eigen tempo te verkennen met een  audiogids. Met je ticket heb je toegang tot het hele complex, inclusief de  Nasridenpaleizen  en  Generalife. Luister  vanuit je audiogids alles over de geschiedenis van Granada en het Alhambra, en hoe de site in 1984 een UNESCO-Werelderfgoedlocatie werd. Je komt ook te weten over de voormalige sultans die hier ooit woonden tijdens de  Nasrid -dynastie. Maak een wandeling door het complex en bewonder de indrukwekkende en ingewikkelde architectuur van de paleizen. Geniet vervolgens van de rust van  Generalife, het oude zomerpaleis van de Emir, met een prachtige rozentuin, beplante binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen. Je krijgt ook het militaire fort van het complex te zien, Alcazaba, met een prachtig uitzicht op Granada en de omliggende bergen.

Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

4. Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

Krijg een idee van het middeleeuwse Granada tijdens deze onvergetelijke rondleiding over het terrein van het Alhambra en de Generalife, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Ontspan, wetende dat je ticket voor de paleiselijke stad toegang verschaft tot de Nasridenpaleizen, het Alcazaba-fort en het terrein van de Generalife. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een beleving in een kleine groep of met een privégids.  De deskundige lokale gids haalt je op bij het complex, zodat je er zeker van bent dat je het terrein via een speciale groepsingang betreedt. Ook als je het paleis van de Generalife binnengaat, kun je gebruikmaken van een aparte groepsingang.  Geniet van de kalmte van het oude zomerpaleis van de emir in de Generalife, waar je onder andere een prachtige rozentuin, groene binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen kunt vinden. Kom in deze rustige omgeving alles te weten over de geschiedenis van de stad Granada en het Alhambra.  Je gids neemt je mee naar de Nasridenpaleizen, de oude Moorse paleizen, waar je van dichtbij de iconische islamitische decoraties kunt bestuderen. Bewonder de kleurrijke geometrische tegels en diverse waterpartijen op de binnenplaatsen, waaronder de beruchte 'Patio de los Leones' ofwel de Leeuwenhof. Liefhebbers van architectuur en kunst kunnen hun hart ophalen aan de kenmerkende islamitische en Mudéjar-stijlen op het terrein. Bezoek de Alcazaba samen met je gids en bekijk de koninklijke vesting, die zo sterk is dat-ie eeuwen na de bouw nog steeds kon worden gebruikt. Beklim de trappen van de uitkijktoren en geniet van het prachtige uitzicht over Granada, inclusief de wijken Albaicín en Sacromonte. Neem na afloop van de tour de tijd om het complex zelf te verkennen, of je nu langer wilt doorbrengen in de schitterende tuinen of andere plekken zoals het Paleis van Karel V, een renaissance-paleis dat uit de 16e eeuw stamt, wilt bezoeken. Geniet vanaf tal van uitkijkpunten in het Moorse paleizencomplex van het adembenemende uitzicht op de oude Arabische wijk van Granada, Albaicín.

Van Malaga: Alhambra en koninklijke kapel met toegangskaarten

5. Van Malaga: Alhambra en koninklijke kapel met toegangskaarten

Je wordt om 9.00 uur opgehaald bij het ontmoetingspunt in het centrum van Malaga. Leun achterover en ontspan op het schilderachtige platteland en rijd naar Granada, op slechts 90 minuten afstand. Dompel jezelf onder in de geschiedenis van het Alhambra tijdens deze dagtrip vanuit Malaga. Verken in je eigen tempo een van de mooiste voorbeelden van Moorse architectuur ter wereld. Je krijgt de kans om het in je eigen tempo te bezoeken. Bekijk de ingewikkelde details, fonteinen en fresco's in de Nasrid-paleizen. Dwaal door de ontvangsthallen en koninklijke vertrekken in het paleis. Verken het belangrijkste fort, de Alcazaba. Beklim de uitkijktoren Torre de la Vela voor een panoramisch uitzicht over de hele stad. Betreed het paleis van Karel V en bekijk de kunstwerken en kunstvoorwerpen die in dit gebouw uit de renaissancetijd zijn ondergebracht. Wandel ten slotte door de rustige tuinen van het landgoed Generalife en luister naar het geluid van stromend water uit de fonteinen. Naast het Alhambra kun je in het stadscentrum ook de indrukwekkende Koninklijke Kapel van Granada bezoeken. Hier leer je over de connectie tussen de katholieke vorsten, Isabella en Fernand, en de stad Granada en waarom ze besloten om op deze unieke plek begraven te worden. Mogelijk is dit een van de beste voorbeelden van renaissancestijl in Spanje. Na deze tour ben je rond 17.00 uur weer terug in Malaga. Mis deze kans niet om Granada in één dag te ontdekken.

