Nationaal park Kruger

Nationaal park Kruger: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Van Johannesburg: driedaagse safari in Kruger National Park

1. Van Johannesburg: driedaagse safari in Kruger National Park

Ga terug naar de natuur in het Kruger National Park en ga dag en nacht op zoek naar wilde dieren met een open safarivoertuig. Dag 1: Vertrek uit Johannesburg en rijd met een microbus met airconditioning door de Elands Valley naar Nelspruit. Bewonder onderweg de citrusplantages. Ga dan het Kruger National Park binnen op tijd voor de lunch. Breng de middag door op een gamedrive op zoek naar olifanten, giraffen en antilopen in hun natuurlijke omgeving. Rust uit op het kamp en ontspan in uw en-suite chalet. Geniet van een drankje voor het diner in het privérestaurant. Dag 2: Word 's ochtends wakker om naar de vogels te luisteren voordat je op zoek gaat naar de Big Five ( leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) . Geniet van een stevig ontbijt en ga dan verder naar een waterput om nijlpaarden, krokodillen en vogels te zien voordat je terugkeert naar je kamp voor een dutje of middagzwemmen. Later verlaat u de lodge om tot laat in de middag op zoek te gaan naar dieren in het wild. Stop bij een van de restaurants in het park om wat te lunchen en ga dan verder met het volgen van dieren in het wild. Ga 's avonds terug naar de lodge om te ontspannen en begin met het bekijken van de foto's die je tot nu toe tijdens de reis hebt gemaakt. Dag 3: Vertrek op een gamedrive in de vroege ochtend op zoek naar ongrijpbare soorten die op de loer liggen in de bush. Neem wat tijd om te winkelen voordat u naar huis reist. Geniet van een fantastisch uitzicht op de landerijen van Schoemans Kloof en stop voor een lunch in Highveld. Kom terug op de luchthaven voor uw verdere vlucht of ga verder naar uw hotel.

Zuid-Afrika: dagsafari in nationaal park Kruger

2. Zuid-Afrika: dagsafari in nationaal park Kruger

Onder begeleiding van zeer ervaren gidsen kom je alles te weten over de 147 soorten zoogdieren, meer dan 500 vogelsoorten en 336 soorten bomen die je op deze 2 miljoen hectare kunt vinden. Naast natuurlijke rijkdommen herbergt het Krugerpark ook sporen van de historische aanwezigheid van de mens, inclusief rotstekeningen en archeologische vindplaatsen van de Bosjesmannen. Als de tijd het toelaat, wordt ten minste één van deze locaties bezocht tijdens je excursie.  Geniet vanuit een open safarivoertuig van een hete Afrikaanse dag: ruik het stof en het zonovergoten gras, luister naar de krekels en de kreet van de zeearenden. Maar je kunt ook een safari kiezen in een gesloten voertuig met airconditioning. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere reizigers en voor gezinnen met jonge kinderen.

Kruger National Park: privésafari van een hele dag met ophaalservice

3. Kruger National Park: privésafari van een hele dag met ophaalservice

Begin vroeg om optimaal te profiteren van de beste tijd van de dag om wild te spotten, aangezien de meeste wilde dieren vroeg op zoek gaan naar voedsel en water. Zie de dieren wanneer ze actiever zijn in de koele, vroege ochtenden en voordat ze wachten op de middaghitte onder schaduwrijke bomen of in hun holen. Klim aan boord van een open safarivoertuig en begin aan een gamedrive door het Kruger National Park. Ga op zoek naar de "Big 5" van Afrika en andere prachtige wezens in de wildernis, waar op 2 miljoen hectare een verscheidenheid aan dieren leeft, van leeuwen tot giraffen. Profiteer van het gemak van het ophalen van hotels in verschillende gebieden, waaronder Hazyview, Skukuza, Pretoriuskop, Phabeni Gate, Orpen Gate, Crocodile Bridge Gate, Phalaborwa Gate en Malelane Gate.

Kruger National Park Afternoon Safari

4. Kruger National Park Afternoon Safari

Zeer ervaren veldgidsen zijn gepassioneerd door de wildernis en zullen hun kennis van de 147 soorten zoogdieren, meer dan 500 soorten vogels en 336 soorten bomen die deze 2 miljoen hectare ruimte hun thuis maken, delen. De geregistreerde aanwezigheid van de mens - inclusief rotstekeningen van rotstekeningen en archeologische vindplaatsen - worden bewaard, samen met de natuurlijke rijkdommen van het park. Als de tijd het toelaat, zal er tenminste één worden meegenomen in de reis. Vanuit een Open Safari Vehicle ruik je het stof en het in de zon verwarmde gras, luister je naar de krekels en de kreet van de Fish Eagles en geniet je van de hitte van een Afrikaanse dag. Een safari wordt ook aangeboden in een gesloten voertuig met airconditioning. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere gasten en voor gezinnen die met jonge kinderen reizen. Deze safari van een halve dag is beschikbaar voor diegenen die beperkte tijd hebben of die 's middags het Kruger National Park willen bezoeken.

