Jasper
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Jasper

Wil je alle activiteiten in Jasper ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jasper

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 13 beoordelingen

Beveel deze activiteit ten zeerste aan. Mooi landschap. Laat iemand anders rijden zodat u van het uitzicht kunt genieten. De waterval was geweldig en het pad rond de watervallen was kort en gemakkelijk te lopen. De gids was zeer deskundig en gericht op het maken van onze reis de best mogelijke. Als u niets anders doet - neem dan de Maligne Lake Cruise, het is het hoogtepunt van de dag. Wat een uitzicht!!!!!!!!!!! bereid zijn om veel foto's te maken. Een van de hoogtepunten van onze twee weken durende vakantie naar Banff, Lake Louis, Ice Fields en Jasper.

Unieke ervaring met goed uitgerust team. Een kans om een geologisch wonder met eigen ogen te zien. Zorg ervoor dat u vooruit boekt, aangezien het kopen van reizen op het moment van uw keuze mogelijk niet beschikbaar is. Het zou erg handig zijn als ze online inchecken en tickets aanbieden in plaats van alleen een voucher te verstrekken die je dwingt in de rij te staan met degenen die de dag van de tix proberen te kopen. Wees voorbereid op een zeer chaotisch ticketingproces zodra je aankomt.

Super mooi om Jasper van boven te zien!! En daarnaast de geweldige mountains om je heen!! Mooiste is natuurlijk met zon en geen wolken. Ik kon mijn boeking om boeken naar een dag later, zo geweldig dat ze dat willen doen! Originele datum was het bewolkt en aan het regenen, een dag later zou het mooi weer worden en droog. Zo blij dat ze me kosteloos wilde omboeken!!

We gingen toen het sneeuwde, maar onze verwachtingen waren helemaal niet verwend! Het personeel was zo behulpzaam, systematisch en terwijl de bergen bedekt waren met sneeuw, was de rit naar de gletsjer zo opwindend. Speciale vermelding voor onze aweSAM-gids, die ons naar de gletsjer reed, waardoor onze tour vermakelijk, spannend en gedenkwaardig werd.

De jaspis-skytram was de moeite waard, met veel te ontdekken op de berg. Je kunt zelfs andere paden en valleien verkennen terwijl je daarboven bent. Ik raad aan om de hele dag daar door te brengen. De voedselopties zijn echter niet aantrekkelijk, en het team is behoorlijk druk onderweg op en neer omdat er maar twee zijn.