De populairste activiteiten van Crystal River

Crystal River: Manatee-snorkeltour met fotograaf in het water

1. Crystal River: Manatee-snorkeltour met fotograaf in het water

Ga terug naar de natuur en ontdek 's winters het huis van 's werelds grootste populatie van bedreigde lamantijnen tijdens een pontonboottocht naar Three Sisters Springs. Krijg de kans om te communiceren met de nieuwsgierige, vriendelijke reuzen in hun natuurlijke habitat. Leer alles over de dieren in een klaslokaalachtige setting en krijg tips voor je snorkeltour om het meeste uit je dag te halen. Hoor over 'passieve interactie' die ervoor zorgt dat de dieren net zoveel van de ervaring genieten als u. Vaar vervolgens naar de monding met een kapitein van de kustwacht aan boord van een overdekte pontonboot. Trek je snorkeluitrusting aan, bewonder de dieren in het wild om je heen en kom dicht bij de zeekoeien terwijl ze langzaam door het water bewegen. Ga terug naar het basiskamp om de unieke cadeauwinkel te bezoeken en unieke souvenirs te kopen. Krijg tips over wat er te doen is in de omgeving van Kings Bay, samen met routebeschrijvingen van het goed geïnformeerde personeel naar andere lokale bezienswaardigheden en restaurants.

Homosassa: moerasboottocht Golf van Mexico en dolfijnspotten

2. Homosassa: moerasboottocht Golf van Mexico en dolfijnspotten

Vaar door de zoutwatermoerassen en het lage water van de Homosassa-rivier en Golf van Mexico met een krachtige moerasboot. Probeer de tuimelaars en andere dieren te spotten in hun natuurlijke leefomgeving. Je voelt de snelheid van de boot onder je terwijl je door de mangroven, kanalen en achterwaters zigzagt. Je komt op plekken waar andere boten niet kunnen komen en komt buiten de gebaande paden talloze wilde dieren tegen. Kijk hoe de kapitein van de Amerikaanse Kustwacht en gids je boot veilig voortbeweegt met snelheden van wel 80 kilometer per uur. Je voelt de adrenaline gieren terwijl je waterwegen oversteekt en je van alle kanten omgeven wordt door natuurpracht. Elke dag is weer anders als het op dieren spotten aankomt, maar als je hoopt wilde dieren tegen te komen wordt een boottocht in de ochtend aanbevolen. De diversiteit aan vogels zal je verbazen, terwijl je op een goede dag Caribische lamantijnen kunt spotten.

Crystal River: VIP Manatee zwemmen met fotograaf in het water

3. Crystal River: VIP Manatee zwemmen met fotograaf in het water

Zwem met lamantijnen in het door bronnen gevoede King's Bay wildreservaat in Crystal River, thuisbasis van 's werelds grootste aantallen van de bedreigde dieren in de winter. Ontmoet deze zachtaardige reuzen in hun natuurlijke leefomgeving. Maak gebruik van de diensten van een door de kustwacht gecertificeerde kapitein en in-het-water leraar en fotograaf. Kom meer te weten over de dieren in een klaslokaal-achtige setting en krijg tips over hoe je het meest uit je dag haalt. Hoor meer over passieve interactie om er zeker van te zijn dat de dieren even veel van de ervaring genieten als jij. Trek dan je wetsuit aan, ga aan boord van een overdekte ponton-boot en duik in de wereld van de lamantijnen. Aan boord wordt je behandeld als een vorst, en zie je het wildreservaat in stijl. Aan het eind van je excursie keer je terug naar de faciliteit en bezoek je de unieke souvenirwinkel. Hoor meer over andere lokale attracties en restaurants, en krijg antwoorden op de vragen die je wellicht hebt, voor je vertrekt.

