Datums kiezen

DublinLuchthaven-transfers

Dublin Luchthaven-transfers: onze aanbevelingen

Dublin: enkele reis per bus van/naar de luchthaven van Dublin

1. Dublin: enkele reis per bus van/naar de luchthaven van Dublin

Haal de stress van het reizen met een comfortabele moderne bustransfer tussen Dublin Airport T1 en Dublin City Centre. Vermijd het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer voor of na een lange reis. Leun achterover en ontspan terwijl u uzelf in de veilige handen van uw buschauffeur plaatst. Stap aan boord van de moderne bus en laat je zorgen achter je. Ontspan en geniet vanuit uw luie stoel van het uitzicht op Dublin terwijl u via de gratis wifi verbonden blijft met uw vrienden. Laad je telefoon op via het stopcontact naast je stoel, zodat je klaar bent voor je vlucht of om de stad te verkennen. Maak tijdens uw reis gebruik van de toiletvoorzieningen aan boord of maak verbinding met het mediasysteem. Kom ten slotte op tijd aan op uw bestemming op het vliegveld of in de stad.

Dublin: luchthaventransfer en hop-on, hop-off-busticket

2. Dublin: luchthaventransfer en hop-on, hop-off-busticket

Profiteer van twee geweldige services in één handig pakket en ontdek de stad Dublin in je eigen tempo. Koop een enkele reis of retourticket voor de Dublin Express-bus tussen Dublin Airport en het stadscentrum, en verken vervolgens op je gemak met een 24- of 48-uursticket voor de hop on, hop off-sightseeingbus. Ervaar de favoriete stadstour van Dublin aan boord van de groene hop-on, hop-off-bus en maak kennis met de hoofdstad van Ierland. Geniet van de cultuur op historische locaties en meer dan 30 attracties, waaronder Dublin Zoo, Trinity College en het Guinness Storehouse. Luister terwijl de stad tot leven wordt gebracht door live gidsen die elke tour uniek maken. Om vanaf de luchthaven naar het stadscentrum te gaan, dekt uw Dublin Express-ticket de volgende routes 782 en 784 met handige tussenstops in heel Dublin: Route 782: • Terminal 1 van de luchthaven van Dublin • Terminal 2 van Dublin Airport • George's kade • Astonkade • Wellington Quay • Merchant's Quay • Usher's Quay • Heuston-station • Arran-kade • Ormond Street Boven • Eden Quay • Douanekade Route 784: • Terminal 1 van de luchthaven van Dublin • Terminal 2 van Dublin Airport • 3 arena • Noordelijke Muur Kade • Eden Quay • Trinity College • Pearse-station • Merrion-plein • Harcourt Luas Dienstregeling Dublin Express: Route 782: Vanaf George's Quay: de eerste bus vertrekt om 04:28 uur en de laatste bus vertrekt om 23:28 uur. Vanaf Dublin Airport: de eerste bus vertrekt om 04:05 uur en de laatste bus vertrekt om 00:35 uur. Route 784: Vanaf Harcourt Luas: de eerste bus vertrekt om 04:00 uur en de laatste bus vertrekt om 22:30 uur. Vanaf Dublin Airport: de eerste bus vertrekt om 05:20 uur en de laatste bus vertrekt om 22:50 uur. De reis van de luchthaven naar het stadscentrum van Dublin duurt tussen de 15 en 20 minuten met diensten die elke 15 minuten rijden.

Dublin Airport: enkele reis privétransfer naar Dublin

3. Dublin Airport: enkele reis privétransfer naar Dublin

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

4. Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

Een professionele chauffeur wacht bij aankomst op je in de aankomsthal met een bordje met de naam van de hoofdreiziger erop. Maak kort kennis met je chauffeur, die ervoor zorgt dat je gedurende de hele rit uitstekend verzorgd wordt. Ontspan in het comfortabele voertuig terwijl de chauffeur je bagage in de kofferbak opbergt waardoor jij geen vinger hoeft uit te steken, en geniet van een soepele rit naar je accommodatie. De chauffeur houdt de status van je vlucht in de gaten, zodat hij of zij ook als je vlucht vertraagd is of eerder aankomt voor je klaar kan staan. 

MV05 | Minibus 5-zits | Luchthaventransfer Dublin

5. MV05 | Minibus 5-zits | Luchthaventransfer Dublin

Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice van de luchthaven van Dublin (aankomstgebied) naar uw hotel of een ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten met een bord met uw naam erop. Kies uit een reeks voertuigformaten die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gecontroleerd door de lokale operator, dus maak je geen zorgen als je vlucht vertraging heeft, de vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op je op de daadwerkelijke aankomsttijd van de vlucht. Er wordt 24/7 telefonische assistentie geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw transfer. Ervaar veiligheid, actualiteit en comfort. Ontspan en geniet van uw reis vanaf het moment dat u in Dublin aankomt. Ontmoetingspunten: Terminal 1 van de luchthaven van Dublin: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal bij de aankomsthal bij de AMT-coffeeshop https://dublin-airportcollections.net/wp-content/uploads/2015/08/219388024_10158245251600922_960033869100091558_n.jpg Dublin luchthaventerminal 2: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal in de aankomsthal bij het gele beeld https://www.dublinairport.com/blog/2019/06/26/the-sculpture-at-the-heart-of-t2

Vanaf de luchthaven van Dublin: privétransfer enkele reis naar Dublin

6. Vanaf de luchthaven van Dublin: privétransfer enkele reis naar Dublin

Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice van de luchthaven van Dublin (aankomstgebied) naar uw hotel of een ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten met een bord met uw naam erop. Kies uit een reeks voertuigformaten die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gecontroleerd door de lokale operator, dus maak je geen zorgen als je vlucht vertraging heeft, de vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op je op de daadwerkelijke aankomsttijd van de vlucht. Er wordt 24/7 telefonische assistentie geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw transfer. Ervaar veiligheid, actualiteit en comfort. Ontspan en geniet van uw reis vanaf het moment dat u in Dublin aankomt.

