Datums kiezen

Siem ReapFotografietours

Siem Reap Fotografietours: onze aanbevelingen

Siem Reap: Angkor Wat: Zonsopgang Tour in kleine groep

1. Siem Reap: Angkor Wat: Zonsopgang Tour in kleine groep

Begin met een vroege pick-up van je hotel om 04.30 uur in een voertuig met airconditioning en reis naar de hoofdingang van de Angkor Wat om de prachtige zonsopgang boven dit oude en mysterieuze complex te bewonderen. Bezoek vervolgens de zuidelijke poort van Angkor Thom om je te vergapen aan de tempels Bayon en Baphoun met hun 54 torens en 216 gezichten van Buddhisatva Avalokesvara. Luister terwijl je gids historische feiten over de tempels en het Khmer-rijk uitlegt. Na de lunch zie je het Terras van de Olifant en het Terras van de Leprakoning, bekend als het koninklijke uitkijkplatform en het podium van de grote audiëntiezaal van de koning. Ga de Ta Prohm-tempel binnen en bekijk de weelderige bomen die de stenen van de tempel omringen. Ga ten slotte naar de Banteay Kdei-tempel die aan het einde van de 12e eeuw door koning Jayavarman VII werd gebouwd voordat je terugkeert naar je hotel in Siem Reap.

Van Siem Reap: drijvende dorpstour door Kampong Phluk per boot

2. Van Siem Reap: drijvende dorpstour door Kampong Phluk per boot

Ga aan boord van onze minibus naar het grote Tonle Sap-meer (het grootste zoetwatermeer in Zuidoost-Azië) en krijg een fascinerend inzicht in het echte Cambodjaanse leven. Je wordt opgehaald bij een hotel in Siem Reap en naar de pier gebracht. Neem een privéboot naar het drijvende dorp, gelegen buiten Siem Reap. Ontdek de hoge huizen op palen, het drijvende ziekenhuis, de visserij, de oude levensstijl van het land en het natuurlijke landschap van het overstroomde mangrovebos. Geniet van een optionele tour door het overstroomde mangrovebos op een kleine boot, een geweldige pauze op weg naar Tonle Sap om de lokale fauna en flora te ervaren. Sluit de dag af met het bewonderen van de zonsondergang boven het meer.

Vanuit Siem Reap: 2-daagse zonsopgangtour door tempels in kleine groep

3. Vanuit Siem Reap: 2-daagse zonsopgangtour door tempels in kleine groep

Dag 1 – Volledige dag Banteay Srei-tempels en Grand Circuit-tempel Begin uw 2 dagen met ophalen bij uw hotel rond 08.00 uur, waarna u op pad gaat om de meest interessante tempels buiten de stad Angkor Thom te bezoeken. Je eerste stop is de Pre Rup Hindu-tempel, gebouwd in 961 of 962, die een constructie van lateriet en zandsteen combineert. Rijd vervolgens naar de ingewikkeld gesneden en goed bewaarde Banteay Srei – de gedetailleerde reliëfs op dit kleinere zandstenen bouwwerk worden beschouwd als de mooiste en meest vakkundig vervaardigde in Cambodja. Op de terugreis bezoekt u Neak Pean, een boeddhistische tempel op een rond kunstmatig eiland in Jayatataka Baray, en gaat u vervolgens verder naar de Preah Khan-tempel, een verwoeste maar zeer sfeervolle mix van boomwortels en afbrokkelende stenen structuren. De bouw werd uitgevoerd in opdracht van de productieve tempelbouwer Jayavarman VII ter ere van zijn vader en een bezoek aan deze kleinere locatie zorgt voor een interessant contrast met het imposantere Angkor Wat. Preah Khan wordt momenteel gerestaureerd door het World Monument Fund en verkeert op sommige plaatsen in opmerkelijk goede staat. In de late namiddag keer je terug naar Siem Reap na een gedenkwaardige dag vol ontdekkingen. Dag 2 – Tempels van Angkor met zonsopgang Breng uw dag door met tempelhoppen met uw lokale gids om het meeste uit uw bezoek aan het wereldberoemde Angkor-complex te halen, een plek vol tempels gebouwd tussen de 19e en 13e eeuw. Begin met vertrek vóór zonsopgang (tussen 04.15 en 04.40 uur) vanuit uw hotel om de zonsopgang buiten Angkor Wat te bewonderen. Verken vervolgens het interieur van de grote tempel en besteed ruim 2 uur aan het ontdekken van de gangen, centrale kamers en bovenste terrassen. Je deskundige gids zal de talloze verhalen achter de bas-reliëfs ontcijferen en je inzicht geven in het leven tijdens het hoogtepunt van het Khmer-rijk. Sluit uw bezoek aan Angkor af met een ontbijt net buiten de tempel. Vervolg de ochtend met een bezoek aan de zuidelijke poort van Angkor Thom, geflankeerd door een rij van 54 stenen figuren aan elke kant – goden aan de linkerkant en demonen aan de rechterkant – en de versterkte stad Angkor Thom. Bekijk de prachtig vormgegeven centrale torens, bedekt met meer dan 200 enorme gezichten, voordat je het beroemde centrale terras van de Leprakoning en het Terras der Olifanten gaat verkennen. Sluit uw dag af met een bezoek aan de tempel Ta Prohm, ooit de thuisbasis van bijna 3.000 monniken. Keer terug naar uw hotel om ongeveer 13.30 uur.

