Boedapest
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.329 beoordelingen

prima limousine-tour voor globale indruk; leuke chauffeur.

Heb gelukkig duits gekozen, en we waren slechts met 3. De leider/chauffeur sprak een leuk duits, ideela verstaanbaar. Je rijdt naar de essentiële plekken, waar je soms met openbaar vervoer of te voet moeilijker geraakt. Wel wat weinig diepgang: je bezoekt eigenlijk niets in concreto, maar de dialogen met de rondleider maken dat goed. Parlement was uiteraard indrukwekkend en kon zelfs wat uitlopen.

Hele leuke activiteit. Mooi om de zon op deze manier onder te zien gaan. Jammer dat de fotografen, die in een waterfiets mee gingen, meer oog hadden voor eigen vriendinnetjes, en dus weinig foto’s maakten van de overige deelnemers. Neem wel een fles water mee en eventueel een eigen gsm om foto’s te maken (in speciaal Waterdicht zakje)

The guide was so helpful and nice! We had interesting and good talks about everything and learned a lot about Budapest and the food culture! All the food is very heavy so you won’t need any food after. Only one drink was included in the price, so we paid for some more drinks, to make the experience even better

Het parlementsgebouw is zeker de moeite waard om te bekijken. Wij bij ons appartement opgehaald met een klein busje (8 personen), waarna we met een grotere bus een kleine tour met gids naar het parlementsgebouw gebracht werden. Een uur is voldoende om het parlementsgebouw te bekijken.

Eens een hele andere rondleiding dan gewoon. We kregen te horen over de verschillende mythes, gebaseerd op waargebeurde feiten. Het uitzicht vanop de burcht was in de avond prachtig en dit gaf ook een extra sfeer aan de uitleg. Zeker de moeite waard!