La Maddalena
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

La Maddalena Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

 • Vanuit Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

  1. Vanuit Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

  Begin uw reis in de haven van Palau of La Maddalena, waar de bemanning u zal ontmoeten en ervoor zal zorgen dat u zich op uw gemak voelt aan boord. Kies uit een verscheidenheid aan drankjes en eten die u kunt kopen terwijl u geniet van de zeebries.

  Neem een duik tijdens de eerste stop op het eiland Santa Maria, bekend om zijn turquoise wateren. Stop bij Budelli om op het zand te liggen of zwem in de natuurlijke zwembaden van Spiaggia del Cavaliere, beschermd tegen stroming en perfect voor een ontspannen duik.

  Eenmaal terug bij de boot, bewonder je de Spiaggia Rosa en zijn unieke roze zand. Bezoek Spargi om de witte zandstranden, rotsachtige kusten en turquoise wateren te ontdekken. Ga snorkelen in kalm water of luier op het strand van Cala Granara. Bekijk onderweg het eiland Santo Stefano, Caprera en de berenrots van Palau vanaf de boot. Luister naar een m...

  Zeer fijne tour! We kregen voldoen de tijd op de verschillende strandjes, er werd in verschillende talen toelichting gegeven op waar we langs gingen en ook het eten wat gekocht kon worden op de boot was lekker. De boot was duidelijk te vinden volgens de instructies die we hadden gekregen. Wel was het lastig een parkeerplaats in de buurt te vinden, en dan waren wij er niet eens in het hoog seizoen! Al met al 100% een aanrader!

 • Vanuit Palau: dagtocht catamaran La Maddalena-archipel

  2. Vanuit Palau: dagtocht catamaran La Maddalena-archipel

  De tocht vertrekt 's ochtends vanuit de  Palau -haven , waar je voor de dag aan boord van je boot gaat en het kristalheldere water van Sardinië in vaart. Bewonder het adembenemende panoramische uitzicht op het eiland terwijl je langs de kust reist en onderweg uitkijkt naar Porto Raphael en zijn beroemde villa's. Passeer de prachtige vuurtoren van  Punta  Sardinia voordat je aankomt bij de eerste halte van de dag, het eiland  Spargi. Terwijl de boot de baai van het eiland binnenvaart, verwonder je je over de rustige en onbewoonde omgeving, die zoals geen enkele andere plek op Aarde is. Neem de tijd om te zwemmen in het kristalheldere water bij  Cala Soraya, genoemd door Princess Soraya  in de jaren 60, of bezoek de baai ernaast,  Cala Corsara. Na het zwemmen krijg je nieuwe energie met een verfrissend drankje. Na de lunch beslist de kapitein het volgende eiland om te bezoeken, afhanke...

  Je komt op plekken waar de massaboten niet komen. Had wel wat meer van de witte stranden willen zien. Lunch prima verzorgt door de mannen. Zeilen is wel een aparte belevenis. Blij dat ik hiervoor heb gekozen ipv de massaveerboot van €50,- pp

 • Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

  3. Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

  Maak een unieke 7-uur durende boottocht naar de eilanden van La Maddalena-archipel. De boot stopt bij veel van de eilanden, waaronder Spargi, Budelli, Santa Maria en La Maddalena. Neem een duik of ga aan land en bezoek de winkeltjes. Aan boord is een bar en een restaurant beschikbaar. De boottocht vertrekt elke ochtend vanuit de haven van zowel Palau als La Maddalena. Je wandelt door het centrum van La Maddalena. Je hebt de mogelijkheid om een sightseeingtour door La Maddalena te doen in een bus met open dak (tegen bijbetaling). Pauzeer voor een duik bij Spargi. Bezoek de Rock of the Witch en bezichtig de oostkust van Spargi en het eiland Budelli met haar beroemde roze strand. Je kunt ook in de natuurlijke baden van Santa Maria en Budelli zwemmen.  Nadat je langs de kusten van Punta Sardegna en Porto Raphael vaart, word je weer teruggebracht naar de havens van Palau en La Maddalena.

  It was a really nice people. The boat was very clean and the staff was very friendly.

