Datums kiezen

Ocho Rios(Mini)bustours

Ocho Rios (Mini)bustours: onze aanbevelingen

Van Ocho Rios: toegangskaarten en rondleiding Bob Marley Mausoleum

1. Van Ocho Rios: toegangskaarten en rondleiding Bob Marley Mausoleum

Je Bob Marley-ervaring begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotellobby of de cruisehaven, waar je op een muzikale pelgrimstocht gaat van Kingston naar de geboorteplaats en laatste rustplaats van de koning van de reggae, Bob Marley. Geniet van het prachtige landschap terwijl je chauffeur over de smalle, bochtige landweggetjes naar het bergdorpje Nine Mile navigeert en geniet van verhalen over het leven en de tijden van de jonge Bob Marley. Deze mystieke ervaring stelt je bloot aan de wereldberoemde Rastafari-religie, -cultuur en -praktijken - een must voor elke reggaeliefhebber! Tijdens je bezoek aan het huis van Bob Marley in Nine Mile kun je zien waar hij enkele van zijn vormende jaren doorbracht en waar zijn lichaam werd begraven en krijg je de kans om meer te weten te komen over Marley's jeugd en zijn opkomst tot internationale roem. Op de terugweg lunch je (maaltijden en drankjes niet inbegrepen) in een van Jamaica's beroemde rukcentra, genietend van de heerlijke maaltijd met een ijskoud Red Stripe-biertje of tropische fruitdranken voordat je terugkeert naar je hotel of cruiseschip met een gevuld hart met Jamaica!

Van Ocho Rios: Bob Marley & Dunn's River Falls 5-uur durende tour

2. Van Ocho Rios: Bob Marley & Dunn's River Falls 5-uur durende tour

Tijdens deze 5-uur durende tour word je opgehaald van je cruiseschip of een andere afgesproken locatie in Ocho Rios en maak je een mooie rit door rustieke landelijke dorpjes en open landerijen met hun verse producten. Tijdens de tour bezoek je het ouderlijk huis van Bob Marley en Dunn's River Falls, waar je naar de top van de waterval klimt en het prachtige landschap bewondert. Bij het bereiken van het huis van Bob Marley, begin je aan een wandeltocht door het huis waar hij als jonge jongen woonde, nu een memorabilia en fotogalerij. Je Rastafari-gids zal weinig bekende inzichten in Bob's kindertijd en muzikale carrière met je delen, en je krijgt zelfs de kans om op "Mount Zion Rock", de meditatieplek van Bob, te staan. Het hoogtepunt van de tour is natuurlijk een wandeling door het gerespecteerde mausoleum, de laatste rustplaats van Bob. Je maakt dan een spannende reis door het landschap om de magnifieke 600 voet Dunn's River Falls te zien. De getrainde gidsen brengen je naar de voet van de watervallen, waar je informatie en suggesties krijgt over hoe je naar de top van de waterval kunt klimmen. Je volgt een menselijke kettingschakel onder leiding van je gids terwijl je vakkundig je weg naar de top baant. Stop onderweg om te genieten van interessante plekken, zoals zwembaden om in te duiken, glijbanen en grotten die uit het zicht zijn verborgen. Bovenaan kun je jezelf belonen voor de moed en prestatie door op de foto te gaan. U kunt dan door het park snuffelen op zoek naar ongewone souvenirs, de foodcourt bezoeken voor een heerlijke Jamaicaanse maaltijd, of gewoon ronddwalen in de weelderige groene tuin die u zal overweldigen met zijn natuurlijke schoonheid en warmte.

