Boedapest
Rivier- & havenrondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 14.455 beoordelingen

Beter als verwacht! Bar prijzen zijn zeer betaalbaar. Buiten kan je op het dek meeluisteren via een audio over alles wat je onderweg tegenkomt, binnen kan je geniet van een klein orkest die mee zorgen voor de sfeer! Wij hebben de tour savonds gedaan en deze was prachtig! Super! Verwarming stond naar mijn mening heel warm maar na het melden hiervan hebben ze deze wat minder hoog gezet.

i d avond ontspannend te varen. verlichting gebouwen supermooi. duurde iets korter dan verwacht maar voor deze prijs de moeite waard. je rijdt met de auto langs de oevers maar op het water toch een andere invalshoek en zoals eerdere recensies geen gepraat v touringleider

Het was een heel speciale ervaring om vanaf het water de prachtige verlichte gebouwen te zien. Het eten heeft zeer goed gesmaakt en vanwege een lopend buffet kon iedereen kiezen wat hij/zij lekker vond. De muziek was gezellig en gevarieerd :)

Because we are visiting Budapest in February we were happy that it was nice and warm on the boat. Also we got 2 drinks and the audio guide had tons of different languages to choose from. I enjoyed the tour.

Door corona zijn wat zaken anders dan normaal. Geen inwisseling van de voucher voor een ticket bijvoorbeeld. Dat stond niet op de voucher die wij kregen. Verder een mooie trip met heel lekker eten.