Belevingen in

Neuhausen am Rheinfall

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Neuhausen am Rheinfall

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Neuhausen am Rheinfall

Wil je alle activiteiten in Neuhausen am Rheinfall ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Neuhausen am Rheinfall

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 584 beoordelingen

Mooie 1e keer!

Ik heb deze excursie geboekt om tijd te nemen tijdens een langere tussenstop, en was erg onder de indruk van de aandacht en details die door Carolyn werden verstrekt (ik heb dat misschien verkeerd gespeld). De tour was schilderachtig en informatief, mijn familie nam veel foto's en maakte even opmerkelijke herinneringen. Het beste deel van de tour was de boottocht bij de watervallen ... we dachten dat de bootoperator de watervallen zou oprijden. De kinderen kunnen niet stoppen met praten over dat deel!

Mijn reis naar Rijnwatervallen was erg leuk en mooi, gedurende de hele reis was het tijd om goed door te brengen met de schilderachtige natuur, door de wegen tussen de boerderij te rijden en onderweg prachtige dorpshuizen te zien. De Rijnwatervallen waren erg goed. Ik wenste dat er weinig meer tijd in de tour mogelijk was om tijd door te brengen met de natuurwatervallen.

Genoten ervan.

Olga was erg vriendelijk en informatief. Tour was leuk, maar we betaalden uiteindelijk voor de boottocht in euro's en kregen geen wisselgeld, dit in onze valuta zorgde ervoor dat de tour iets meer kostte. We hadden graag de keuze gehad om de veerboot naar het middendeel te nemen zodat je voor dat uitzicht de trap op kunt.

Mooi uitzicht bij de watervallen als bij Stein am rein.