Boedapest
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.648 beoordelingen

Beter als verwacht! Bar prijzen zijn zeer betaalbaar. Buiten kan je op het dek meeluisteren via een audio over alles wat je onderweg tegenkomt, binnen kan je geniet van een klein orkest die mee zorgen voor de sfeer! Wij hebben de tour savonds gedaan en deze was prachtig! Super! Verwarming stond naar mijn mening heel warm maar na het melden hiervan hebben ze deze wat minder hoog gezet.

De locatie was goed te vinden met de locatie in Google Maps. Erg leuke tour, niet te lang maar wel lang genoeg om alles goed te kunnen zien. De informatie over wat je ziet is erg goed en begrijpbaar. Lekker drankje op het begin, goed geregeld. Echt een aanrader voor ‘s avonds, fenomenaal uitzicht!

Eens een hele andere rondleiding dan gewoon. We kregen te horen over de verschillende mythes, gebaseerd op waargebeurde feiten. Het uitzicht vanop de burcht was in de avond prachtig en dit gaf ook een extra sfeer aan de uitleg. Zeker de moeite waard!

Super geregeld. Een hele romantische avond met heerlijk eten, vriendelijke bediening en ten alle tijden goed bereikbaar (zowel Getyourguide als van de organisatie op de boot). Enorm genoten!

Erg mooie boottocht met vriendelijk personeel. Helaas kon je niet pinnen aan boord, waardoor wij geen drankjes konden halen. Absoluut een aanrader! Wees wel op tijd, de boot zit snel vol