Siem Reap: Kampong Phluk drijvende dorpstour met transfer

4. Siem Reap: Kampong Phluk drijvende dorpstour met transfer

Ontdek het drijvende dorp Kampong Phluk, op slechts 45 minuten rijden van Siem Reap. Ontspan tijdens een reis door authentiek Cambodja, langs markten in het kleine stadje Roluos. Betreed een duurzame en zelfvoorzienende gemeenschap die floreert sinds het einde van de burgeroorlog. De karakteristieke huizen tussen prachtige mangrovebomen staan op palen die wel 9 meter hoog kunnen worden. In het natte seizoen (mei tot februari) kun je de lokale bevolking zien en per boot reizen om school, werk en de pagode te zien terwijl je op dezelfde manier met je kleine groep verkent. Bij aankomst maak je kennis met een prachtige hindoeïstische en boeddhistische kerk, bedekt met kleurrijke muurschilderingen die illustreren hoe de religies naast elkaar bestaan in Cambodja. In het droge seizoen, voordat het waterpeil stijgt, is er de mogelijkheid om langs de hoofdstraat te lopen om het dagelijkse leven van de lokale bevolking en de bouw van nieuwe huizen te zien. Ze zijn tevreden met hun manier van leven en zien graag buitenlanders omdat toerisme een belangrijk onderdeel is van de lokale economie. De meerderheid van de 1.000 gezinnen zijn vissers en boeren. Vooral de kinderen zijn vriendelijk en leergierig. Geniet van meerdere toiletstops en gekoeld water dat tijdens de tour wordt verstrekt. Nadat je je een weg door het dorp hebt gebaand, ga je naar het machtige Tonle Sap-meer, waar een rivierboot je naar het drijvende restaurant brengt met heerlijk eten en een aantal exotische opties. Ontspan op het meer en bekijk een inspirerende zonsondergang die gloeit, een herinnering die je nooit zult vergeten. Na zonsondergang volgt u samen uw route van de hele middag, waarna de chauffeur van de minibus uw groep terugbrengt naar de stad, waar u wordt afgezet bij uw accommodatie.

Angkor Wat: Hoogtepunten en rondleiding met gids bij zonsopgang

5. Angkor Wat: Hoogtepunten en rondleiding met gids bij zonsopgang

Ontdek de magie en geschiedenis van de Angkor Wat tijdens een begeleide tour bij zonsopgang vanuit Siem Reap. Verplaats je gemakkelijk door dit enorme tempelcomplex met een bus of busje met airconditioning. Je kunt kiezen tussen een groeps- of privérondleiding. Bekijk bezienswaardigheden zoals de tempels Ta Prohm en Bayon.  Geniet van het gemak dat je 's ochtends vroeg bij je accommodatie wordt opgehaald. Kom aan bij Angkor Wat en bewonder de gloed van de zonsopgang op het eeuwenoude tempelcomplex en de omringende jungle. Explore the interior of the great temple at Angkor, from its corridors and central chambers to the upper terraces. Luister naar de verhalen achter de bas-reliëfs en krijg inzicht in het leven tijdens het hoogtepunt van het Khmer-rijk. Daarna gaat je reis verder naar Angkor Thom City en de Bayontempel. At the end of the afternoon, visit the jungle-enveloped Ta Prohm, one of the most atmospheric of all the temples in Angkor. Keer terug naar je accommodatie in Siem Reap aan het einde van je tour.

