Datums kiezen

AlgheroFietstours

Alghero Fietstours: onze aanbevelingen

Alghero: fietstocht langs geheime stranden

1. Alghero: fietstocht langs geheime stranden

Ontdek de schoonheid van het regionale park Porto Conte in Noordwest-Sardinië tijdens een begeleide fietstocht. Verken dit gebied van ongerepte schoonheid in het gezelschap van een lokale gids, die je zal helpen de mediterrane vegetatie, natuurlijke grotten en baaien gevuld met kristalhelder water te ontdekken. Reis over prachtige fietspaden die natuur en geschiedenis combineren. Bezoek een van de grootste militaire nederzettingen uit de Tweede Wereldoorlog, met stations voor wapens, bunkers, tunnels en zelfs een kazerne. Bewonder de baai van Porto Conte en Capo Caccia vanuit een uniek perspectief. Ga aan het einde van je tour naar een plaatselijk café voor een proeverij van lokale producten.

Van Fertilia: begeleide e-bike-tour langs de kust van Alghero

2. Van Fertilia: begeleide e-bike-tour langs de kust van Alghero

Een tour die je niet mag missen als je de prachtige kust van Alghero wilt bewonderen. Vanaf het centrale plein van het dorp Fertilia rijd je over het fietspad tot je het karakteristieke dennenbos van Punta Negra bereikt, langs verschillende stranden en baaien. bekend om hun schoonheid en kristalhelder water zoals Bombarde en Lazzaretto. Onderweg vind je Aragonese torens, militaire forten, passeer Porto Conte tot je de 60 meter hoge klif bereikt met uitzicht op de zee en het prachtige strand van Mugoni. Om deze reis goed af te sluiten, beklim je dankzij de krachtige motor van onze e-bikes de berg Doglia om te genieten van een adembenemend uitzicht voordat je terugkeert naar Fertilia. Een sportieve ervaring te midden van de geuren van de mediterrane struikgewas van het eiland en de hulp van comfortabele trapondersteuning, waar wacht je nog op? Boek nu! Beschikbare e-bike: E-bike Fiets met trapondersteuning vooraan - 3 maat S (150-168 cm) - 4 maat M (168-178 cm) - 3 maten L (178-190 cm) De autonomie varieert afhankelijk van de training van de persoon die de fiets gebruikt en hoe de fiets wordt gebruikt, over het algemeen van 60 tot 120 km (in dit geval is de autonomie van de fiets aanzienlijk hoger dan de km die tijdens de excursie worden afgelegd) Apparatuur: - Helm - Bandenreparatieset Technisch gegevensblad - Lengte: 35 km - Hoogteverschil: 400 m - Moeilijkheidsgraad: gemiddeld-gemakkelijk - Duur: 3 uur De begeleide e-bike tocht vindt plaats op fietspaden, asfalt, landwegen en op zand. De route bevat een lusroute: - Vertrek vanaf Piazza San Marco in Fertilia - Rijd langs de kust naar Maristella - Porto Conte - Mugoni-strand en dennenbos - Beklimming naar Monte Doglia - Keer terug naar Fertilia

Van Alghero: begeleide e-biketour door Porto Ferro en Porticciolo

3. Van Alghero: begeleide e-biketour door Porto Ferro en Porticciolo

Met deze ongelooflijke elektrische mountainbike-excursie in Alghero, in het noordwesten van Sardinië, volg je een route die je van Porto Ferro naar Torre del Porticciolo brengt. Vertrekkend vanaf het meer van Baratz, het enige natuurlijke meer van Sardinië, steekt u de prachtige zandpaden over die naar de zee leiden door een dennenbos en mediterrane vegetatie. Vervolgens vervolgt u de route vanaf het strand en via kustpaden naar de Aragonese Toren van Porticciolo, waaraan de prachtige baai beneden ook zijn naam ontleent. Vanaf hier keert u uiteindelijk terug via de prachtige ups en downs van de firebreak trail. Een perfecte ervaring voor mountainbikers en liefhebbers van uitdagingen, deze route tussen sport en natuur laat je genieten van adembenemende uitzichten en een onvergetelijke dag beleven. De begeleide e-bike tocht is een rondwandeling over onverharde en zandwegen. - Vertrek vanaf het meer van Baratz - Tocht door het bos - Porto Ferro-strand - Kustpad - Haventoren - Keer terug op het brandgangpad - Lengte traject: 17 km - Hoogteverschil: 200 m - Moeilijkheidsgraad: middelhoog - Duur: 4 uur Trapondersteunde E-bikes Voor, verkrijgbaar: - 3 maat S (150-168 cm) - 4 maat M (168-178 cm) - 3 maten L (178-190 cm) De autonomie varieert afhankelijk van de training van de gebruiker en hoe de fiets wordt gebruikt, over het algemeen van 60 tot 120 km (in dit geval is de autonomie van de fiets aanzienlijk hoger dan de km die tijdens de excursie worden afgelegd)