Orlando: ontmoeting met zeekoeien, snorkelen en tocht met een moerasboot

4. Orlando: ontmoeting met zeekoeien, snorkelen en tocht met een moerasboot

Snorkel door het onderwaterleven in de Crystal Rive tijdens deze dagtrip vanuit Orlando. Rijd in een comfortabele bus met airconditioning naar Homosassa Springs State Park voor een geleid bezoek. Kom meer te weten over zeekoeien en maak een tochtje met een luchtboot op de Withlacoochee-rivier. Ga 's ochtends naar het prachtige Crystal River-gebied om je snorkelavontuur te beginnen. Verken de rivier en bewonder de unieke fauna in zijn natuurlijke habitat. Leer meer over de prachtige lamantijn en krijg de kans om ze van dichtbij te zien. Daarna volgt een geleid bezoek aan het Homosassa Springs State Park. Ontdek de lokale fauna, waaronder de bedreigde panter uit Florida, zwarte beren, rode wolven, bobcats, alligators en meer. Kom meer te weten over het rehabilitatieprogramma van de zeekoeien van het park en stop bij een onderwaterobservatorium dat over de monding van een bron is gebouwd. Geniet van een lunchpakket voordat je naar de Withlacoochee-rivier gaat, om je dag af te sluiten met een spannende tocht met een luchtboot. Rijd door dit gebied, een ander natuurlijk toevluchtsoord, waar u meer lokale dieren in het wild kunt zien. Voel de sensatie van het scheren over het water met een opwindende tocht in een boot met platte bodem.

Orlando: zwemmen met zeekoeien & bezoek Homosassa State Park

5. Orlando: zwemmen met zeekoeien & bezoek Homosassa State Park

De vriendelijke lamantijnen (zeekoeien) van de Crystal River zijn er helemaal klaar voor: een excursie van een hele dag waarbij je samen met deze interessante wezens gaat zwemmen. De dag begint met een gratis ophaalservice vanaf een van de trefpunten in Orlando, Kissimmee, Lake Buena Vista en Disney. Vanaf daar ga je richting de pittoreske Crystal River. Crystal River is de thuisbasis van de nieuwsgierige, maar ook bedreigde lamantijn. Deze wezens, die ook bekendstaan als zeekoeien, zijn beslist de vriendelijkste reuzen van de zeewereld. Hier krijg je de kans om te snorkelen of zwemmen in het kristalheldere water. Lamantijnen zijn wonderlijke wezens en komen vaak mensen die bij ze in de buurt snorkelen of zwemmen begroeten. Soms rollen ze zelfs op hun rug zodat je ze kunt kietelen! Als je liever niet het water ingaat, kun je lekker gaan zitten, ontspannen en van de natuurlijke omgeving genieten. Na de lunch (op eigen kosten) bezoek je het prachtige Homosassa State Park, een van Florida's best bewaarde geheimen. Daar krijg je de kans om de diverse bedreigde diersoorten van Florida te zien, zoals de staatspanter. Ook kun je de zeekoeien opnieuw zien, dit keer vanuit een onderwaterkijkkamer. Deze daguitstap is leuk en ontspannen: zwemmen met de lamantijnen is de perfecte uitstap voor de hele familie!

Crystal River: groepstour zeekoezwemmen

6. Crystal River: groepstour zeekoezwemmen

Verkozen tot een van de top 10 World's "Bucket List" -ervaringen in 2022, zwemmen met zeekoeien is iets dat je niet mag missen in Florida. Citrus County wordt vereerd als de lamantijnhoofdstad van de wereld, en zwemmen met zeekoeien in hun natuurlijke habitat is een voorrecht. Oog in oog komen te staan met een vriendelijke reus van duizend pond is een unieke ervaring in de wereld! Tijdens je inleiding tot de video "Manatee Manners" van de Florida Fish & Wildlife Conservation Commission, leer je alles over zeekoeien en hoe je je om hen heen moet gedragen. Dit zorgt ervoor dat je een geweldige tijd hebt met snorkelen met deze vriendelijke reuzen terwijl je hun natuurlijke gedrag niet verstoort. Nadat je je wetsuits hebt aangetrokken, neemt je gids je mee op een busrit van 5 minuten naar het dok waar je wordt begroet door je Master Captain. Terwijl je aan boord stapt van een veilig, comfortabel en schoon, door de Amerikaanse kustwacht gecertificeerd schip, begin je aan je reis naar de Kings Bay-vluchtwateren. Met informatie over ecologie, geschiedenis en enkele dwaze anekdotes over ons gebied, biedt uw bemanning de beste lamantijn-ecotour in Crystal River, FL Uw kapitein en gids zijn zeer bedreven in het lokaliseren van zeekoeien, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Wanneer het tijd is om het water in te gaan, geeft je gids je een snorkelles en helpt hij je op je gemak te voelen in het water. Ze zullen bij elke stap uw persoonlijke fotograaf en assistent zijn, waardoor uw lamantijntour veilig en onvergetelijk wordt. De hoeveelheid tijd die je besteedt aan het snorkelen in het water met zeekoeien varieert enorm, aangezien dit wilde dieren zijn en hun gedrag met de dag en zelfs met het uur verandert. Als ze niet in de brongebieden worden gevonden, heb je meestal tijd om in een van onze bronnen te zwemmen na het lamantijngedeelte van je tour. Het is altijd het beste om contact op te nemen met ons kantoorpersoneel om realistische verwachtingen te hebben van de omstandigheden tijdens een tour gedurende het hele jaar. Aan het einde van de tour brengt je gids je terug naar de winkel waar je hun foto's en video's kunt bekijken en kunt beslissen of je ze wilt kopen.