Kruger National Park Ochtend Safari

5. Kruger National Park Ochtend Safari

Na het ophalen van je hotel of accommodatie in Hazyview ga je naar het Kruger National Park, het grootste wildreservaat van Zuid-Afrika, en een van de meest gerespecteerde ter wereld. Uw zeer ervaren veldgids zal gepassioneerd zijn over de wildernis en hun kennis van de 147 soorten zoogdieren delen, meer dan 500 soorten vogels en 336 soorten bomen die van deze 2 miljoen hectare ruimte hun huis maken. Leer over de geregistreerde aanwezigheid van de mens, inclusief rotstekeningen van rotstekeningen en archeologische vindplaatsen, die samen met de natuurlijke rijkdommen van het park worden bewaard. Als de tijd het toelaat, bezoekt u ten minste één van deze geweldige locaties tijdens uw reis. Vanuit een Open Safari-voertuig ruik je het stof en het in de zon verwarmde gras, luister je naar de krekels en de kreet van de Fish Eagles en geniet je van de hitte van een Afrikaanse dag. Op verzoek is er ook een safari in een gesloten voertuig met airconditioning beschikbaar. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere gasten en voor gezinnen die met jonge kinderen reizen.

Hazyview: privé Kruger-safari van een hele dag

6. Hazyview: privé Kruger-safari van een hele dag

Je dag begint als je wordt opgehaald bij Hazyview vanwaar je naar het Kruger National Park gaat. Tijdens uw hele ervaring heeft u exclusief gebruik van het voertuig voor u en uw groep. De eerste sessie van je safari duurt ongeveer 3 uur en je zult zien en leren over de dieren en het plantenleven. Na uw eerste ochtendsafari geniet u van een ontbijtstop van ongeveer 45 minuten. Zodra uw ontbijtpauze is voltooid, vervolgt u uw safari en verkent u de rivieren en berggebieden van het Krugerpark. Natuurlijk ontdek je nog 3 uur lang nog vele andere dieren. Na deze verkenning is er nog een pauze van 1 uur waarin u lunch kunt kopen. Na de lunch wordt u teruggebracht naar uw hotel terwijl u onderweg geniet van de laatste waarnemingen van het park.

Marloth Park: safaritochten in het Kruger National Park

7. Marloth Park: safaritochten in het Kruger National Park

Ze zullen genieten van de zonsopgang in het Kruger National Park. Klanten zullen veel impala's, gnoes en zebra's zien tijdens hun eerste minuut gamedrive. Ze zullen in de vroege ochtend veel olifanten en leeuwen zien slapen op de weg. Ze zullen de prachtige savannebossen ervaren die door olifanten zijn vernietigd. De gids zal alles interpreteren tijdens de gamedrive. Klanten zullen veel nijlpaarden en krokodillen zien. Cheeta's worden waarschijnlijk gespot wanneer ze Kruger binnenkomen via de Crocodile Bridge-poort. Ze worden vervoerd in een open safarivoertuig dat zeer hoog en comfortabel is. Na 3 uur in de ochtend is er tijd voor het ontbijt. De rit van een halve dag gaat door met safari tot 12.00 uur. De lunchtijd van de hele dag is 12.30 uur gedurende 1 uur, daarna eindigt de tour om 1600 Klanten worden teruggebracht naar dezelfde lodge.

Van Johannesburg: 2-daagse safari naar het Kruger National Park

8. Van Johannesburg: 2-daagse safari naar het Kruger National Park

Ga op zoek naar de legendarische natuur van Zuid-Afrika tijdens een spannende tweedaagse safari in het Kruger National Park. Dag 1: Profiteer van het ophalen bij OR Tambo International Airport of uw hotel in Johannesburg en reis vervolgens via een panoramische route naar Kruger National Park. Ga naar je accommodatie in Hazyview buiten het Kruger National Park om je op te frissen voor je 2 uur durende gamedrive in de avond. Zoek naar majestueuze leeuwen, luipaarden en andere grote katten die op jacht zijn. Keer terug naar het kamp om te genieten van een diner rond het kampvuur. Dag 2: Word vroeg wakker voor een gamedrive in de ochtend wanneer de dieren het meest actief zijn. Zoek naar grote katten die op weg zijn naar huis van hun nachtelijke jacht, en hyena's die op zoek zijn naar overblijfselen. Keer terug naar het kamp voor het ontbijt en een laatste kans om dieren in het wild tegen te komen voor de rit terug naar Johannesburg.

