Boedapest
Sightseeingtours

Sitemap Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.915 beoordelingen

Beter als verwacht! Bar prijzen zijn zeer betaalbaar. Buiten kan je op het dek meeluisteren via een audio over alles wat je onderweg tegenkomt, binnen kan je geniet van een klein orkest die mee zorgen voor de sfeer! Wij hebben de tour savonds gedaan en deze was prachtig! Super! Verwarming stond naar mijn mening heel warm maar na het melden hiervan hebben ze deze wat minder hoog gezet.

i d avond ontspannend te varen. verlichting gebouwen supermooi. duurde iets korter dan verwacht maar voor deze prijs de moeite waard. je rijdt met de auto langs de oevers maar op het water toch een andere invalshoek en zoals eerdere recensies geen gepraat v touringleider

We waardeerden het ten zeerste dat we niettegenstaande we maar met twee waren, de excursie toch doorging! Met gids en met alles wat op het programma aangekondigd was. Het werd een prachtige dag.

Leuke fietstocht, gids gaf veel informatie en wist leuke plekjes. Ook aanraders gekregen voor activiteiten tijdens verder verblijf en deze waren het zeker waard.

A nice way to visit the city. Fun and informative. The scooters are riding slowly so it's also a perfect activity with teenagers.