De populairste activiteiten van Navarra

Van Pamplona of Logroño: dagtrip naar Rioja-wijngaarden met proeverij

1. Van Pamplona of Logroño: dagtrip naar Rioja-wijngaarden met proeverij

De naburige regio La Rioja wordt gekenmerkt door zijn duizendjarige traditie in de productie van wijn, die volgens sommigen uit de Romeinse tijd stamt. In ieder geval is bekend dat aan het einde van de 19e eeuw Bordeaux-wijnmakers naar het gebied kwamen om geschikte kenmerken in het terrein en klimaat te identificeren, om een uitgebreide productie te beginnen die de DO Rioja tot de belangrijkste in het land heeft gemaakt. dag. Profiteer van de mogelijkheid die deze tour biedt om twee middelgrote wijnmakerijen in de omgeving te bezoeken (we proberen altijd weg te blijven van drukke groepen) en leer de geheimen van het wijnmaken kennen. We bezoeken ook het middeleeuwse dorp Laguardia, op de top van een heuvel, om te genieten van een panoramisch uitzicht op de grote vlakte van wijngaarden. Geschatte route vanuit Pamplona: 9:15 uur Ophalen en vertrek uit Pamplona 10:15 uur Ophalen en vertrek uit Logroño 11:00 Bezoek aan de eerste wijnmakerij en wijnproeverij 1:00 Bezoek aan de tweede wijnmakerij en wijnproeverij 14:00 Aankomst in Laguardia en lichte maaltijd 15.00 uur Vertrek uit Laguardia 15:15 Afzetten in Logroño 16:15 Afzetten in Pamplona

Pamplona: beste privétour van de stad

2. Pamplona: beste privétour van de stad

Gedurende het jaar omvat de tour de wandeling langs dezelfde weg als hardlopers tijdens het festival. Je bezoekt het Castillo-plein van de stad, het stadhuis, de verdedigingsmuren van Ciudadella en de historische plaatsen in de oude wijk, zoals de San Saturnino-kerk, de San Lorenzo-kerk, de lokale markt, de plaatsen van Hemingway. Kom het ontdekken en doe mee met de lokale bevolking Krijg een geleid bezoek aan het oude centrum van Pamplona, de verdedigingscitadel, zodat je meer te weten komt over de geschiedenis en tradities

San Sebastian & Baskische kusttour vanuit Pamplona

3. San Sebastian & Baskische kusttour vanuit Pamplona

La Concha Bay is een van de parels van de Cantabrische Zee die het noorden van Spanje baadt en is gelegen in San Sebastián. Een wandeling langs de iconische reling is een droom voor veel bezoekers, die van de gelegenheid gebruik maken om de oude binnenstad binnen te gaan en zich onder te dompelen in de bakermat van pintxos, miniatuur gastronomische wonderen. Elk restaurant is hier een tempel van gastronomie! Grijp de kans die deze tour je biedt om San Sebastián te bezoeken, pintxos te eten voor de lunch en vervolgens de kleine vissersdorpjes zoals Getaria te leren kennen die de stad omringen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en tradities in elke hoek bloeien.

Bardenas Reales: rondleiding in een privévoertuig met 4x4

4. Bardenas Reales: rondleiding in een privévoertuig met 4x4

Tijdens deze tour door Bardenas Reales kun je de beroemdste en meest emblematische natuurmonumenten bewonderen, zoals: El Rallón, Piskerra of Castildetierra. Je zult genieten van onze uitleg tijdens de verschillende stops die we tijdens het bezoek zullen maken, maar ook van de directe interactie met de omgeving en jezelf verrijken: je loopt door de woestijn, observeert dieren, ontdekt nieuwsgierige mineralen, maakt kennis met de verschillende flora... en nog veel meer! De routes zijn volledig privé en exclusief, elke ervaring is uniek.

Rioja Winery & traditionele lunch uit Pamplona of Logroño

5. Rioja Winery & traditionele lunch uit Pamplona of Logroño

La Rioja ademt aan alle vier de kanten de smaak van wijn uit en het bezoeken van minstens één wijnhuis tijdens uw verblijf in de regio is bijna een verplichting. Vertrek vanuit Pamplona of Logroño om de vlaktes met wijngaarden rond de stad te ontdekken en geniet van een bezoek aan een kleine wijnmakerij waar je de geheimen van de lokale wijnproductie leert kennen. Een volledige beschrijving van het hele wijnbereidingsproces zal gaandeweg worden beschreven. Daarna krijgen we in de wijnmakerij een traditioneel Rioja-menu voorgeschoteld dat, uiteraard vergezeld van wijn, alle zintuigen zal prikkelen.

Bilbao Luchthaven naar Baskenland: Privé Vervoer

6. Bilbao Luchthaven naar Baskenland: Privé Vervoer

Aankomen op een vliegveld kan een stressvolle ervaring zijn. Je hebt te maken met douane, immigratie en bagageafhandeling. En dan is er nog het gedrang om een taxi te vinden. Neem de stress weg van deze laatste stop in Bilbao en boek een vooraf geregelde privétransfer rechtstreeks naar je hotel. Reis met een luxe voertuig, waaronder nieuwe Mercedes E-klasse sedans of Mercedes Viano minibusjes. Laat je chauffeur de drukke straten van Bilbao doorkruisen, zodat jij achterover kunt leunen en ontspannen. De rit naar de stad duurt ongeveer 20 minuten en voert zuidwaarts door het weelderige landschap van Baskenland en de landbouwgronden. Geniet van het uitzicht terwijl je professionele deur-tot-deur service ervaart, of het nu aan het begin of het einde van je vakantie of zakenreis is. Kies uit verschillende privétransfers: Bilbao, Vitoria, La Rioja, Pamplona en San Sebastian (ook bekend als Donostia).

Veelgestelde vragen over Navarra

Wat zijn de topattracties van Navarra?

De topattracties van Navarra zijn:

Andere activiteiten in Navarra

Wil je alle activiteiten in Navarra bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.