Boedapest
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.734 beoordelingen

Was erg leuk maar denk eraan dat je de BIG BUS neemt. Ze stuurde me in eerste instantie weg bij de big bus maar bleek achteraf dus niet terecht. Toen kwam ik in een verkeerde bus waar ikmee mocr maar officieel dus niet. Later bleek het toch de big bus te zijn waar ze ne eerder geweigejrd hadden. Had beter aangegeven mogen worden op deze site omdat er 3 busmaatschappeijen zijn. Verwarrend. Uiteindelijk wel de goede bus. Was echt erg mooi. Zeker de moeite waard. Mooie route.

Atilla was a great tour guide who knows a lot of the history and funny fact of Budapest and Hungary. He was a good tour-guide and he explained things clearly. The busdriver Leslie was also very, very nice! Our bus was very warm and comfy during the minus-degrees in January and Leslie always stood outside to take your hand and guide you out of the mini-bus :)

De meeste gidsen vind ik te lang vertellen waardoor het saai wordt . De gids die ik had verteld kort en krachtig. Leuk om met een klein busje de bezienswaardigheden te zien door dat je kris kras door de stad vliegt . Is een totaal andere ervaring dan met zo’n grote altijd hetzelfde touringsbus .

Wanneer het bovenste deel van de bus gesloten is komt er van sight seeing niet veel terecht. Voor je een zitplaats hebt gevonden heb je inmiddels een bochel en 3x je hoofd gestoten en is het zicht matig door de "plastic "ramen. Tijdens de avondtour een veel te lange stop bij de citadel.

BIGBUS een goede manier om Budapest te leren kennen. Ze bieden veel extra's zoals boottocht, avondtoer en wandeltocht. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. BIGBUS reed met de mooiste bussen. Alleen de pendelbus naar het vrijheidsmonument op de berg was oud.