Frankfurt Rondvaarten & boottochten

Frankfurt Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Frankfurt: rondvaart van 1 of 2 uur

1. Frankfurt: rondvaart van 1 of 2 uur

De 50 of 100 minuten durende boottochten vertrekken vanaf de aanlegsteiger 'Eiserner Steg'. De boot vertrekt elk uur. Je kunt dan wel 50/100 minuten stroomafwaarts dan wel 50/100 minuten stroomopwaarts varen. De boot vertrekt om 11.00 uur en vaart stroomafwaarts richting Griesheim. Glijd over het water door de stedelijke gebieden van Frankfurt naar de westelijke haven. Hier heb je een prachtig uitzicht op de wolkenkrabbers van het financiële centrum van Frankfurt of geniet van het uitzicht op de musea  aan de oever, zoals de Städel. Het schip keert voor de Griesheimsluis. Om 12.00 uur brengt de rondvaart je stroomopwaarts. Deze tocht brengt je langs de prachtige oevers van de rivier naar de oostelijke haven van de stad. Om slechts enkele van de bezienswaardigheden te noemen: Je kunt de wijk Sachsenhausen en zijn museumoever bekijken. Je krijgt de kans om uit te stappen bij de Gerbermühle, een historisch monument gewijd aan de dichter Goethe die in Frankfurt leefde. De boten keren elk uur van stroomopwaarts naar stroomafwaarts en vice versa. Alle rondvaarten worden begeleid door commentaar in het Engels en Duits.

  • Wateractiviteiten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Frankfurt

Welke topattracties zijn een must-see in Frankfurt?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Frankfurt?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Rothenburg ob der Tauber

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Frankfurt

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 434 beoordelingen

Hé jongens, we hebben een rondvaart van 100 minuten per boot gemaakt en veel gezien. We hadden een voucher voor een middagronde, maar we konden direct overstappen naar de ochtend aan de balie.. toffe, relaxte mensen overal maakten de dag leuk.. Eten was ook geweldig.. We waren tevreden.. LG Naddel en Björn

Ik heb een fout gemaakt in de datum bij het boeken, de annulering was probleemloos. Op de dag dat we aan de havenrondvaart begonnen, werden we op een leuke en vriendelijke manier verzorgd.

We vonden het erg leuk en alles is goed gelukt. De 3G-regel is gecontroleerd bij de uitgifte van het ticket. - We zullen zeker meer tours boeken - heel erg bedankt :-)

Reserveren werkt makkelijk en mooie vaart. Jammer dat je daar nog bij loket in de rij moet staan voor ticket zo mis je de boot bijna.

Die Fahrt oorlog totale tol. Wir hatten richtig schönes Wetter wodurch der Blick auf die Skyline extreme schön oorlog.