Hamburg
Tours

Van het pakhuizendistrict met Unesco-status tot de Reeperbahn, er is voor elk wat wils in deze maritieme stad.

Onze aanbevelingen voor Hamburg

Hamburg: 1,5 Uur Haven en Speicherstadt Dagtocht

Hamburg: 1,5 Uur Haven en Speicherstadt Dagtocht

Bekijk de attracties aan de haven van Hamburg vanuit een uniek perspectief, dobber langs indrukwekkende containerschepen en ontdek de historische wijk Speicherstadt aan boord van een 1,5 uur durende cruise met live commentaar van een Duitstalige gids en een exclusieve stop bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je havenavontuur aan land terwijl je de beroemde "Überseebrücke"-brug oversteekt om de pier te bereiken waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgerboot die Barkasse wordt genoemd. Luister terwijl uw kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de watergetijden of als er bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar over de smalle waterwegen van het grootste pakhuizendistrict ter wereld, bekend als Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur van gebouwen die op houten funderingen en eikenhouten blokken staan. Leun achterover en ontspan terwijl u Hafen City passeert. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je wacht op perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot de St. Pauli's Pier en de haven van Hamburg binnenvaart. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden van uw Duitstalige deskundige gids. Als uw reis ten einde loopt, stapt u vlak voor de Elbphilharmonie van boord of u kunt ervoor kiezen om weer uit te stappen op de plek waar de cruise aanvankelijk begon.

Hamburg: Seks en misdaad in St. Pauli Tour voor 18+

Hamburg: Seks en misdaad in St. Pauli Tour voor 18+

Ontdek de wilde kant van Hamburg tijdens deze seks- en misdaadwandeling in de wijk St. Pauli. Luister naar interessante anekdotes en details van je gids over de levens en liefdes van de rosse buurt terwijl je de legendarische plekken bezoekt. Bezoek tijdens je rondleiding de bar "Zur Ritze" en leer hoe het zijn naam kreeg. Ga naar de boksclub in de kelder, waar Mike Tyson en de gebroeders Klitschko trainden. Ontdek waar de beroemde lokale bokser is verdwenen en waarom zoveel beroemdheden naar deze rustieke bar komen. Zie hoe vrouwen door de Herbertstrasse kunnen lopen en leer meer over de Nutella-bende en zijn rivalen, de GMBH-bende. Ontdek wie St. Pauli bestuurt, wie de peetvader in de buurt was, en hoe het rechtssysteem hier werkt. Zoek uit of Jack the Ripper of iemand vergelijkbaar in Hamburg was en krijg toegang tot een vooraanstaande showclub aan het einde van de rondleiding.

Hamburg: Lijn een Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Hamburg: Lijn een Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Geniet van een rondleiding in de dubbeldekker Line A-sightseeingbus in Hamburg. Reis langs de Speicherstadt (pakhuisstad) en havenstad naar de winkelgebieden van de stad. Krijg waardevolle inzichten in de stad en haar geschiedenis. Stap aan boord met je dagkaart waarmee je bij 20 bushaltes kunt in- en uitstappen. Bekijk de prachtige villa's in Harvestehude, het meer Outer Alster, het stadhuis, musea, de beroemde Reeperbahn en de haven. Ontvang informatie in uw eigen taal met een GPS-gestuurd audiosysteem dat kristalheldere gesproken tekst biedt in 11 talen via headsets. Leun achterover en geniet van het uitzicht rondom. Bij mooi weer gaat de bus open zodat je vrij uitzicht hebt.

Hamburg: Hamburg Dungeon Toegangsticket

Hamburg: Hamburg Dungeon Toegangsticket

De Hamburg Dungeon brengt de donkerste periode uit de geschiedenis van de stad op een vermakelijke manier tot leven. De state-of-the-art speciale effecten en professionele acteurs zorgen voor een heel speciaal soort live entertainment. De levende acteurs kruipen in historische rollen en nemen je in interactieve shows mee op een reis door 600 jaar duister verleden van Hamburg. De bezoekersattractie in de historische wijk Speicherstadt presenteert spannende liveshows gebaseerd op waargebeurde verhalen en biedt veel actie in 2 leuke attracties. Bezoekers kunnen een ongewone reis maken met de "Elevator of Doom". Je kunt ook de donkere jaren van de Pest ontdekken of proberen de piraat Klaus Störtebecker van executie te redden. Naast andere onvriendelijke gastheren verwelkomt de beul verdachte dorpelingen in zijn kwelkamer. Verdedig jezelf voor de genade van de inquisitie en trotseer de wraak van een rusteloze geest - met een twinkeling in de ogen van de inquisiteur en de kans op veel plezier. Aan het einde van de reis nemen de gelukkige overlevenden plaats in de unieke vrijevaltoren van Hamburg om uit de diepten van de kerker te ontsnappen - veel geluk...

