Boedapest
Kasteel- & paleistours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 419 beoordelingen

prima limousine-tour voor globale indruk; leuke chauffeur.

Heb gelukkig duits gekozen, en we waren slechts met 3. De leider/chauffeur sprak een leuk duits, ideela verstaanbaar. Je rijdt naar de essentiële plekken, waar je soms met openbaar vervoer of te voet moeilijker geraakt. Wel wat weinig diepgang: je bezoekt eigenlijk niets in concreto, maar de dialogen met de rondleider maken dat goed. Parlement was uiteraard indrukwekkend en kon zelfs wat uitlopen.

De meeste gidsen vind ik te lang vertellen waardoor het saai wordt . De gids die ik had verteld kort en krachtig. Leuk om met een klein busje de bezienswaardigheden te zien door dat je kris kras door de stad vliegt . Is een totaal andere ervaring dan met zo’n grote altijd hetzelfde touringsbus .

Het parlementsgebouw is zeker de moeite waard om te bekijken. Wij bij ons appartement opgehaald met een klein busje (8 personen), waarna we met een grotere bus een kleine tour met gids naar het parlementsgebouw gebracht werden. Een uur is voldoende om het parlementsgebouw te bekijken.

Eens een hele andere rondleiding dan gewoon. We kregen te horen over de verschillende mythes, gebaseerd op waargebeurde feiten. Het uitzicht vanop de burcht was in de avond prachtig en dit gaf ook een extra sfeer aan de uitleg. Zeker de moeite waard!

Zeer goede manier om de stad te verkennen

Werden goed geïnformeerd en begeleid door een vriendelijke en goed verstaanbare Engelstalige gids. Omschakeling naar Parlementsbezoek iets minder vlot. Hierdoor misten we het laatste gedeelte van de geplande bustour in Pest.