Van Alghero: begeleide e-biketour door Le Prigionette Oasis

4. Van Alghero: begeleide e-biketour door Le Prigionette Oasis

Een prachtige dagexcursie in Alghero in het regionale natuurpark Porto Conte in de natuuroase Le Prigionette, ook wel bekend als 'Ark van Noach', stelt u in staat uzelf onder te dompelen in de natuur. Onder begeleiding van een lokale gids wandelt u langs een dicht netwerk van paden waar u de typische geuren en kleuren van de mediterrane flora kunt waarderen en huisdieren kunt ontmoeten zoals de Sardijnse ezel, de albino-ezel van Asinara, herten, damherten, vossen , patrijzen en vale gieren. Je klimt vervolgens naar de top van de berg Timidone van waaruit je een 360-graden panorama van unieke schoonheid kunt bewonderen, ideaal voor het maken van gedenkwaardige souvenirfoto's. Ten slotte daal je door het bos af naar de klif en keer je terug naar de uitgang van het park. Geniet van een sportieve ervaring met behulp van een comfortabele fiets met trapondersteuning en adem de koele zeebries van het eiland in. Lengte van de route: 35 km Hoogteverschil: 600 m Moeilijkheidsgraad: makkelijk Duur: 3 uur De begeleide e-bike-tour heeft een cirkelvormige route en vindt plaats op onverharde en compacte paden: - Vertrek op de parkeerplaats van de Romeinse villa Santa Imbenia - Ingang bij het Porto Conte-park - Rondleiding door de oase Le Prigionette - Cala Barca - Berg Timidone op - Keer terug naar de parkeerplaats Trapondersteunde E-bikes Voor, verkrijgbaar: 3 maat S (150-168 cm) 4 maat M (168-178 cm) 3 maat L (178-190 cm) De autonomie varieert afhankelijk van de training van de gebruiker en hoe de fiets wordt gebruikt, over het algemeen van 60 tot 120 km (in dit geval is de autonomie van de fiets aanzienlijk hoger dan de km die tijdens de excursie worden afgelegd)

Alghero: verhuur van elektrische fietsen

5. Alghero: verhuur van elektrische fietsen

Verken de Sardijnse stad Alghero op een elektrische fiets. Haal je fiets op in de winkel, krijg advies over het gebruik ervan en ga op avontuur. Reis met gemak omdat de motor van de fiets je ondersteunt om zelfs de meest afgelegen plekjes te bereiken. Geniet van een ervaring die leuk en duurzaam is. Begin met het ophalen van je elektrische fiets in Alghero. Kies een fiets die voor jou de beste maat is en krijg advies over het gebruik ervan. Vraag tips over de mooiste routes in de omgeving. Spring op je elektrische fiets en ga op ontdekkingstocht in het noordwesten van Sardinië. Geniet van de onafhankelijkheid van het bepalen van je eigen route. Bezoek bijvoorbeeld een van de grootste militaire nederzettingen uit de Tweede Wereldoorlog of ontdek de schoonheid van het regionale park Porto Conte. Geniet met gemak van adembenemende landschappen en laat de motor van de motor je ondersteunen bij het bereiken van de beste uitzichtpunten. Herontdek het plezier van verhuizen zonder de dagelijkse stress van het verkeer en het zoeken naar parkeren. Stop wanneer je even wilt uitrusten om je te vergapen aan het uitzicht, wat foto's te maken of een lunchpakket mee te nemen. Leer het eiland op een authentieke, dynamische en duurzame manier kennen.

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere aanbevelingen

Veelgestelde vragen over Fietstours in Alghero

Welke andere activiteiten dan Fietstours zijn de moeite waard in Alghero?

Andere activiteiten in Alghero

Wil je alle activiteiten in Alghero bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.