Kies data

Louvre

Het meest bezochte museum ter wereld beschikt over talloze objecten en meesterwerken, van de prehistorie tot aan de moderne tijd.

  • Toegangstickets met host
  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
87 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 87

Sitemap Louvre

Wil je alle activiteiten in Louvre ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Louvre

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 46.838 beoordelingen

De pass is heel waardevol en geeft zeer veel mogelijkheden en flexibiliteit. Minpuntje: duidelijke richtlijnen mbt de reservatie voor een specifiek tijdsslot voor activiteiten waarvoor dit via de pass niet kan (maar wel via de website van de activiteit zelf). Het bleek voor deze activiteiten effectief niet nodig om een tijdsslot te reserveren en het aanbieden van de Paris / museum pass was voldoende. Dus ter plaatse was er zeker het gemak, maar via de website vond ik dit onduidelijker.

Een cruise maken op de Seine was een geweldige ervaring, door de schoonheid van Parijs gaan met de audiogids die je alles uitlegde was iets onvergetelijks, we wilden het bij zonsondergang doen, maar we deden het in de middag omdat het weer onzeker was . Een ervaring om absoluut te doen voor degenen die naar Parijs komen, als ik zou terugkeren, zou ik het zeker opnieuw doen?

Was helemaal top! Aanrader! Binnen 2min na halfuur voor aanvang gemeld te hebben bij de 3e parasol. Er waren hele lange rijen bij andere parasollen maar wij gingen langs alle drukke van de rijen. Rivercruise daarna was wel heerlijk na de hele dag gelopen te hebben in Museum Lourve!

Onze gids, Catalina, was geweldig! Super lief en zorgzaam. Gaf veel informatie over Parijs in de Eiffel. Op de boot en in het Louvre was je wel zonder gids. We waren veel geld kwijt maar als je nog nooit eerder in Parijs bent geweest is met een gids wel heel erg fijn!

We gingen op een warme zomerdag en hebben er echt van genoten. Je kunt alles mooi bezoeken en alle bezienswaardigheden bekijken.