Nationaal park Kruger: ochtendsafari

9. Nationaal park Kruger: ochtendsafari

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie of een van de poorten van het park, maak je je klaar om de buitengewone wildernis van Kruger National Park te ontdekken. U wordt verzorgd door professionele gidsen en gereden in hoogwaardige privévoertuigen om de 2 000 000 hectare van het park van dichtbij en persoonlijk te ervaren. Kruger National Park is de thuisbasis van 'The Big 5' en meer dan 140 zoogdiersoorten, en er is geen betere manier om deze verbazingwekkende wildernis te ontdekken dan een begeleide safaritocht langs het 200 km lange wegennet dat door het park loopt. Uw ervaren gids zorgt voor kwaliteitswaarnemingen in het wild, ongeacht het seizoen. Zorg ervoor dat je je kleedt voor het weer en blijf verfrist met gratis mineraalwater tijdens de tour. Er zijn ontbijtstops beschikbaar bij Kruger-rustkampen, waar u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Ontdek 's ochtends de magie van Kruger met deze tour van een halve dag.

Kruger National Park: wandelsafari van 3 uur

10. Kruger National Park: wandelsafari van 3 uur

De wandeling zelf is een ontspannen excursie van 3 uur om te genieten van de lucht en de vredige omgeving van de wildernis. Klanten worden vanaf de gate in een safarivoertuig vervoerd naar een vooraf bepaalde locatie waar de wandeling diep in het park zal plaatsvinden. Maak van de gelegenheid gebruik om dierensporen te leren herkennen. Leer van je gidsen terwijl ze hun kennis van de bush gebruiken om dieren zoals neushoorns, olifanten en leeuwen te volgen - ze zullen alles uitleggen over de natuurlijke wonderen en fascinerende feiten over de Afrikaanse bush. Zie, voel en raak de planten aan, inclusief bomen en bloemen. Leer meer over het medicinale gebruik en andere feiten over de planten die in Kruger worden gevonden en hoe vorige generaties ervan afhankelijk waren om te overleven. Na 3 uur wandelen, leren en informatie uitwisselen brengen de gidsen je terug naar de gate voor je transfer terug naar hun hotel.

Sitemap Nationaal park Kruger

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Kruger ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Kruger

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 306 beoordelingen

We hielden absoluut van onze dagsafari in het Kruger National Park. We werden om 5.30 uur opgehaald en bij zonsopgang naar het park gebracht. Onze gids Edward Thembo was een zeer geweldige gids. Hij vertelde ons interessante leuke feiten en verhalen. We luisterden graag naar zijn 19-jarige ervaringen. Wat ook heel goed was, was het feit dat hij ons meenam naar plaatsen waar waarschijnlijk de big 5 te vinden was. Hij zag zelfs een luipaard in de struiken en niemand anders kon dat! Hij reed letterlijk voorbij en keerde achteruit. Het was prachtig want het liep recht voor ons uit! Of gids maakte de safari eigenlijk zo leuk en een mooie ervaring. Eerlijk gezegd had hij zo'n geweldige lach en maakte de reis zo plezierig. Heel erg bedankt! Als je ooit boekt, vraag dan naar Edward Thembo! ️

We zijn meer dan blij dat we deze safari hebben gedaan. We hebben de ochtendsafari uitgebreid geëvalueerd, daarom houd ik het nu wat korter. Naar onze mening is het ook mogelijk om slechts twee ochtendsafari's te doen, omdat we de pech hadden om bijna geen dieren te zien in de middaghitte. Desalniettemin hebben we er geen spijt van dat we aan deze ervaring hebben deelgenomen en zouden het op elk moment opnieuw doen. Onze gids Heyn had zoveel ervaring en kennis dat hij ons kon overbrengen dat we echt heel veel mee konden nemen. Naast alle geweldige dieren, hebben we de Big Seven echt gezien en zijn we meer dan blij dat het geluk aan onze kant was. Bedankt Heyn voor deze ervaring.

Geweldige ervaring met een gids die er alles aan doet om je zoveel mogelijk dieren te laten zien. Wij hebben 4 van de 5 gespot. Zo mooi daar. Wel erg koud in de morgen en erg warm in de middag; veel laagjes mee dus

Boven verwachtingen

Punctuele pick-up op het afgesproken tijdstip bij het hotel. We zagen meer dieren dan we dachten, de gidschauffeur weet wat hij doet. Van de "Big 5" ontbrak alleen de neushoorn...

Het is een goede optie als je weinig tijd hebt. We toerden het in één dag en zagen de big five. En de beste chauffeur. aan te bevelen