Florence
Tours

De ziel van Toscane barst van de renaissance-invloeden, die zich uiten in de vele architectonische en artistieke wonderen.

Populaire activiteiten

Alle activiteiten

814 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Florence

Florence: Skip-The-Line Uffizi Gallery Voorrangsticket met tijdslot.

Florence: Skip-The-Line Uffizi Gallery Voorrangsticket met tijdslot.

Verken de meesterwerken in een van de grootste musea ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum en zie de prachtige collectie van Botticelli. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang in het museum blijven als je zelf wilt. Om nog meer verbluffende kunst te zien, kun je ook tickets met voorrangstoegang voor het Palazzo Pitti en de Boboli-tuinen toe aan je tour toevoegen. Na afloop van je bezoek aan de Uffizi kun je het paleis en de tuinen in willekeurige volgorde binnen 5 dagen bezoeken.

Florence: Michelangelo's David voorrangsticket voor toegangstickets

Florence: Michelangelo's David voorrangsticket voor toegangstickets

Ervaar Michelangelo's David met een skip-the-line entreebewijs voor het Accademia Gallery Museum. Verken deze parel in Florence met toegang tot alle delen van het museum. Dit museum bevat meer beelden van Michelangelo dan waar ook ter wereld. Nadat je de rijen voor de kaartjes hebt overgeslagen, kun je meesterwerken gaan bekijken die zijn gemaakt door kunstenaars die tijdens de Renaissance in Florence leefden en werkten, zoals Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello en vele anderen. Als je voor de audiogids kiest, kun je je hoofdtelefoon aansluiten om meer te leren over de hoogtepunten van het museum terwijl je op ontdekkingstocht gaat. Ga verder naar de Vier Gevangenen en de San Matteo in de zaal van Michelangelo, een indrukwekkende zaal gedomineerd door de David. Ga naar het Muziekinstrumentenmuseum, waar je de piano kunt bewonderen die bekend staat als de oudste piano ter wereld, samen met de onbetaalbare Viola Stradivari, gemaakt voor grootvorst Ferdinando Medici. Zorg ervoor dat je voor het einde van je bezoek de gerenoveerde Gipsoteca Bartolini ziet, een showroom van beelden en bustes die gerelateerd zijn aan de beeldhouwer Lorenzo Bartolini.

Florence: Toegangbewijs Interactief Museum Leonardo

Florence: Toegangbewijs Interactief Museum Leonardo

Als je een nieuwe ervaring wilt proberen, een heel bijzonder museum wilt bezoeken, als je nieuwsgierig bent om meer te weten te komen over Leonardo da Vinci, het grootste genie aller tijden, dan moet je het Leonardo Interactive Museum bezoeken. Neem deel aan een fantastische reis om zijn wereld te ontdekken, om meer te weten te komen over zijn uitvindingen en om de mooiste machines uit te proberen die in zijn codices zijn getekend. Het museum, dat zich al meer dan 20 jaar midden in het centrum van Florence bevindt, is geschikt voor iedereen vanaf 7/8 jaar en betrekt de bezoeker erbij, die de hoofdrolspeler wordt van een nieuwe en fantastische ervaring die echt interactief, interessant, leuk en stimulerend is. Je ervaart Leonardo's belangrijkste uitvindingen en ontdekt zijn studies in techniek, natuurkunde, anatomie en schilderkunst. Je zult ontdekken dat veel van zijn ontwerpen nu, meer dan 500 jaar later, nog steeds opmerkelijk relevant zijn. Binnen kun je de tank, de katapult, de wormschroef, de verticale schroef, de hydraulische zaag, de drukpers en vele andere machines en mechanismen uitproberen die zijn gemaakt naar Leonardo's ontwerpen in zijn beroemde codices. Om rijen bij de ingang te vermijden, worden museumtickets uitsluitend online verkocht, waar je de dag en het tijdstip van jouw bezoek kunt kiezen.

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Ontdek wereldberoemde schilderijen, beeldhouwwerken en wandtapijten met een toegangsticket met tijdvenster voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische werken van Michelangelo zoals 'De Gevangenen', 'Sint Matteüs' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.  Bewonder het 5,17 meter hoge marmeren standbeeld van de bijbelse held David, een favoriet onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door krachtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie De' Medici.    In de aangrenzende ruimtes, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met een belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: wijnhuizentour Chianti met proeven van eten & wijn

