München
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in München

Möchten Sie alle Aktivitäten in München entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over München

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.997 beoordelingen

Een Tour waarin je training complex en stadion van Bayern ziet.

Een aanrader om te doen. Je ziet het trainingscomplex en gaat daarna naar Stadion, waar je een tour krijgt. Deze is heel leuk. Je moet ook zeker de experience bezoeken na de Tour. Dit zit er niet bij in. Moet je apart betalen. Kun je leuke foto's laten maken in de club auto etc. die je thuis krijgt op computer. Tijdens bus reis ook aantal zaken van stad München gezien en verteld door begeleidster die dat goed deed. Je kan met de hop on hop off bus terug als je langer blijft na de Tour in stadion. Daarna bij Olympia Parc overstappen in andere bus en dan terug naar Haupt Bahnhof. Prima te doen en goed geregeld.

Echt een must om te doen, prachtig uitzicht vanaf de brug, gelukkig was het niet zo druk en konden we rustig alles bekijken. De gids was aardig en wist veel te vertellen een aanrader als je in München bent.

Heel goed vervoer. Fijne gids en goede chauffeur. Mooie locaties.

Wat echter niet klopte!! Onze reservering was inclusief lunch. Dat had onze reisleidster nog nooit meegemaakt en zodoende hebben wij onze lunch zelf moeten regelen en natuurlijk betalen. Minpuntje!!

Beautiful sights during the trip and ofcourse on the destinations of the trip, an expert and funny guide (Christoph) and plenty of time to enjoy the destinations. Great value for money.

De gids was heel vriendelijk, wist perfect waar hij het over had en kon de treinrit aangenaam maken