Jasper
Gletsjerverkenning

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Jasper

Wil je alle activiteiten in Jasper ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jasper

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9 beoordelingen

Ik kocht mijn tickets online bij Getyourguide en ontving vouchers voor 18.15 uur op 18 augustus 2021 om op de site om te wisselen voor echte tickets. Godzijdank kwam ik 1 uur eerder aan, want na 45 minuten in de rij te hebben gewacht, kreeg ik te horen dat ze een soort van verwarring hebben en dat ze me voor 15.00 uur kunnen plaatsen. Na wat heen en weer kreeg ik stoelen voor 14.00 uur. Wat de tour zelf betreft, het meest indrukwekkende is een majestueus panorama van gletsjers, dat gratis kan worden waargenomen vanaf de observatiebalie, dan is het rijden met speciale Explorer-bussen best cool, en skywalk-ervaring is ook best interessant. Wat betreft het bezoeken van een echte gletsjer, het ziet er ongeveer hetzelfde uit als een afdaling aan het begin van de lente, wanneer de sneeuw smelt en je overal papperige sneeuw en plassen ziet.

Unieke ervaring met goed uitgerust team. Een kans om een geologisch wonder met eigen ogen te zien. Zorg ervoor dat u vooruit boekt, aangezien het kopen van reizen op het moment van uw keuze mogelijk niet beschikbaar is. Het zou erg handig zijn als ze online inchecken en tickets aanbieden in plaats van alleen een voucher te verstrekken die je dwingt in de rij te staan met degenen die de dag van de tix proberen te kopen. Wees voorbereid op een zeer chaotisch ticketingproces zodra je aankomt.

De tour verliep erg soepel en georganiseerd - de shuttlebus was op tijd en erg handig om terug te keren naar het ontdekkingscentrum. Audiospeler biedt geweldige informatie, de moeite waard om de tijd te nemen om naar opnames te luisteren terwijl je de wandeling ervaart. Enige negatieve voor $ 43 per persoon (inclusief belasting), vond het iets te duur. Maar de moeite waard om een keer te ervaren!

We gingen toen het sneeuwde, maar onze verwachtingen waren helemaal niet verwend! Het personeel was zo behulpzaam, systematisch en terwijl de bergen bedekt waren met sneeuw, was de rit naar de gletsjer zo opwindend. Speciale vermelding voor onze aweSAM-gids, die ons naar de gletsjer reed, waardoor onze tour vermakelijk, spannend en gedenkwaardig werd.

Wat een geweldige ervaring!

Dit was fantastisch goed georganiseerde tour. De service was uitstekend en ik had een geweldige tijd. Ik heb deze tour ten zeerste aanbevolen!