Cefalù Tours

Cefalù Tours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Palermo: halve dagtrip naar Monreale en Cefalù

1. Vanuit Palermo: halve dagtrip naar Monreale en Cefalù

Ontsnap aan de drukte van het stadscentrum van Palermo tijdens een rondleiding van een halve dag door Monreale en Cefalù. Bewonder een Normandische kathedraal op de hellingen van de Monte Caputo, en kom meer te weten over de Griekse en middeleeuwse geschiedenis van 1 van de prachtigste steden van Sicilië. Je wordt opgehaald bij je hotel of de haven van Palermo en wordt dan naar Monreale gebracht, waar je ongeveer een uur hebt om de Duomo te bezoeken. Inbegrepen is een officiële audiogids die je meer vertelt over de geschiedenis van het 12e-eeuwse gebouw, wat als een van de belangrijkste voorbeelden van middeleeuwse kerkelijke architectuur in Zuid-Italië wordt beschouwd. Hierna rijd je langs de noordkust van Sicilië, onderweg naar het mooie stadje Cefalù. Leun achterover en ontspan tijdens de 1,5-uur durende reis en bezoek bij aankomst de Duomo uit de 12e eeuw. Zie de sporen uit de middeleeuwen bij de Osterio Magno. Je bewondert panoramische uitzichten vanaf de Porta Terra. Ontdek Grieks en Arabisch aardewerk in het Mandralisca Museum en daal af over enkele afbuigende treden naar een pittoreske groep wastafels uit de 16e eeuw bij het Lavatoio.

Cefalù: paraglidingvlucht met instructeur en GoPro10-video

2. Cefalù: paraglidingvlucht met instructeur en GoPro10-video

Ervaar de drukte van het vliegen langs de prachtige kustlijn van Cefalù tijdens deze paragliding-tour. Word opgehaald bij het centrum van Cefalù en gebruik hoogwaardige apparatuur om op te stijgen met je gekwalificeerde instructeur. Geniet van weidse uitzichten en land op het strand. Ontmoet je gids in Cefalù en ontspan tijdens de transfer naar je startpunt. Luister terwijl je gids wat veiligheidsinformatie met je deelt. Sluit je goed onderhouden veiligheidsuitrusting en luister terwijl je gids je vertelt hoe je moet vliegen. Voel de opwinding terwijl je hoog boven de grond zweeft over een fantastisch uitzicht op de stad Cefalù en op de golven die stranden van wereldklasse raken. Tijdens de vlucht maakt je instructeur video's en foto's met GoPro10 vanaf een selfiestick. Beëindig je tour met een zachte landing op het strand en een transfer terug naar het centrum van Cefalù.

  • Privétours
  • Dagtochten
  • Workshops en cursussen
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Cefalù

Wil je alle activiteiten in Cefalù ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cefalù

Perfecte stiptheid om u te komen halen. Per e-mail zijn wij vooraf geïnformeerd dat wij ons verzoek in behandeling hebben genomen. De zeer behulpzame, vriendelijke en aardige chauffeur illustreerde de meest opvallende kenmerken van wat we moesten bezoeken. Hij gaf ons met name veel handige informatie om de plaats en de restaurants te bezoeken. Leuke dag gehad.

Een must-do tour als je in Palermo bent. Joshua, de chauffeur en gids was erg goed. Voor mij vertelde hij niet teveel, ik had altijd genoeg tijd om te kijken wat en hoe ik wilde. Joshua hield rekening met elke persoon. Hij reageerde altijd op iedereen en zorgde ervoor dat alles goed was voor iedereen. Joshua is een van de beste gidsen die ik heb meegemaakt.

Een perfecte organisatie, ophalen bij onze accommodatie, een kleine groep mensen en een goede spreiding van tijden. Zonder dit georganiseerde bezoek hadden we Monreale gemist, want toegang is niet eenvoudig en het was het waard. Daarna vrije tijd in Cefalù om te genieten van deze prachtige stad.

Een wonder van Byzantijns-Griekse kunst. Ik heb er erg van genoten dankzij de audiogids die alle details vertelt, omdat ik het kocht met de gedachte dat het een rondleiding in het Spaans was, maar dat was het niet. De overdracht zeer goed.

Een erg leuke excursie, de kerken en kloostergangen in Normandische Arabische stijl zijn prachtig. Het ontbreken van charmant Cefalù.