Ljubljana
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ljubljana Fietstours: Onze meest aanbevolen

  • Ljubljana: 3-uur durende fietstocht

    1. Ljubljana: 3-uur durende fietstocht

    Spring op een comfortabele, stijlvolle beach cruiser-fiets met dikke banden, en ervaar Ljubljana vanuit een ander perspectief. Tref je groep vóór de VVV bij de Tromostovje, en haal je fiets op. Verken de levendige hoofdstad op 2 wielen en zie interessante plekken buiten het voetgangers-stadscentrum, zoals de prachtige Ljubljanica-rivierdijken, verlaten militaire objecten, en prachtig ontworpen, weelderige groene park-gebieden. Geniet van een fietstocht over de gemakkelijke en vlakke terreinen van Ljubljana. Rijd door de verborgen smalle straatjes van de stad, pauzeer bij de voornaamste bezienswaardigheden, verken de Romeinse overblijfselen en architectonische wonderen die door de stad verspreid zijn. Bezoek enkele van de interessantste districten van Ljubljana en ontdek verschillende sferen terwijl je over paden rijdt die alleen de locals kennen. Voor de kers op de taart van je tocht ne...

    Ina was onze gids, wist veel vd geschiedenis en vertelde enthousiast. Fietsen waren goed genoeg en de duur precies goed . Leuk om “de onontdekte plekjes” te vinden samen.

Sitemap Ljubljana

Wil je alle activiteiten in Ljubljana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ljubljana

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 18 beoordelingen

Sightseeing op de fiets is altijd een leuke afwisseling van het leren kennen van een stad. Met de fiets kom je op plekken waar je misschien niet komt en leer je veel over de stad. Onze fietsgids was erg ruimdenkend en erg aardig. Ze heeft ons veel laten zien en uitgelegd en het was een ontspannende 3 uur. De fietsen waren een mengelmoes van stadsfiets en Hollandrand, maar voor de stadstour waren ze ruim voldoende. Heel erg bedankt!

Ina was onze gids, wist veel vd geschiedenis en vertelde enthousiast. Fietsen waren goed genoeg en de duur precies goed . Leuk om “de onontdekte plekjes” te vinden samen.