Hamburg: 2-uur XXL rondvaart door de haven van Hamburg

Hamburg: 2-uur XXL rondvaart door de haven van Hamburg

Geniet van de unieke maritieme flair en kleurrijke drukte in de haven van Hamburg tijdens deze dagelijkse cruise langs de haven. Leer dankzij je gids over de geschiedenis van de haven en de stad en maak een spannende rit door de sluizen. Ontdek deze toegangspoort tot de wereld van dichtbij aan boord van een klein schip, dat net zo geschikt is voor een vloot. Ontdek hoe groot de haven van Hamburg, de op een na grootste haven van Europa, is. Er is nauwelijks een andere stad ter wereld die zo verbonden is met haar haven; Hamburg heeft zich daardoor echt ontwikkeld. De belangrijkste bezienswaardigheden en de skyline zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Ervaar het contrast tussen verleden en heden, handel en cultuur, het kleine vissersdorpje langs de Elbe en de ultramoderne containercomplexen. Je leert ook over de zondige stukken en de vismarkt, oude kotters en enorme cruise- en containerschepen. Onze gids aan boord biedt live commentaar in het Duits. Voor commentaar in andere talen kunt u de app 'Rainer Abicht' downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. De app biedt audiotours van de havenrondvaart in zes verschillende talen.

Hamburg: avondrondvaart van 90 minuten over de haven

Hamburg: avondrondvaart van 90 minuten over de haven

Bewonder de haven van Hamburg bij schemering op een traditioneel schip. Maak een romantische rondvaart door de haven van Hamburg en geniet van een gezellige sfeer met het verlichte silhouet van de stad als achtergrond. Vaar door de historische Speicherstadt (afhankelijk van het tij) en langs de indrukwekkend verlichte containerterminals. Luister naar interessante verhalen over de geschiedenis van de haven met toelichting van de kapitein, terwijl je ontspant met een drankje. Alternatief kun je ook een van de speciale tours kiezen die af en toe plaatsvinden. Kies de speciale Queen Mary II -rondvaart om Queen Mary II vanaf de cruiseterminal over de Elbe te volgen. Kom tijdens de boottocht meer te weten over het schip van de professionele gids. Of kies ervoor om de 'Verjaardag van de Hamburgse Haven' aan boord van een traditionele boot te vieren. Aanschouw de openingsparade van het festival, waarna gedurende het hele weekend feesten volgen.

Heide Park Resort: Dag ticket

Heide Park Resort: Dag ticket

Bezoek het grootste en meest bezochte themapark in Noord-Duitsland - perfect om te ontsnappen aan het gewone en je onder te dompelen in een wereld vol leuke en spannende ervaringen die het plezier maximaliseren. Ontdek meer dan 30 attracties voor kinderen tot 10 jaar en hun familie. Kinderen gaan helemaal op in de DreamWorks themawereld "Drachenzähmen leicht gemacht", ontmoeten Toothless en worden echte drakentrainers. Onverschrokken spokenjagers sluiten zich aan bij de beroemde Ghostbusters en beleven een spannend interactief indooravontuur van de 5e dimensie in de "Ghostbusters 5D - The Ultimate Ghost Hunt!". Voor de kleintjes wacht er een buitengewone ervaring: het kleurrijke "Peppa Pig Land" biedt heel veel plezier voor kleuters en hun families. Bezoek Peppa's huis en ontmoet Peppa en haar broer George. En niet te vergeten: achtbanen en spannende attracties voor sensatiezoekers! "Colossos - Kampf der Giganten" is de hoogste en snelste houten achtbaan van Europa en staat garant voor een unieke en spannende rit. Voel de rush van snelheid in "Desert Race" of een adembenemende drop ride met "KRAKE". Verdwaal tijdens een ritje in de enige vleugelcoaster van Duitsland "Flug der Dämonen"! Spring in de vernieuwde coaster "Toxic Garden" en ontdek de legende achter de monsterlijke reuzenplanten die het leven van bezoekers bedreigen. Welke van onze 7 verbluffende grote attracties is jouw favoriet? Er moeten offers worden gebracht! Wat gebeurt er in de oude catacomben die onlangs onder het park zijn ontdekt? Ontdek het in de gloednieuwe dark ride "Dämonen Gruft" die eind maart opent - niets voor bangeriken...