Malaga: Dagtrip naar Granada met Alhambra, paleizen en tuinen

6. Malaga: Dagtrip naar Granada met Alhambra, paleizen en tuinen

Ontmoet je lokale gids en maak je klaar om het beroemde Alhambra-paleis in Granada te ontdekken. Het is het meest bezochte monument van Spanje. Gebouwd in de 13e eeuw, werd het uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Geniet van een rondleiding door het complex, inclusief een bezoek aan de Nasrid-paleizen. Bewonder de uitgebreide kamers en Moorse architectuur en leer over de symbolen en technieken die bij de constructie van het monument zijn gebruikt. Ontdek ook het zomerpaleis van de sultan ten oosten van Alhambra. De Generalife wordt omlijst door een adembenemend landschap en omgeven door een overvloed aan vegetatie en groene open ruimte. Stap dan in de bus voor de retourtransfer terug naar Malaga.

Granada City Train: hop on, hop off-ticket voor 1 of 2 dagen

7. Granada City Train: hop on, hop off-ticket voor 1 of 2 dagen

Stap in deze unieke hop on, hop off-trein en ontdek Granada in je eigen tempo met dit ticket. De trein is speciaal ontworpen om door de smalle straatjes van het Albaicín te navigeren en heeft een panoramisch dak, een open dek in de zomer en audiogidsen in 12 talen, beschikbaar tegen een toeslag (met 2 speciale kinderzenders in het Spaans en Engels). Kies tussen de 2 ticketopties en maak een enkele reis of stap zo vaak als je wil in en uit bij de haltes. Ervaar het gevoel van de stad, van het monumentale Alhambra tot het sfeervolle Albaicín. Verken de wijk Realejo, haal een kopje koffie op Plaza Nueva, bewonder het uitzicht op de stad vanaf de Mirador de San Nicolas en nog veel meer. Stap zo vaak als je wil in en uit de trein zolang je ticket geldig is, en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Alhambra Route (groene lijn) - trein vertrekt elke 30-45 minuten: • Alhambra Generalife/Taquillas• Alhambra Nasridenpaleizen/Puerta Justícia • Cuesta Gomérez • Plaza Nueva/Office Granada City Tour • Paseo de los Tristes • Mirador de San Cristóbal/Albaicín • Monasterio de la Cartuja • Plaza de Toros • Catedral/Plaza Romanilla • Calle Alhóndiga/Recogida • Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés • Calle Molinos/Campo del Príncipe • Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: nachtbezoek aan de paleizen Alhambra en Nasrid

