Dublin
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.507 beoordelingen

Kevin, de gids (+ Tom de chauffeur) waren ongelooflijk goed geïnformeerd. Hij heeft ons eigenlijk de gehele dag van alles kunnen vertellen over de geschiedenis, manier van leven, cultuur etc. Hij vertelt alles met zoveel enthousiasme, geweldig gewoon! De excursie is absoluut de moeite waard! Je ziet in één dag meerdere bijzondere dingen van onder andere de Dunluce Castle, de Giant's Causeway en de Dark Hedges. Zelf denk ik dat de Dark Hedges in de zomer wat indrukwekkender is dan in de winter maar dat mocht de pret niet drukken. Je krijgt ook de optie om in Belfast het Titanic museum te bezoeken. Dit is absoluut de moeite waard!

De trip was geweldig! De heenreis duurde 4 uur, maar door de leuke verhalen van Anthony vloog de tijd om. Bovendien is de heenreis prachtig! De activiteiten waren super! Zelfs de korte stop bij een service station in Moneygall was leuk door de achtergrondverhalen van Anthony. Wij hadden erg goed weer, en de kliffen waren prachtig! Galway was ook te gek, maar hier had ik zelf te kort tijd. Er wordt ook kort gestopt bij een Monastery met een begraafplaats. Deze stop had van mij niet gehoeven. Verder niets te klagen en een heerlijke dag gehad!

Anthony and Larry are the best tour guide and driver to get you to these gorgeous destinations! They make sure you start the day laughing, although it might be early and a reason to be grumpy and sleepy for some. His humour! And he tells a lot of interesting facts on the go! Defo recommend

onze gids Eamonn vertelde ons veel interessante verhalen over de geschiedenis van Ierland. hij was heel enthousiast. Larry was een fijne buschauffeur. Hij reed om veilig langs de kust en door de stad.

Geweldige tour met gids die empathisch en humoristisch vertelde over de dingen die we gingen zien?