Boedapest
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.915 beoordelingen

Echt een aanrader! Onze gids Mathias heeft ons met humor en veel wist-je-datjes de parels van Boedapest getoond. De gids sprak goed Nederlands, en heeft ons echt mega veel geleerd. Op zijn beurt had hij vragen voor ons, voor onze cultuur en wat ons dreef. Heel leuk. De fietsen waren perfect in orde, niets op aan te merken. Kortom: doen! Zonder deze tocht had ik maar de helft van Boedapest gezien.

ET was echt een super goeie gids. Heerlijk ontspannen tour gehad door Boedapest. Ik raad aan deze tour aan het begin van je verblijf in Boedapest te maken en daarna te beslissen waar je nog naar toe wilt qua bezienswaardigheid en/of museum. Was top!

A very nice tour in a nice small history rich village just outside Budapest. The guide spoke English very well and was very excited about his tour. This made it a real pleasant experience and is definitely something we want to do again.

Voorgerecht was lekker maar te weinig. Rest van het eten wel voldoende en lekker. Muziek was fijn maar Elton John of Prince zijn klassiekers die de zangeres en gitarist niet kennen/kunnen spelen als ik er om vroeg. Wat jammer is.

We really enjoyed the ride. It was really nice and the kids (age 15-17) also enjoyed a lot. Thanks Bianca, you were great.