Dublin
Archeologie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin Archeologie: Onze meest aanbevolen

Dublin: Treasures of Ireland Museums Private Tour

1. Dublin: Treasures of Ireland Museums Private Tour

Deze geweldige tour maakt gebruik van de artistieke en literaire rijkdom van Ierland om de historische momenten, tradities, oorlogen, bewegingen en tijdperken te verklaren die Ierland door de eeuwen heen hebben gevormd. Je ontdekt alleen de hoogtepunten van de Nationale Galerij, de Nationale Bibliotheek en het Nationaal Museum, met een pauze halverwege. Deze culturele tour is ontworpen om de juiste mix van variatie en diepte te bieden, zodat je gedurende 3 uur bezig blijft. Deze tour laat je enkele van de grootste artistieke prestaties van Ierland zien, zoals de symbolische schilderijen die de Normandische verovering van Ierland en de Ierse burgeroorlog vertegenwoordigen, inzicht in het leven en werk van WB Yeats - de grootste dichter van Ierland en de Tara broche en de Ardagh kelk, schatten die de gouden eeuw van Ierland belichamen (500-800AD). En het beste deel van de tour? Het is de suggestieve uitleg van hoe deze kunstwerken passen in de puzzel die de Ierse cultuur en geschiedenis is. Beschouw elk stuk als een woord. De gids gebruikt elk woord om een verhaal te vertellen dat inzichtelijk, emotioneel en speciaal is - The Story of Ireland. Boek nu om erachter te komen waarom zoveel mensen deze tour al het hoogtepunt van hun reis naar Ierland hebben genoemd.

...
Dublin: wandeltocht voor senioren

2. Dublin: wandeltocht voor senioren

Geniet van een wandeltocht door Dublin die speciaal is aangepast voor senioren. Bezoek de meest charmante plekken in de stad met een gids en leer wat deze stad zo speciaal maakt. Bekijk en leer over enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Dublin, waaronder Sugarloaf Mountain en O'Connell Bridge. Luister naar verhalen over deze historische stad terwijl je de straten en verborgen hoekjes verkent.

...
Dublin: 2-uur durende stadstour voor Amerikaanse toeristen

3. Dublin: 2-uur durende stadstour voor Amerikaanse toeristen

Bezoek de meest charmante plekjes in Dublin tijdens deze begeleide wandeling van 2 uur. Bewonder de hoogtepunten van de stad en leer de lokale geschiedenis kennen terwijl je bezienswaardigheden bekijkt met een deskundige gids. Verken het hart van de Ierse hoofdstad en de thuisbasis van veelgeprezen literaire pioniers zoals Oscar Wilde en James Joyce. Ontmoet je gids bij de beroemde Christ Church Cathedral en begin je avontuur. Loop langs O'Connell Bridge over de Liffey en maak prachtige foto's langs de rivier. Ga verder naar O'Connell Street in het stadscentrum en bezoek de vele historische bezienswaardigheden in de omgeving. Luister naar de charmante verhalen en verhalen achter elke bocht met je lokale gids. Voel je vrij om je gids om aanbevelingen te vragen over pubs, restaurants en attracties in de stad.

...

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.