Begeleide strandpaardrijden, Dunn's River Falls & Park

3. Begeleide strandpaardrijden, Dunn's River Falls & Park

Laat ons u ophalen bij de haven van uw cruiseschip of een andere overeengekomen locatie en neem u mee voor een rit te paard op het strand en een bezoek aan Dunn's River Falls and Park. Op stal ben je geschikt voor een getraind en vriendelijk paard dat het beste bij je past. Uw getrainde en bekwame gids zal u vervolgens door een lokaal dorp leiden waar u met de lokale bevolking kunt communiceren en Jamaica vanuit een ander gezichtspunt kunt bekijken. De stranden zijn bijna het hele jaar door mooi en uitnodigend, dus geniet van de rit langs het strand; uw gidsen maken graag uw foto of video om dit dierbare moment vast te leggen. Maak daarnaast een ritje door de warme Caribische Zee, onze paarden houden gewoon van het water, en we weten dat jij dat ook zult doen. Laten we dan naar de wereldberoemde 600ft Dunn's River Falls and Park gaan voor de ervaring van je leven. Nadat de vertegenwoordigers van de attracties je hebben begroet, word je door getrainde gidsen naar de voet van de watervallen geleid, waar je feiten en suggesties krijgt over het maken van de klim naar de top van de watervallen. Je volgt een menselijke kettingschakel onder leiding van je gids terwijl je vakkundig je weg naar de top baant. Stop onderweg om te genieten van kleine interessante plekken zoals de kleine zwembaden om te duiken, waterglijbanen en grotten die uit het zicht zijn verborgen. Wanneer je eindelijk aan de top bent, beloon jezelf dan voor de moed en prestatie door je foto te laten maken onder het grote bord dat je feliciteert met een goed uitgevoerde wandeling. Blader daarna door het park naar souvenirartikelen om mee naar huis te nemen, bezoek de food court voor een heerlijke Jamaicaanse maaltijd, of dwaal gewoon door de tuin die je zal overweldigen met zijn natuurlijke schoonheid en warmte.

Dunn's River: catamaran-dagcruise en snorkeltocht

4. Dunn's River: catamaran-dagcruise en snorkeltocht

Stap aan boord van een prachtige catamaran en vaar naar Crystal Cove voor een zwem- en snorkelstop. Geniet van een koele verfrissing terwijl je langs smaragdgroene heuvels en een aantal watervallen vaart voordat je de beroemdste waterval van Jamaica, Dunn's River Falls, bereikt en aanmeert. Beklim samen met je gids de 600 voet waterval door het weelderige tropische regenwoud en maak onvergetelijke foto's terwijl je klimt. Of bekijk dit geïmproviseerde stukje regenwoudtheater vanuit het comfort van de landingsplaats en nip aan een cocktail terwijl anderen de spanning nemen. Neem een pauze en geniet van een echte lunch en drankjes in Jamaicaanse stijl, voordat u terugkeert naar uw startpunten. Cocktails, Red Stripe-bier en rumdrankjes worden allemaal geserveerd. Dans op de nieuwste reggae- en socamoves in het gezelschap van nieuwe vrienden en een prachtige omgeving. Dit is een dag om nooit te vergeten.

Konoko Falls en Garden Tour

5. Konoko Falls en Garden Tour

Dwaal door de tropische flora van de tuinen, luister naar het getjilp van exotische vogels en bewonder prachtige orchideeën. Wandel langs de rivier terwijl deze uitmondt in serene vijvers gevuld met heldere koi, en ga dan omhoog naar het watervalterras om de watervallen in te gaan en aan je klim te beginnen. Tijdens je rondleiding klauter je de met water doordrenkte rotsen op terwijl de watervallen om je heen naar beneden vallen, en stop je onderweg bij het Maja-zwembad voor een snelle duik. Blijf klimmen tot je de top van de watervallen bereikt, waar je een weids panorama over Ocho Rios kunt bewonderen en ontspannen bij het natuurlijke zwembad van Nana voordat je de trap afdaalt. Eet een hapje bij de Jerk Pit of een verfrissend drankje aan de bar voordat je terugkeert naar je hotel of cruiseschip.