Florence: wijnhuizentour Chianti met proeven van eten & wijn

Na de ontmoeting met je gids en het instappen in de bus rijd je naar de Chianti streek. Onderweg naar het eerste wijnhuis vertelt je gids interessante feiten en wetenswaardigheden over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Aankomst bij de eerste "cantina" van de dag, waar je wordt verwelkomd door de wijnmakers. Na te hebben geluisterd naar een korte inleiding over de geschiedenis van het wijnhuis en de soorten wijn die er worden gemaakt, kun je deelnemen aan een rondleiding door de faciliteiten en de nabijgelegen wijngaarden. Leer alles over het wijnmaakproces, de materialen die gebruikt worden om de vaten te maken en wat er nodig is om geclassificeerd te worden als "Chianti Classico". Begin dan aan je eerste proeverij van 4 verschillende wijnen. Je krijgt uitleg over elk van de wijnen die je proeft en tips over hoe je van de wijn kunt genieten en de kwaliteiten ervan kunt begrijpen. De wijnen worden begeleid door lokale hapjes die in de regio worden geproduceerd, zoals kaas, brood, olijfolie en salami. Spring weer in de bus en vervolg je avontuur naar het tweede wijnhuis. Onderweg stop je bij een uitkijkpunt om een prachtig panorama van de Chianti heuvels te zien. Bij het tweede wijnhuis leer je alles over hun productiemethoden, wat uniek is aan hun wijnen en hoe het weer de druiven kan beïnvloeden. Verken de faciliteiten tijdens een korte rondleiding en wandel door de wijngaarden. Proef vervolgens nog een ronde van maximaal 3 wijnen, terwijl de plaatselijke charismatische wijnproducent je vertelt over de bijzonderheden van elke wijn. Na wat vrije tijd, om te genieten van de schoonheid van de omgeving en om prachtige foto's te nemen, keer je terug naar Florence in je comfortabele, volledig uitgeruste GT-bus.

Florence: Kathedraal & Koepel van Brunelleschi Ticket & Audio App

Florence: Kathedraal & Koepel van Brunelleschi Ticket & Audio App

Ga op een verrijkende driedaagse reis door Florence met onze exclusieve pas, die toegang geeft tot de wonderen van de Koepel van Brunelleschi, het sierlijke Baptisterium, de majestueuze Kathedraal, het Museum Opera del Duomo en de iconische Klokkentoren van Giotto. Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis, kunst en architectonische wonderen van de stad terwijl je deze beroemde bezienswaardigheden verkent, die elk een unieke blik werpen op het culturele erfgoed en artistieke meesterschap van Florence. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in het adembenemende uitzicht vanaf de top van de Koepel van Brunelleschi en zich verdiepen in de historische betekenis, allemaal aangevuld met onze audiogids, gemaakt door gepassioneerde kunsthistorici. De dag voor je bezoek ontvang je een WhatsApp-bericht met een herinnering voor het ontmoetingspunt en de instructies om onze meegeleverde mobiele audiotoepassing te downloaden op je apparaten; vergeet niet je telefoon op te laden en je koptelefoon mee te nemen. Op de dag van het bezoek aan de Koepel van Brunelleschi, vóór de beklimming, als je een rugzak hebt, maak dan gebruik van de gratis bagagedepot omdat je niet naar binnen mag met kleine of grote tassen. Voor de onvergetelijke beklimming van de Koepel van Brunelleschi verzoeken we bezoekers vriendelijk zich te houden aan de geplande tijd en dag volgens hun reservering om een naadloze en plezierige ervaring te garanderen. Met het gemak van onze driedaagse pas, kun je de rest van het fascinerende complex - inclusief het Baptisterium, de Kathedraal, het Opera del Duomo Museum en de Klokkentoren van Giotto - op je gemak verkennen binnen 72 uur, zodat je flexibel bent en voldoende tijd hebt om van elke prachtige plek te genieten. Houd er tijdens je bezoek rekening mee dat het Baptisterium wordt gerestaureerd en dat de mozaïeken in de gewelven worden gerestaureerd. Dit biedt bezoekers de gelegenheid om getuige te zijn van de beroemde Italiaanse renovatiekunst en laat het beroemde en fascinerende restauratiewerk van het land zien.

Florence: toegang Boboli-tuinen op een gereserveerd tijdstip

Florence: toegang Boboli-tuinen op een gereserveerd tijdstip

De tuinen strekken zich uit over een groot gebied en vormen een openluchtmuseum met grotten, grote fonteinen en antieke beelden uit de renaissance. Maak een van de vele wandelingen en ervaar hoe het leven aan het hof moet zijn geweest. De Grotta del Buontalenti is een kunstmatige grot gevuld met niet-natuurlijke stalactieten en stalagmieten, met beelden van schapen, herders en Romeinse godinnen. De grot bevindt zich vlak bij de ingang van de Boboli-tuinen en aan het einde van de Vasaripassage. 

Florence: Uffizi Priority Ticket met Masterpieces Audio App

Florence: Uffizi Priority Ticket met Masterpieces Audio App

Vermijd de lange rijen en ga snel naar binnen bij de Uffizi Gallery in Florence met dit fast track ticket. Geniet op jouw tempo van het bezoek dankzij onze exclusieve audio-inhoud, gemaakt door onze kunsthistorici; de dag voor je bezoek ontvang je een WhatsApp-bericht met een herinnering voor het trefpunt en de instructies om onze mobiele audioapplicatie te downloaden op je apparaten; vergeet niet je telefoon op te laden en je eigen koptelefoon mee te nemen. Op de dag van het bezoek ontmoet je een medewerker van de lokale partner voor de ingang, onder het standbeeld van Benvenuto Cellini langs de Loggia, om je ticket in ontvangst te nemen en door de verplichte veiligheidslijn te gaan en je bent binnen. Geniet van het gemak van het overslaan van zowel de rij voor het kopen van tickets als de rij voor het ophaalservice. Verken vervolgens een van de oudste musea van Europa met behulp van onze meertalige mobiele audiogidsapplicatie. Maak een reis door de kunstgeschiedenis van de Middeleeuwen tot de Italiaanse Renaissance. Bewonder meesterwerken zoals Botticelli's "Geboorte van Venus", Leonardo's "Annunciatie" of Caravaggio's "Medusa" en het enige schilderij op hout van Michelangelo. De Galerij heeft een onschatbare collectie oude beelden en bustes van de Medici-familie, die de gangen siert en bestaat uit oude Romeinse kopieën van verloren gegane Griekse beelden. We kijken ernaar uit om je te verwonderen met deze ervaring!