Crystal River: kajakverhuur

7. Crystal River: kajakverhuur

Check 30 minuten vóór uw reserveringstijd in bij de winkel om een korte video te bekijken (vereist door de Florida Fish and Wildlife Conservation Commission) en enkele ontheffingen te ondertekenen voordat u naar het water gaat. Vanaf daar transporteert u uzelf 1,2 km naar het lanceerplatform, waar u een korte introductie krijgt over uw uitrusting en hoe u met uw kajak moet peddelen. Begin je avontuur in het water door je op je gemak te voelen met je kajak terwijl je door de waterwegen peddelt die naar King's Bay en de Crystal River leiden. Volg de kaart (meegeleverd bij uw huur) in de richting van uw favoriete natuurlijke bronnen terwijl u op zoek gaat naar zeekoeien, dolfijnen, schildpadden, vissen, vogels en andere dieren in het wild. Geniet van de natuur, de zon, de frisse lucht en het kalme water van Crystal River. Wanneer u aankomt bij de natuurlijke bronnen, zoals de Three Sister Springs, profiteer dan van het prachtige heldere water om veel foto's te maken en uw Instagram-berichten een boost te geven.

Crystal River: Eco-cruise met uitzicht op lamantijnen

8. Crystal River: Eco-cruise met uitzicht op lamantijnen

Ontdek het authentieke Florida tijdens deze cruise om zeekoeien te bekijken in Crystal River, Florida. Aan boord van een door de Amerikaanse kustwacht gecertificeerd schip, waar je samen met een ervaren kapitein-kapitein een reis maakt naar de rustige wateren van Kings Bay, een toevluchtsoord voor de vriendelijke reuzen. De doorgewinterde kapiteins zijn bedreven in het vinden van zeekoeien het hele jaar door, waardoor een uitzonderlijke rondreis gedurende elk seizoen wordt gegarandeerd. Omdat Crystal River met trots de titel 'The Manatee Capital of the World' draagt, krijgt u de kans om deze wereldberoemde wilde zeekoeien in hun natuurlijke habitat te zien. Wees voorbereid op het vastleggen van het schilderachtige landschap en de diverse wilde dieren die dit toevluchtsoord hun thuis noemen, waaronder een verscheidenheid aan vogelsoorten, schildpadden en af en toe dolfijnen. Terwijl u vaart en de regio verkent, leert u alles over de geschiedenis van Kings Bay, de biologie en ecologie van zeekoeien, evenals feiten over andere wezens die naast hen leven - Een echte eco-tour voor natuurliefhebbers.

