Kies data
Scheepvaartmuseum, Amsterdam

Rondvaarten & boottochten

Scheepvaartmuseum, Amsterdam Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Amsterdam: luxe avondrondvaart met gids door de grachten

1. Amsterdam: luxe avondrondvaart met gids door de grachten

Ga mee met een avondrondvaart van 1 uur door Amsterdam. Geniet van het uitzicht op de stadsgrachten vanuit een overdekte en verwarmde salonboot. Mis deze typische Amsterdamervaring niet; je krijgt de mogelijkheid om meer te weten te komen over geschiedenis en cultuur van de stad. Laat je schipper en gastvrouw je verbazen met verhalen over het oude Amsterdam en over het moderne leven in de Nederlandse hoofdstad. Schenk een drankje aan de bar en geniet ervan terwijl je langs de beroemde monumenten en schilderachtige grachtenpanden vaart. Drijf onder fel verlichte lage boogbruggen, en waan je je in een sprookje. Geniet van een intieme sfeer met een kleine groep mensen. Stel vragen en krijg aanbevelingen voor wat je verder kunt doen tijdens je verblijf in Amsterdam.

Amsterdam Canal Cruise en Maritiem Museum combiticket

2. Amsterdam Canal Cruise en Maritiem Museum combiticket

De Amsterdam City Canal Cruise biedt je een fantastisch uitzicht op de 17e-eeuwse gebouwen langs de grachten en laat ook de groeiende 21e-eeuwse stad zien die Amsterdam is geworden. U ziet Amsterdam zoals het werkelijk is, van de Gouden Bocht tot Overhoeks, de nieuwste wijk van de stad, en van het Muziekgebouw in de haven tot het VOC-schip, de Amsterdam. Ga verder om het National Maritime Museum te verkennen en bezoek het Oost-Indische schip dat voor het museum ligt. Neem de tijd om de exposities te verkennen terwijl je in je eigen tempo door het museum slentert.

Amsterdam: 2 uur stand-up paddleboard-tour

3. Amsterdam: 2 uur stand-up paddleboard-tour

Peddel door hartje Amsterdam en ontdek de stad tijdens een leuke en actieve tour. Passeer bruggen, prachtige herenhuizen en beroemde musea. Ervaar de stad vanaf het water tijdens een 2 uur durende paddleboard-tour langs de grachten en de rivier de Amstel. Je tour begint in een rustig deel van het kanaal, zodat je kunt wennen aan het paddleboard. Als je je eenmaal veilig voelt, steek je de Amstel over en ga je de stad in. Bewonder prachtige huizen langs de rivier en peddel door het netwerk van kanalen en bruggen. Afhankelijk van het vaardigheidsniveau van de groep peddelt u terug via de Wallen of de Oude Waal. Beide locaties hebben tal van hoogtepunten om te bekijken. Het laatste deel van de tour voert je langs het Nautisch Museum en een replica van een 18e-eeuws schip, voordat je terugkeert naar het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Veelgestelde vragen over Scheepvaartmuseum, Amsterdam-Rondvaarten & boottochten

Welke andere activiteiten dan Scheepvaartmuseum, Amsterdam-Rondvaarten & boottochten zijn de moeite waard in Amsterdam?

Andere onmisbare dingen om te doen in Amsterdam:

Wat zijn de beste Scheepvaartmuseum, Amsterdam Rondvaarten & boottochten?

Sitemap Scheepvaartmuseum, Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Scheepvaartmuseum, Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Scheepvaartmuseum, Amsterdam

Mijn man en ik hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze boottocht. De operators van onze boot, Charly en Isabel, hebben er een leerzaam en onderhoudend van gemaakt. Ze deden hun best om alle gasten bij de uurrondleiding te betrekken. Boot was schoon, instructies om bij de boot te komen waren geweldig en het personeel had ons allemaal sociale afstand op de boot en gebruikten handdesinfecterend middel voordat we de boot betraden. Ik had hulp nodig omdat ik een gebroken been heb en ze hebzuchtig waren om me op mijn gemak te stellen voor de rit.

This is a very nice boattrip who we can recommend to all, the shipper Tommie and Denise where very up to date with all the beautiful history of Amsterdam, it was raining that evening but nevertheless worth every penny.

Super leuk! Vooral om in de avond te doen. Door de lichtjes in de stad is het extra bijzonder. Wij hadden Nicola en Laurence. En de manier hoe ze vertelden over de stad en zijn geschiedenis was helemaal TOP!

Avond rondvaart was zeer goed en zeer mooi . En het drinken was ook zeer goed verzorgd. Ik heb niks om aan te merken wat niet goed was .

Service was perfect. Sfeer was heelijk. We hebben genoten!