Florence: Michelangelo's David Priority Ticket & Audio App

Florence: Michelangelo's David Priority Ticket & Audio App

Profiteer van ons ticket met prioriteit. U heeft het recht om naar binnen te gaan op de door u gekozen datum en tijd en u slaat de rij over om het ticket te kopen door onze gastheer voor het museum te ontmoeten met uw ticket voor u klaar. Onze Italiaans- en Engelssprekende gastheren laten u kennismaken met de veiligheidscontrolepoort. De dag vóór uw bezoek ontvangt u een WhatsApp-bericht met een herinnering voor het ontmoetingspunt en de instructies om onze meegeleverde mobiele audioapplicatie op uw apparaten te downloaden; vergeet niet je telefoon op te laden en je eigen oordopjes mee te nemen. Sluit nu uw oortelefoon aan op uw apparaat en geniet van onze exclusieve mobiele applicatie met audiogids om het genie van de grootste kunstenaar aller tijden, Michelangelo, te ontdekken via zijn talrijke sculpturen in de onmisbare Accademia Gallery of Art. Bewonder binnen de originele David van Michelangelo en zie hoe zijn uitdrukking verandert als je door de kamer loopt. Bewonder de details en het evenwicht dat in één stuk marmer is gebeiteld, en ontdek zelf waarom David generaties over de hele wereld heeft geboeid. David vertegenwoordigt een bijbelse held die wint van Goliath en symboliseert de verdediging van burgerlijke vrijheden belichaamd in de Republiek Florence, een onafhankelijke stad in de middeleeuwen en de renaissance. Ervaar daarnaast andere sculpturen van Michelangelo, zoals Prigioni (Gevangenen). Deze verwrongen lichamen waren bedoeld voor het graf van paus Julius II, maar het graf werd nooit voltooid. Verken het museum verder en bekijk beelden en schilderijen van andere renaissancekunstenaars zoals Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi en Sandro Botticelli. U kunt ook een bezoek brengen aan de ruimte gewijd aan de collectie oude muziekinstrumenten van het Cherubini Conservatorium, de afdeling Muziekinstrumenten. Deze collectie bevat een viool van Antonio Stradivarius die behoort tot het Medicean Quintet. Krijg de kans om een complete ervaring te hebben van het huis van Michelangelo's David en boek uw bezoek bij ons!

Florence: Accademia Gallery Priority toegangsbewijs met eBook

Florence: Accademia Gallery Priority toegangsbewijs met eBook

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een toegangsticket met tijdslimiet voor de Accademia Gallery. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, de David van Michelangelo, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Verken de galerij met een handige gids in pdf-formaat. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de rij bij de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om Michelangelo's standbeeld van David te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds de beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsmodellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Bekijk originele muziekinstrumenten van de Medici, waaronder 3 gemaakt door Stradivarius. Verken vervolgens de schildergalerijen van het museum en bekijk meesterwerken van schilders uit de middeleeuwen en de renaissance. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Veelgestelde vragen over Florence

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Florence?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Florence op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Florence

Activiteiten in Florence

Steden in Italië

Verken Florence

Lees onze volledige gids voor Florence of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

4.5
(88.747 beoordelingen)

Ik zat tijdens deze reis in een rolstoel en de gids heeft ons de hele reis goed ondergebracht. We waren langzaam vanwege de moeilijkheid om de rolstoel over de stenen weg te verplaatsen en er is een gids die ons de hele tijd volgt voor het geval we uit de groep vallen. Lichte lunch was goed met een mooi uitzicht, we hadden 2 witte wijn en 1 rode wijnproeverij. Elke halte kreeg voldoende tijd om te verkennen en foto's te maken, het lopen was gematigd van de bus naar de attractiepunten. Over het algemeen is het de waarde waard.

De "lunch" liet veel te wensen over: een druppel wijn naar smaak (3 soorten) en een pollepel sugopasta. Bovendien was het restaurantpersoneel erg onbeleefd. Ik zal nooit vergeten dat een van hen riep: "Raak mijn vaat niet aan..." Jezus..., wat was dat?

Vond koepel geweldig imposant Minder was wel dat je daarna niet heel gemakkelijk de rest kon bezoeken

Alles is uitstekend, het enige is dat ze een gids moeten bieden die goed Spaans spreekt en uitlegt!

De gids was wauw! Hij leidde ons door uitstekende punten en was geduldig!