Crystal River: Kings Bay Manatee-zonsondergangcruise

9. Crystal River: Kings Bay Manatee-zonsondergangcruise

Vaar vanuit Crystal River en verken Kings Bay, aan de natuurkust van Florida, terwijl je ontspant aan boord van een cruise bij zonsondergang gedurende 100 minuten. Neem je eigen eten en drinken mee samen met je familie en vrienden voor een onvergetelijk einde van je dag. Deze rondleiding duurt iets meer dan anderhalf uur en geeft je een speciaal kijkje in de unieke flora en fauna van Florida, met als hoogtepunt een avondzonsondergang waarvan je op het water kunt genieten. Terwijl je door de baai gaat op zoek naar zeekoeien, dolfijnen, otters, schildpadden en een verscheidenheid aan vogels en vissen, zal je kapitein je wijzen op de hoogtepunten van het gebied. Nadat je de zonsondergang hebt gezien, ga je terug naar het startpunt van de excursie.

Riviercruise met Manatee bekijken

10. Riviercruise met Manatee bekijken

Met zoveel dieren in het wild om van te genieten, nodigt de natuurkust u uit om te verkennen! Onze Eco-tour zal de natuurliefhebber, amateurfotograaf, vogelaar en iedereen daartussenin informeren! Pak je verrekijker en ga met ons mee op een eco-reis om de sprankelende bronnen, de kalmerende rivier en de uitnodigende Golf van Mexico in je op te nemen op een gecertificeerd schip dat veilig en comfortabel is. Je weet nooit wat er ontdekt zal worden tijdens deze odyssee over dieren in het wild, want dit gebied dient als een van de rijkste estuaria van de Golf van Mexico! Kings Bay is het op een na grootste bronnensysteem in Florida, dat wordt gevoed door tientallen zoetwaterbronnen die dagelijks meer dan 280 miljoen liter vers water uitspugen! De baai dient als de bron van de Crystal River en is buitengewoon uniek en ongelooflijk belangrijk voor elke diersoort die ervan afhankelijk is om te overleven. We streven ernaar alle harten op te leiden en te openen voor de noodzaak van bescherming. Waadvogels, watervogels, zwartgekroonde nachtreigers, bosooievaars, Amerikaanse zeearenden, bruine en witte pelikanen, visarenden, roodstaartbuizerds en natuurlijk de met uitsterven bedreigde lamantijn zijn slechts enkele van de vele dieren die afhankelijk zijn van dit ecosysteem om zichzelf te onderhouden! Tijdens deze ecotour werken je kapitein en moeder natuur samen om de meest onvergetelijke, ontzagwekkende tijd mogelijk te maken! Geniet van de sprankelende bronnen van Crystal River's idyllische King's Bay. Leer meer over het ecosysteem en de dieren die afhankelijk zijn van het toevluchtsoord om te overleven. Als je geluk hebt, kunnen we zelfs zeekoe, dolfijnen, adelaars, visarenden, tarpons of alligators tegenkomen op de best mogelijke manier - hun natuurlijke habitat.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Crystal River

Crystal River
14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Crystal River

Meer zien

Veelgestelde vragen over Crystal River

Wat zijn de topattracties van Crystal River?

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Crystal River?

Andere activiteiten in Crystal River

Wil je alle activiteiten in Crystal River bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Crystal River

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 586 beoordelingen

Geweldige bemanning en geweldige ervaring. Marissa is een vrouw die gepassioneerd is door de natuur en ons veel informatie heeft gegeven, zeer positieve energie heeft getoond en ons de lamantijn heeft laten zien. Er waren slechts 5 van ons. Briljant! De organisator geeft informatie over de natuur, biedt een fotoservice aan, heeft een winkeltje en er zijn ook toiletten en kleedkamers.

De gidsen waren erg aardig, de bootchauffeur was ook zeer ervaren en vertelde veel, je leert veel. Helaas is er één groot nadeel: de foto's zijn volledig te duur en nog steeds erg slecht gemaakt. Ik heb het niet gekocht, ik vond de preview al niet leuk. Conclusie: het is de moeite waard om je eigen camera mee te nemen, beoordeeld door Deborah

Enthousiaste medewerkers, zelfs dolfijnen gespot tijdens deze trip. Heel bijzonder en leuk! De kans dat we een manatee tegen kwamen was klein maar we hebben er genoeg mogen ontmoeten!

Fijne uitleg na liz en JJ over de zeekoeien. Ook veel van de omgeving meegekregen en natuurlijk met de manatees gezwommen

het was een geweldige ervaring, ook heel leuk personeel echt gezellig