Reykjavik
1 dag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Reykjavik

Wil je alle activiteiten in Reykjavik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Reykjavik

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 160 beoordelingen

deze toch is de moeite waard, het weer kan natuurlijk wel wat teleurstellend zijn, maar ja, januari.... de z.g.n. grey line stuurt soms wel wijzigingen, dit kan verwarrend werken. Uiteindelijk is alles goed verlopen. die bussen brengen je bijv naar een terminal, waar je uiteindelijk overstapt naar de bus die de excursie maakt. zorg dat je je jas e.d. aantrekt als je bijna op bestemming bent, want de bezoektijden zijn soms een beetje kort als je bij een excursie bent.

Super leuke tour en heel mooie dingen gezien het is wel lang op de bus 800 km op 1 dag. Er worden regelmatig stops gehouden om de benen te strekken. wij hadden heel veel geluk met het weer het het was heel zonnig en redelijk warm Daarom hebben wij nog iets langer op het 2 de deel van diamond beach kunnen blijven.

Good organization. The bus was comfortable and safe. The guide also gave a lot of information and history about Iceland. Although the weather wasn’t the best due to a lot of wind and rain, it was a very good experience!

Geweldige vriendelijke En enthousiaste gids. Enorm veel leuke dingen gespot die je echt gezien moet hebben! De dag afgesloten met een heerlijk diner op de paardenboerderij. Enorm genoten!

Een fantastisch mooie reis door alle hoogtepunten van de golden cirkel. De gist Tina is geweldig. Een waar compliment. En trots op haar land waar ze alles over weet te vertellen.