8. Granada: nachtbezoek aan de paleizen Alhambra en Nasrid

Verken het Alhambra en volg 's avonds een rondleiding door de Nasrid-paleizen. Bezoek 's nachts een van Europa's meest populaire historische bezienswaardigheden, zodat u niet te maken krijgt met de drukte of de hitte. Navigeer eenvoudig door het enorme paleis- en fortcomplex. Ontdek details die de meeste bezoekers passeren met behulp van uw deskundige gids. Bewonder het laatste grote Moorse paleis dat in Europa is gebouwd. Leer meer over de geschiedenis van deze 1000 jaar oude architectonische schat. Deel deze romantische nachtelijke ervaring met die ene speciale persoon, of ga alleen of met het gezin. Begin je rondleiding met een wandeling langs de muur van het paleis. Bekijk de bossen rondom het Alhambra. Bewonder de Puerta de la Justicia, een indrukwekkende hoefijzervormige boog die wordt bekroond door een vierkante toren. Ga verder naar de Puerta del Vino. Betreed de Nasrid-paleizen, de privé koninklijke vertrekken gebouwd door de Nasrid-emirs. Bewonder de prachtige en ingewikkelde decoraties. Kijk omhoog en zie ingewikkeld bewerkte houten plafonds. Bewonder de complexiteit van islamitisch geometrisch ontwerp. Geniet van al deze prachtige schoonheid zonder de drukte die er meestal overdag is. Verken het paleis van Carlos V. Sta versteld van de monumentale gevel van dit indrukwekkende renaissancegebouw. Ontdek de binnenplaats met zijn dubbele colonnade met 32 zuilen.

Alhambra's tuinen: Generalife, Partal, Alcazaba en Carlos V

9. Alhambra's tuinen: Generalife, Partal, Alcazaba en Carlos V

Verken de tuinen van de Generalife om de koninklijke boomgaarden en een indrukwekkende verscheidenheid aan bloemsoorten te zien. Dwaal door de Nieuwe Tuinen en de Rozentuin, beide gebouwd in de vorige eeuw. Vervolg je rondleiding in het paleis van Generalife en bewonder het verbluffende voorbeeld van Nasrid-architectuur. Bezoek na het Generalife de medina en verken de werkplaatsen aan de Calle Real. De tour gaat verder naar Partal Palace en vervolgens naar het paleis van Carlos V, het eerste paleis in renaissancestijl gebouwd in Spanje. De tour omvat ook een bezoek aan de Alcazaba, om het panoramische uitzicht over de stad te bewonderen. Reis terug in de tijd om de Nasrid-dynastie te ontdekken terwijl je deskundige gids de geschiedenis van Granada uitlegt.

Granada: toegangsticket voor de abdij van Sacromonte met audiogids

10. Granada: toegangsticket voor de abdij van Sacromonte met audiogids

Dompel jezelf onder in de Spaanse geschiedenis met een rondleiding door de abdij van Sacromonte. Verken de verzameling kerken, binnenplaatsen en andere religieuze gebouwen die in de 17e en 18e eeuw zijn voltooid. Leer meer over de oorsprong van het monument en hoe het werd gebouwd op bestaande relikwieën, een historische ontdekking van in 1594. Loop rond in het prachtige klooster en ontdek de verborgen verhalen en fascinerende details die de historische en hedendaagse betekenis van Sacromonte laten zien, zowel voor Granada, Spanje, en de wereld in het algemeen. Stop onderweg om te genieten van het adembenemende panoramische uitzicht over de stad vanaf het hoogste punt van de abdij op de berg Valparaiso.

22 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over Granada

Welke topattracties zijn een must-see in Granada?

De topattracties in Granada zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Granada?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Sevilla

Andere activiteiten in Granada

Wil je alle activiteiten in Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Granada

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 5.649 beoordelingen

Met een gids door het Alhambra betekent goed geïnformeerd worden en alles te zien zonder wachtrijen. Gids Anna bracht het verhaal van alle paleizen met groot enthousiasme en kennis. Het was zo nu en dan snel genoeg maar er is ook zoveel te zien en te vertellen...

een fantastische manier om Granada te zien, het biedt de mogelijkheid om alle emblematische plaatsen te zien, de geschiedenis te kennen en hoe je op en neer kunt gaan is erg handig. Ik raad aan!!

Zeer de moeite waard. Houdt wel rekening met zware klim naar boven en veel trappen die binnen beklommen moeten worden. Vergeet vooral je paspoort niet. Beter beveiligd als Schiphol

Nina was wonderful! We loved her tour. She was also very patience with our small kids. Great experience.

De bestelling en opvolging van de tickets gebeurde heel correct en vlot!