Dublin
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 408 beoordelingen

Iedereen die van Ierse afkomst is, moet op de een of andere manier hier naar binnen gaan. Voor iedereen is het een inzicht in de Ierse samenleving. Veel animaties en technisch interessante implementaties. De Duitse audiogids is consistent, zelfs als niet alles volledig is vertaald. Als u alles gebruikt, blijft u ongeveer 3 uur hangen. Weinig bekend maar echt goed, het toegangsticket blijft 10 dagen actief, dus je kunt er meerdere keren binnenkomen gedurende de dagen. Een ander positief aspect is de overdekte en gevarieerde "food mile" direct bij de ingang, die alleen tijdens de lunch vol is. Ideaal om jezelf te versterken of uit te rusten na de tour. De redenen voor emigratie na 1870 zijn iets te kort in de tour. De tentoonstelling is eerder getransfigureerd om hulde te brengen aan de Ierse identiteit in het buitenland, maar niet ten onrechte.

Een interessante reis

Een interessante reis om de geschiedenis van dit kleine en grote land te leren kennen. Het museum is zo rijk aan informatie dat je je niet eens realiseert dat de tijd verstrijkt. Aanbevolen voor alle nieuwsgierigen en geschiedenis- en reisliefhebbers. Ik moet bekennen dat na het bezoek mijn kijk op Ierland enorm is uitgebreid.

Stellar vertoont. Ontroerende en krachtige mondelinge geschiedenissen. Enorm inzicht in de Ierse invloed op wereldaangelegenheden. Prachtig gecoördineerde displays.

Prima dagtrip met interessante stop-plaatsen! Wij vertrokken tegen 7:00 uur en waren rond 19:15 uur weer terug in Dublin.

Leer meer over je Ierse voorouders

Dit emigratiemuseum was fantastisch. Zoveel geleerd over Ierse voorouders.