Siem Reap: Phare, de Cambodjaanse Circus Show Tickets

6. Siem Reap: Phare, de Cambodjaanse Circus Show Tickets

Geniet van het optreden van Phare Circus in Siem Reap, dat meer is dan een conventioneel acrobatisch circus. Zie hoe de artiesten verhalen creëren en uitvoeren op basis van hun eigen levenservaringen. Let op de recente geschiedenis, folklore en moderne samenleving en kijk hoe de artiesten drama, dans, livemuziek en circuskunsten combineren om een deel van hun leven met het publiek te delen. Door een Phare Circus-show bij te wonen, geniet je van het fantastische live-entertainment van Siem Reap en steun je de school financieel om kansen te bieden aan Cambodjaanse artiesten.

Siem Reap: privé begeleide dagtocht naar Angkor Wat met zonsondergang

7. Siem Reap: privé begeleide dagtocht naar Angkor Wat met zonsondergang

Volg de voetsporen van heilige hindoeïstische mannen, boeddhistische heersers en Khmer-koningen tijdens een begeleide dagtrip vanuit Siem Reap om de hoogtepunten van het Angkor Archaeological Park, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, te zien. Je hebt een tempelpas nodig (1 of 3 dagen), die je online kunt kopen of je gids je naar het loket kan laten brengen voordat de tour begint. Bezoek met af en toe een eet- en rustpauze Angkor Wat, Angkor Thom, de Bayon-tempel en Tah Prohm. Loop rond en in elke tempel, met informatie van je gids, zodat je begrijpt wat je ziet. Na je inschrijfgeld is het alleen maar logisch om iets meer te betalen voor een geregistreerde gids, zodat je niet alleen maar naar de stenen kijkt. De kleine groep is nooit groter dan 13 personen, dus je zult in goed gezelschap zijn met andere ontdekkingsreizigers. Krijg een gevoel voor het 12e-eeuwse Khmer-rijk en sta tussen de prachtige monumenten van Angkor Wat, het grootste religieuze bouwwerk ter wereld; leer jezelf op een plezierige manier. Ken de rijke geschiedenis van een van de meest duurzame architectonische prestaties ooit. Bewonder de stenen figuren die je begroeten bij de zuidelijke poorten van Angkor Thom en wandel naar de Bayon-tempel om de etsen van lachende gezichten op de centrale top te zien. Bezoek het terras van de melaatse koning en het terras van de olifanten. Geniet bij Tah Prohm van de sfeervolle combinatie van bomen die uit de ruïnes en de jungle groeien. Na een hele dag de hoogtepunten van Angkor te hebben verkend, beklim je de trappen naar de tempelberg van Phnom Bakheng, de staatstempel van de eerste Khmer-hoofdstad in de regio, om de zonsondergang te bekijken. Maak vervolgens de terugreis naar Siem Reap en wordt afgezet bij uw hotel.

Siem Reap: Halve dagtour drijvend dorp Kompong Phluk

8. Siem Reap: Halve dagtour drijvend dorp Kompong Phluk

Begin met het ophalen van het hotel of ga naar het ontmoetingspunt om aan boord te gaan van uw voertuig, een gedeelde minibus met airconditioning en een gids of privévoertuig (met optionele gids), afhankelijk van de gekozen optie. Kompong Phluk ligt 30 kilometer ten zuidoosten van Siem Reap. Bezoek eerst de pagode of de lokale markt en ga dan met een gemotoriseerde boot op een tocht langs de paalwoningen. Zie waar de mensen zich moedig hebben aangepast aan enkele van de meest onvoorstelbare omstandigheden, allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Geniet van de prachtige sfeer in dit unieke dorp vanuit het comfort van de boten. De gids, indien aanwezig, legt de geschiedenis, cultuur en levensstijl van de dorpelingen uit. De dorpen zijn omgeven door mangrovebossen. Maak een optionele uitstapje door het overstroomde bos op een roeiboot, beschikbaar van oktober tot januari. De motorboot stopt bij een klein drijvend café, een goede plek om de zon onder te zien gaan. Na deze ontzagwekkende ervaring keert u rond 13.30 uur terug naar het hotel voor uw eigen vrije tijd.