Van Falmouth: Green Grotto Caves en Dunns River Falls

6. Van Falmouth: Green Grotto Caves en Dunns River Falls

Ervaar twee van de natuurlijke wonderen van Jamaica tijdens deze rondleiding van een hele dag door Dunn's River Falls en de Green Grotto Caves. Leer eerst over de geschiedenis en wees getuige van de schoonheid van Dunn's River Falls, met poelen die de weg naar de top stippelen. Bij Green Grotto Caves hoor je over de geschiedenis en geologie rond de grotten. De Dalingen en het Park van de Rivier van Dunn, Ocho Rios Jamaïca Een werkelijk buitengewone schat die elk jaar 180 meter klimplezier biedt voor duizenden bezoekers en de lokale bevolking, het is misschien wel de meest populaire en beroemde attractie van Jamaica. Hier bieden we een kijkje in de geschiedenis, schoonheid en meer dan de Dunn's River Falls te bieden heeft. Green Grotto Caves, Runaway Bay Jamaica De grotten, genoemd naar de groene algen die de muren bedekken, hebben een lange band met de Jamaicaanse geschiedenis. Men denkt dat de eerste bewoners van het eiland, de Taino-bevolking, de grotten als schuilplaats hebben gebruikt, en veel artefacten die op de site zijn gevonden, lijken dit idee te onderbouwen. Uw professionele en deskundige gids vertelt u alle geschiedenis en geologie rond de grotten.

Bob Marley Birthplace en Dunn's River Falls Private Tour

7. Bob Marley Birthplace en Dunn's River Falls Private Tour

Ontdek de Dunn's River-watervallen en beleef een geweldige tijd tijdens deze ervaring die je meeneemt naar het binnenland van Jamaica om te genieten van een van de mooiste natuurlijke attracties van het Caribisch gebied. De watervallen van de Dunn's River zijn bijna net zo bekend als reggae. Mis deze ongeëvenaarde tour niet waarin u zult genieten tijdens het zwemmen of het beklimmen van deze natuurlijke wonderen. De weg naar boven is een wandeling die je niet mag missen. De watervallen gaan de berg af in kleine getrapte delen en met terrassen van water waar je de pracht van dit prachtige eiland kunt waarderen. Een must voor echte Bob Marley-fans, deze privé-musical-erfgoedtour vanuit je hotel/haven neemt je mee naar de geboorteplaats van de reggae-legende Nine Mile. Bezoek Marley's ouderlijk huis met Rastafari-gidsen en leer over zijn leven en werk op de plek waar het allemaal begon. Bekijk het 'rotskussen' dat de zanger inspireerde, luister naar een getrouwe vertolking van een van zijn liedjes en breng een eerbetoon aan het mausoleum waar hij begraven ligt.

Rainforest Sky Explorer Mystic Mountain Tour vanuit Montego Bay

8. Rainforest Sky Explorer Mystic Mountain Tour vanuit Montego Bay

Bij binnenkomst in het park trekt de Rainforest Sky Explorer onmiddellijk uw aandacht. Deze ontzagwekkende rit neemt je mee op een reis door het hart van het tropische bosdak aan de kust. Terwijl je opstijgt, biedt de Sky Explorer een glimp van de met kliffen omzoomde noordkust en de weelderige, smaragdgroene uitgestrektheid van de tropische boomtoppen. Aangekomen bij het Peak-complex vind je een educatief paviljoen dat ingaat op vier belangrijke aspecten van de levendige geschiedenis van Jamaica: de inheemse omgeving en natuurlijke hulpbronnen van het eiland, het kleurrijke erfgoed en de cultuur, de bekendheid van de Jamaicaanse maritieme inspanningen en de illustere atletiektraditie. van zijn mensen. Anancy's Web nodigt iedereen uit om te klimmen, slingeren en navigeren door drie niveaus met 30 verschillende elementen van een luchtdoolhof, geweven met touwen en hout op Mystic Mountain. Deze attractie combineert de geest van een klimrek met de uitdagingen van een hindernisbaan. Ernaast staat een klimmuur, wachtend tot jij hem beklimt. Deze unieke mix van thema's tegen zo'n schilderachtige achtergrond is ongeëvenaard in Jamaica. Geniet van het serene overloopzwembad, verken de kolibrietuin en geniet van een heerlijke lunch in ons restaurant met uitzicht op de baai van Ocho Rios. Terwijl je terugreist met de Sky Explorer, scheer je net onder de boomtoppen, hoog boven de bosbodem. Dit biedt een ongeëvenaard perspectief op de uitgestrektheid van het regenwoud en biedt een uitstekend uitzicht op de rijke flora en fauna.