Hamburg: Rondvaart door de haven van Hamburg

Hamburg: Rondvaart door de haven van Hamburg

Ontdek Hamburg tijdens een rondvaart door de haven en bewonder het uitzicht op het pakhuizendistrict en HafenCity. Bekijk de stad met de meeste bruggen van Europa, met ongeveer 2.400 bouwwerken over water, kanalen, kanalen en dokken. Stap aan boord van de rondvaartboot en ontdek de vele verschillende attracties en bezienswaardigheden van de stad, afhankelijk van de waterstand en de evenementen van de dag. Verken de historische Speicherstadt (het pakhuizendistrict) met zijn kanalen, de moderne HafenCity, de talloze bruggen over de Elbe, drukke sluizen en containerterminals, de Köhlbrand-brug en nog veel meer. Onderweg kom je meer te weten over de stad, haar geschiedenis, de inkomende en uitgaande schepen, en alles wat je verder interesseert. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht op de stad vanaf het zonnedek, of vanuit de lounge met airconditioning en grote panoramische ramen.

Hamburg: Rondleiding door de Reeperbahn & St. Pauli

Hamburg: Rondleiding door de Reeperbahn & St. Pauli

Ervaar de Hamburgse Wallen met Reeperbahn-experts tijdens een rondleiding door de wijk St Pauli. Ontmoet mensen zoals de legendarische lijfwacht van Udo Lindenberg, Eddy Kante, of iconische Wallenuitsmijters zoals Fabian Zahrt. Ontmoet dragqueens zoals Barbie Stupid of de plaatselijke historicus Doc Eva Decker. Beleef een begeleide wandeltocht door St. Pauli met de perfecte mix van informatie, entertainment, zondige stops en bezienswaardigheden, en een knotsgekke sightseeingshow. Loop langs de wereldberoemde Herbertstraße en het politiebureau Davidwache, of bezoek een BDSM-dungeon of een seksshop. Leer meer over het rijke LGBTQ+ erfgoed van het gebied en krijg inzicht in legendarische clubs en hotspots voor beroemdheden. Afhankelijk van de gekozen optie heeft elke tour een iets andere focus en route, waarbij je wordt begeleid door een echte lokale expert.

Hamburg: Night Watchman's Tour van St. Pauli in het Duits

Hamburg: Night Watchman's Tour van St. Pauli in het Duits

Geniet van een unieke stadstour met de traditionele nachtwakers rond de grootste uitgaans- en rosse buurt van Europa. Je Duitstalige gids zal je ontmoeten in de Landungsbrücken en alles laten zien wat St. Pauli te bieden heeft. Je gids neemt de rol en het uniform op zich van de originele St. Pauli-nachtwaker, die de beruchte wijk Hamburg vertegenwoordigt. Hij zal met u de Große Freiheit ("De Grote Vrijheid") ontdekken. Bevredig je nieuwsgierigheid en leer alle lokale geheimen kennen. Luister naar hoe het is binnen het politiebureau van Davidwache, hoe de touwindustrie het pad van de Reeperbahn uitstippelde, het incident van Joe Cocker, de mysterieuze Herbertstraße en legendarische verhalen over Paul McCartney.

Populaire activiteiten

Ontdek Hamburg met insidertips

Met de lokale aanbevelingen van onherway.m wordt je bezoek pas echt onvergetelijk.

Alle activiteiten

421 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Hamburg

Topattracties in Hamburg

Activiteiten in Hamburg

Rondleidingen in Duitsland

Wat te doen in Duitsland

Verken Hamburg

Lees onze volledige gids voor Hamburg of ontdek de beste ervaringen van de stad.