Burj Khalifa
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Burj Khalifa Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

  • Dubai: Burj Khalifa-viplounge met panoramische zonsondergang

    1. Dubai: Burj Khalifa-viplounge met panoramische zonsondergang

    Geniet van een luxe avond met cocktails en snacks in de elegante lounge van de Burj Khalifa en word behandeld als een vip in Dubai. Je wordt opgehaald bij je hotel in de stad door een professionele en vriendelijke expert in de Burj Khalifa die je naar het hoogste gebouw ter wereld brengt. Stap in je eigen lift en ontsnap aan de stress van de grote liften en de toeristenmassa. Schiet 10 meter per seconde omhoog in de snelste lift ter wereld om de zonsondergang te zien vanaf de 123 verdieping van de Burj Khalifa. Profiteer van een aanbod aan alcoholische en non-alcoholische drankjes en snacks. Er is voor ieder iets wils: champagne, martinicocktails, bosbessencocktails, sorbet, olijven, nootjes en frisdranken, en nadat de zon is ondergegaan kun je de mooie fontein van bovenaf bewonderen.

Other Sightseeing Options in Burj Khalifa

Want to discover all there is to do in Burj Khalifa? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Burj Khalifa

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Hoewel we op zeer korte termijn in Dubai besloten om de volgende dag deel te nemen aan de Abu Dhabi-tour, organiseerde Ozean Tours het als organisator echt perfect. Heel erg bedankt daarvoor! Punctuele verzameling, de gids was Egyptisch, maar sprak vloeiend Duits en had uitgebreide kennis over de VAE, die hij graag met ons deelde.We zullen GetYourGuide graag opnieuw gebruiken tijdens onze volgende vakantie. Nog een tip voor toekomstige reisdeelnemers. Een kleine fooi aan de gids en chauffeur moet gewoon in de planning worden opgenomen. De hele dag verzorgd worden en dan weggaan met een "dankjewel" is, ondanks het advies, gewoon oneerlijk

Mevrouw Anna Maria Meyer was geweldig. Tijdens de reis hebben we veel geleerd over het land en de mensen. We hebben echt genoten van de zonsondergang in de Burj Khalifa in de VIP-lounge. De service was erg goed. Bedankt Anna Maria voor je ongecompliceerde manier van doen. We komen terug, tot snel Marion en Jürg!

Zeer vriendelijke begeleiding!

Ms. Maria heeft ons op het afgesproken uur komen ophalen. Meteen werden wij zeer open onthaald. Tot onze verbazing zijn er veel foto's getrokken in onze rit tot aan de Burj Khalifa. Hieraan hebben we enkele zeer fijne foto's overgehouden. Natuurlijk niet te vergeten het zicht blijft adembenemend!