 • Vanuit Palau: boottocht van 1 dag naar La Maddalena-eilanden

  4. Vanuit Palau: boottocht van 1 dag naar La Maddalena-eilanden

  Stap om 09:45 in en verlaat Palau om 10:30 uur.  Vaar dan naar het prachtige eiland Spargi. Wanneer de boot aankomt, til je je strandtassen de witte zandstranden van Cala Corsara op, waar je ervoor kunt kiezen om te zonnen, snorkelen, of de historische elementen van een aantal van de baaien te verkennen. Verlaat het eiland Spargi en ga via de kust richting het eiland Budelli om foto's te maken bij het beroemde roze strand "Spiaggia Rosa". Je betreedt het natuurlijke zwembad van Porto Della Madonna waar de smaragdgroene kleur van het water je de adem beneemt. Ga naar het eiland Santa Maria voor de volgende strandhalte en stap gemakkelijk uit met je spullen om te zonnebaden, een duik te nemen of een mooie wandeling maken naar de oude vuurtoren op het eiland. De laatste halte varieert - op maandagen, dinsdagen en vrijdagen na Santa Maria, wordt het eiland Caprera bezocht voor een fantasti...

  Mooie trip, wel teveel mensen aan boord zeker gezien de Covid omstandigheden. De uitleg in Engels was slecht of niet te verstaan op het bovendek.

 • La Maddalena-archipel: boottocht van een hele dag

  5. La Maddalena-archipel: boottocht van een hele dag

  Nadat je bent opgehaald bij het ontmoetingspunt in Olbia, ga je naar Cannigione, waar je aan boord gaat van je boot om de La Maddalena-archipel te verkennen. Je reist langs de pittoreske eilanden Caprera en Santo Stefano op weg naar het eiland Maddalena. U kunt uw uur vrije tijd in La Maddalena gebruiken om het historische centrum, het Palazzo Comunale, het Maritiem Museum of het Bisschoppelijk Museum voor Heilige Kunst te bezoeken. Terug op de boot ga je verder naar de eilanden Spargi en Santa Maria, waar je ook een uur hebt om te zwemmen in het prachtige kristalheldere water, te snorkelen of te ontspannen en te zonnebaden op het strand. Tijdens de lunch serveert de bemanning tomatenpasta aan boord van de boot. Daarna vervolg je een schilderachtige route langs de Manto della Madonna, een stuk zee met ondiep water. Reis ten slotte terug langs de kust van Sardegna langs de dorpen Punt...

  Dear, Today is our last holiday day in beautiful Olbia and tomorrow we leave for Rome. Yesterday, Wednesday, September 8, is a day that I will remember for a long time. We were blessed with La Maddalena archipelago: a boat trip! Before booking, I had read the reviews here that were not positive. But, because we wanted to experience it in our own way, we booked it anyway, looking at the weather conditions, it was 27 degrees and no rain was expected. And, I'll tell you! It's unbelievably beautiful! Charge your phone battery well and bring an extra charging bank if you can because you won't stop filming and photographing. With such weather, it is better to put on your swimming trunks before you get on the bus. Enjoy the trip!

Sitemap La Maddalena

Wil je alle activiteiten in La Maddalena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Maddalena

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.270 beoordelingen

Zeer fijne tour! We kregen voldoen de tijd op de verschillende strandjes, er werd in verschillende talen toelichting gegeven op waar we langs gingen en ook het eten wat gekocht kon worden op de boot was lekker. De boot was duidelijk te vinden volgens de instructies die we hadden gekregen. Wel was het lastig een parkeerplaats in de buurt te vinden, en dan waren wij er niet eens in het hoog seizoen! Al met al 100% een aanrader!

Super kalme zeereis Het turkooisblauwe water is prachtig We namen de kleine catamaran van 10 personen naar de top Ik raad deze excursie aan als je een rustige zeereis wilt zonder de drukte van grote boten

Het was een hele mooie tocht, alleen met lunch aan boord graag anders regelen, de geen beuken zitten daar zinloos 20 minuten rum...zonder dat er iets gebeurt.

Excursie die de moeite waard is vanwege de beschikbare tijd om de eilanden te zien die niet erg toegankelijk zijn. Ik raad aan. De gidsen waren erg aardig.

Hele mooie tocht, jammer dat er geen wind was en weinig zon maar ze hebben het toch super gedaan.