Kies data
Nationaal park Addo Elephant

Jeep- & 4WD-tours

Nationaal park Addo Elephant Jeep- & 4WD-tours: Onze meest aanbevolen

Addo Elephant National Park: dagsafari

1. Addo Elephant National Park: dagsafari

Je wordt opgehaald bij je hotel in Port Elizabeth. Breng een hele dag door met het verkennen van het op twee na grootste nationaal park in Zuid-Afrika met een deskundige lokale gids! Het originele olifantendeel van het park werd uitgeroepen in 1931, toen er nog maar elf olifanten in het gebied waren.  Tegenwoordig zie je er een verscheidenheid aan antilopen en zebrasoorten, evenals de unieke Addo mestkever die niet kan vliegen, vrijwel uitsluitend in Addo te zien. Het park is het enige nationale park ter wereld dat de Big 7 behoudt - de Big 5 plus de Zuidkaper (walvis) en de mensenhaai voor de kust van Algoa Bay.  Een excursie naar het Addo Elephant park is een must als je dit unieke gebied bezoekt.

Addo Elephant National Park: begeleide safari van een halve dag

2. Addo Elephant National Park: begeleide safari van een halve dag

Ontdek de natuur in het Addo Elephant National Park met deze tour van een halve dag in een Open Safari-voertuig. Gasten van Chrislin African Lodge krijgen de hoogtepunten van het noordelijke deel van het Addo Park te zien. Luister terwijl je gids de lokale geschiedenis uitlegt en je van dichtbij brengt om dieren in het wild in deze natuurlijke omgeving te spotten en te identificeren.

Addo National Park: dagtour op safari

3. Addo National Park: dagtour op safari

De uitbreiding van het Addo Elephant National Park met de Colchester Section (Sundays River Mouth) maakt deze safaritour van een hele dag door Addo Park tot een populaire en opwindende safari-optie. Tijdens de Addo Elephant Park-tour kunnen gasten in een rustig tempo genieten van het hele Addo Elephant National Park. Zoek onderweg naar perfecte fotomomenten en rond de ervaring af met een heerlijke BBQ-lunch. Je gidsen hebben niet alleen getrainde ogen voor het spotten van dieren in het wild, ze hebben ook lokale kennis over identificatie van dieren, lokale geschiedenis, vegetatie, cultuur en tal van verhalen om ervoor te zorgen dat het een door en door verrijkende ervaring zal zijn. Rondleidingen worden uitgevoerd in speciaal ontworpen Toyota Land Cruiser-safarivoertuigen die ruim en comfortabel zijn, een grote bodemvrijheid en grote intrekbare ramen hebben.

Addo Elephant National Park: dagtour op safari met lunch

4. Addo Elephant National Park: dagtour op safari met lunch

Ervaar Addo Elephant National Park tijdens een dagsafari in een open safarivoertuig (alleen voor klanten van Chrislin African Lodge). Reis naar de noordelijke en zuidelijke regio's van het park voor het bekijken van malariavrije dieren van soorten zoals de ongrijpbare zwarte neushoorn, leeuw, luipaard, ziektevrije Kaapse buffel en meer dan 600 olifanten. Ontmoet je gids bij Chrislin African Lodge. Stap aan boord van een open voertuig met een hoge bodemvrijheid die optimaal is voor het spotten van dieren. Zoek naar perfecte fotomomenten van onze buitengewone dieren in het wild. Luister terwijl je gids dieren identificeert en je vertelt over de lokale geschiedenis, vegetatie en cultuur. Laat de gids je de beste plekken tonen om wilde dieren te spotten. Geniet van een traditionele Zuid-Afrikaanse Braai/BBQ tijdens de lunch.

Veelgestelde vragen over Nationaal park Addo Elephant-Jeep- & 4WD-tours

Welke andere activiteiten dan Nationaal park Addo Elephant-Jeep- & 4WD-tours zijn de moeite waard in Oost-Kaap?

Andere onmisbare dingen om te doen in Oost-Kaap:

Welke Nationaal park Addo Elephant-Jeep- & 4WD-tours nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Nationaal park Addo Elephant

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Addo Elephant ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Addo Elephant

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 109 beoordelingen

Over het algemeen goed. Waarnemingen van groot wild beperkt (buiten de schuld van de gids). Verwacht meer groepen olifanten in het bijzonder te zien, maar over het algemeen enkele dieren. Geluk van de loting denk ik. Waarschijnlijk verkeerde tijd van het jaar..Er is mij verteld dat de winter beter is

Sterk aanbevolen, u wordt opgehaald en afgezet bij het hotel. Je wordt voorzien van water en krijgt een heerlijke picknick in de groep. Als je een verrekijker en / of zoomlens hebt is aan te raden.

Veel olifanten en zebra's. Bijna onmogelijk om leeuwen en neushoorns te vinden. Aanwezigheid van buffels, wrattenzwijnen, antilopen, bavianen. Zag een stokstaartje en vooral een slang.

Leuke dag in een prachtig park waar je de dieren, vooral de olifanten, van heel dichtbij kunt benaderen. De gids was erg vriendelijk en dynamisch.

We zagen veel olifanten en andere dieren. Onze gids Elvis was een uitstekende gids. 5g