Van Ocho Rios: Island Gully Secret Falls en Dunn's River

9. Van Ocho Rios: Island Gully Secret Falls en Dunn's River

De Chuck Norris Secret Falls is een reeks pittoreske waterpoelen die worden gevoed door stromende watervallen. Je gids daagt je uit om van kliffen in de verfrissende poelen beneden te springen. Zwaai en spring van het Tarzan-touw. Spring van de waterval en verschillende rotsformaties. Het is een geweldige tijd. We kunnen ook de watervallen beklimmen en onderweg in de verschillende poelen spelen. (u hoeft uw badpak niet te verschonen). Daarna naar de wereldberoemde Dunn's River Falls. Prachtige neerstortende watervallen. Een werkelijk buitengewone schat die elk jaar 180 meter klimplezier biedt voor duizenden bezoekers en de lokale bevolking, het is misschien wel de meest populaire en beroemde attractie van Jamaica. Hier bieden we een kijkje in de geschiedenis, schoonheid en meer dan de Dunn's River Falls te bieden heeft.

Montego Bay: Dagtrip naar Doctor's Cave Beach

10. Montego Bay: Dagtrip naar Doctor's Cave Beach

Nadat je bent opgehaald bij je hotel of cruisehaven in Ocho Rios, kun je genieten van een mooie rit langs de noordelijke kustlijn van Jamaica naar Montego Bay. Kom 's morgens of' s middags aan op Doctor's Cave Beach (afhankelijk van de vertrektijd) en breng ongeveer vier uur door met zwemmen in de Caribische Zee, luieren op het witte zandstrand of deelnemen aan enkele van de aangeboden activiteiten. Er is een reden waarom Doctor's Cave Beach, bekend om zijn helende eigenschappen, het populairste strand in Montego Bay is. Het kristalheldere water werd verklaard door doktoren uit het begin van de 20e eeuw, die het strand bereikten via een grot sinds verwoest door een orkaan in 1932, om kwalen te helpen genezen en een goede gezondheid te herstellen. Met temperaturen die het hele jaar door variëren van 22 tot 28 graden Celsius, is het drijvende water een ideale plek voor een duik. Als u zich actief voelt, kunt u kiezen uit een selectie van watersporten en spelletjes (op eigen kosten), waaronder beachvolleybal, een watertrampoline en snorkelen bij het koraalrif dat deel uitmaakt van het Montego Bay Marine Park. Als je gewoon wilt ontspannen, huur dan een strandstoel of lilo (opblaasbaar matras) om in de schaduw van een parasol op het verzorgde strand te plaatsen. Als je honger hebt, ga dan naar nabijgelegen bars en restaurants waar je maaltijden en drankjes kunt kopen. Zoek naar souvenirs in de plaatselijke cadeauwinkels of profiteer van het cybercafé. Je vindt goed onderhouden kleedkamers, douches en badkamers ter plaatse om jezelf op te frissen voordat je op retourtransport naar je hotel of cruisehaven springt.

Beschikbare activiteiten

19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over (Mini)bustours in Ocho Rios

Welke andere activiteiten dan (Mini)bustours zijn de moeite waard in Ocho Rios?

Andere onmisbare dingen om te doen in Ocho Rios:

Welke (Mini)bustours in Ocho Rios nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Ocho Rios

Wil je alle activiteiten in Ocho Rios bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.