Phnom Penh: cruise bij zonsondergang met onbeperkt bier en drankjes

9. Phnom Penh: cruise bij zonsondergang met onbeperkt bier en drankjes

Deze tour duurt een uur en dertig minuten en geeft je een geweldige kans om de Mekong, Tonle Sap en Four Faces River, Diamond Island, vissersdorp, paalwoningen, de levensstijl van de mensen die langs de rivieroever wonen en de zonsondergang in de stad te verkennen. Onze Tuk Tuk-chauffeur haalt u op bij het hotel en brengt u naar de boot. Aan boord van de boot wordt u door onze gids bediend met onbeperkt bier en frisdranken voordat hij commentaar geeft op wat we langs de rivieroever hebben gezien, zoals: - Japanse en Chinese vriendschapsbruggen - Wat Ounalom - Koninklijk paleis - Chaktumuk Conferentiezaal - Cambodiana Hotel - Samenvloeiing van vier rivieren (Upper Mekong, Lower Mekong, Bassac en Tonle Sap rivieren) - Paalwoningen - De vissers die op hun boten werken en wonen Na het commentaar van onze Engelssprekende gids, serveren we je een vers fruitschaal, meer drankjes en het zien van de zonsondergang.

Siem Reap: Angkor Wat Sunrise begeleide dagtour met kleine groepen

10. Siem Reap: Angkor Wat Sunrise begeleide dagtour met kleine groepen

Ervaar de schoonheid en kracht van Angkor Wat, de meest bezochte attractie van Cambodja. De archeologische vindplaats die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, heeft een lange, rijke geschiedenis en ziet er nog steeds prachtig uit, vooral onder de gloed van een opkomende zon. Tijdens deze tour met kleine groepen wordt u onderdeel van het verhaal, staat u vroeg op om de zonsopgang boven Angkor Wat te zien en profiteert u vervolgens van het koelere weer en de mindere drukte van de ochtend om de omliggende tempels te verkennen. Je kunt je tempelpas van tevoren online kopen of aan het loket nadat je gids je bij je accommodatie heeft opgehaald. Zodra iedereen aan boord is, ga je eerst naar Angkor Wat, loop je rond, de galerijen binnen, de andere kant uit en terug in het voertuig naar de volgende halte. Naarmate de dag vordert, ontdekt u andere tempels en neemt u af en toe een rust- en eetpauze. Angkor Thom, de bekende jungle-tempel, beroemd om zowel zijn verleden als zijn meer recente speelfilm in de Tomb Raider-film; Bayon, de thuisbasis van de grote lachende gezichten die populair zijn geworden in professionele fotografie; en enkele van de minder bekende maar nog steeds uitstekende tempels, enkele van de beste ter wereld, zoals de boeddhistische tempel van Banteay Kdei, de piramidetempel, grotendeels ongerestaureerd en gebruikt door monniken. Ta Keo is een bergtempel gebouwd in de 10e eeuw, die je beklimt, tussen de oude en moderne tijdperken. Simpel gezegd, bezoek Angkor Wat en zie, voel en leer stap voor stap meer samen met je gids voor de dag. Het is echt een once-in-a-lifetime kans.

Beschikbare activiteiten

164 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 11

Andere activiteiten in Siem Reap

Wil je alle activiteiten in Siem Reap bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Siem Reap

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

Excellent service, pick up and drop off to hotel. Free water throughout the day, which was necessary. Our guide, Bun, was terrific. He spoke great English and knew a lot about the temples. Would recommend this tour to anyone.

Nice Tour, guide knew a lot about the history. Also very Nice this small group, easy sharing experiences for Siem reap

Hele fijne en vriendelijke gids! Hij weet erg veel van alles af en geeft veel informatie.

Wat een fantastische Tour! En onze gids was de beste die je maar kon wensen.

Phi was the nicest guide! Would definitely recommend this tour.