Luchthaventransfer Dublin

7. Luchthaventransfer Dublin

Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice van de luchthaven van Dublin (aankomstgebied) naar uw hotel of een ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten met een bord met uw naam erop. Kies uit een reeks voertuigformaten die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gecontroleerd door de lokale operator, dus maak je geen zorgen als je vlucht vertraging heeft, de vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op je op de daadwerkelijke aankomsttijd van de vlucht. Er wordt 24/7 telefonische assistentie geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw transfer. Ervaar veiligheid, actualiteit en comfort. Ontspan en geniet van uw reis vanaf het moment dat u in Dublin aankomt.

Luchthaven Dublin: privétransfer in een minibus (enkele reis) naar Dublin

8. Luchthaven Dublin: privétransfer in een minibus (enkele reis) naar Dublin

Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice van de luchthaven van Dublin (aankomstgebied) naar uw hotel of een ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten met een bord met uw naam erop. Kies uit een reeks voertuigformaten die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gecontroleerd door de lokale operator, dus maak je geen zorgen als je vlucht vertraging heeft, de vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op je op de daadwerkelijke aankomsttijd van de vlucht. Er wordt 24/7 telefonische assistentie geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw transfer. Ervaar veiligheid, actualiteit en comfort. Ontspan en geniet van uw reis vanaf het moment dat u in Dublin aankomt. Ontmoetingspunten op de luchthaven: Terminal 1 van de luchthaven van Dublin: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal bij de aankomsthal bij de AMT-coffeeshop https://dublin-airportcollections.net/wp-content/uploads/2015/08/219388024_10158245251600922_960033869100091558_n.jpg Dublin Luchthaven Terminal 2: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal bij de aankomsthal bij het gele beeld https://www.dublinairport.com/blog/2019/06/26/the-sculpture-at-the-heart-of-t2

Kindvriendelijk | Luchthaventransfer Dublin

9. Kindvriendelijk | Luchthaventransfer Dublin

Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice van de luchthaven van Dublin (aankomstgebied) naar uw hotel of een ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur ontmoet u op de luchthaven met een bordje met uw naam erop. Kies uit een reeks voertuigformaten die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gecontroleerd door de lokale operator, dus als uw vlucht vertraging heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. De vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op u op de werkelijke aankomsttijd van de vlucht. Er wordt 24/7 telefonische assistentie geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw transfer. Ervaar veiligheid, tijdigheid en comfort. Ontspan en geniet van uw reis vanaf het moment dat u in Dublin aankomt. Ontmoetingspunten op de luchthaven: Dublin luchthaventerminal 1: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal, bij de aankomsthal bij de koffieshop AMT https://dublin-airportcollections.net/wp-content/uploads/2015/08/219388024_10158245251600922_960033869100091558_n.jpg Dublin Airportterminal 2: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal, bij de aankomsthal, bij het gele beeldhouwwerk https://www.dublinairport.com/blog/2019/06/26/the-sculpture-at-the-heart-of-t2

Executive-sedan | Luchthaventransfer Dublin

10. Executive-sedan | Luchthaventransfer Dublin

Geniet van het gemak van deze deur-tot-deur transferservice van de luchthaven van Dublin (aankomstgebied) naar uw hotel of een ander adres in het centrum van Dublin. Werkt 24/7. Uw chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten met een bord met uw naam erop. Kies uit een reeks voertuigformaten die passen bij de grootte van uw groep. Vluchten worden gecontroleerd door de lokale operator, dus maak je geen zorgen als je vlucht vertraging heeft, de vluchten worden regelmatig gecontroleerd en de chauffeur wacht op je op de daadwerkelijke aankomsttijd van de vlucht. Er wordt 24/7 telefonische assistentie geboden door de lokale operator in geval van last-minute wijzigingen in uw transfer. Ervaar veiligheid, actualiteit en comfort. Ontspan en geniet van uw reis vanaf het moment dat u in Dublin aankomt. Ontmoetingspunten op de luchthaven: Terminal 1 van de luchthaven van Dublin: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal bij de aankomsthal bij de AMT-coffeeshop https://dublin-airportcollections.net/wp-content/uploads/2015/08/219388024_10158245251600922_960033869100091558_n.jpg Dublin Luchthaven Terminal 2: Het ontmoetingspunt bevindt zich in de terminal bij de aankomsthal bij het gele beeld https://www.dublinairport.com/blog/2019/06/26/the-sculpture-at-the-heart-of-t2

Beschikbare activiteiten

16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Luchthaven-transfers in Dublin

Welke andere activiteiten dan Luchthaven-transfers zijn de moeite waard in Dublin?

Welke Luchthaven-transfers in Dublin nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.