Kies data
Rome

Activiteiten voor het hele gezin

Rome Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

1. Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtdoor de arenavloer op door de poort vernoemd naar Libitina, de godin van begrafenissen. Loop waar dode gladiatoren en dieren ooit werden weggevoerd. Voel de grootsheid van het oude Rome onder je voeten terwijl je over de trappen wandelt van degenen die vochten in gladiatorengevechten. Geniet van verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, aangezien maar een beperkt aantal bezoekers er voor een bepaalde tijd kan zijn. Verken de algemene toegangsruimte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met een verbluffend uitzicht over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Betreed het podium dat gereserveerd is voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld van het verleden schetsen met boeiende verhalen en legendes.

Rome: Castel Sant'Angelo Skip-the-Line Ticket

2. Rome: Castel Sant'Angelo Skip-the-Line Ticket

Ontdek de geheimen die binnen de muren van het Castel Sant'Angelo liggen, een historisch mausoleum dat in een museum is veranderd, gelegen op de rechteroever van de rivier de Tiber. Ontdek een van de minder bekende juweeltjes van Rome met snelle toegangskaarten en bewonder het prachtige uitzicht over de stad van bovenaf. Sla de wachtrijen over en loop naar binnen om door de artefacten te bladeren die de vele transformaties van het gebouw vertellen. Het kasteel werd eerst opgericht als een monumentaal graf, daarna een fort in de middeleeuwen en een verdedigingspost voor barbaarse invasies. Het biedt je nieuwe inzichten in de Romeinse geschiedenis. Verken de 5 verdiepingen van het museum op weg naar een spiraalvormige hellingbaan, bekijk vervolgens de cellen en de kamers die als pauselijke residentie dienden, evenals een askamer waar je je kunt vergapen aan de overblijfselen van iconische Romeinse karakters en perfect bewaard gebleven fresco's. Sluit deze informatieve reis af op het verbazingwekkende dakterras van het kasteel en geniet van een schilderachtig uitzicht over de hele stad. Wees voorbereid om Vaticaanstad, de rivier de Tiber en de beroemde Brug der Engelen te spotten.

Rome: Colosseum gehost toegangsticket met toegang tot de Arena

3. Rome: Colosseum gehost toegangsticket met toegang tot de Arena

Ontdek het Colosseum door toegang te krijgen via de spectaculaire Arena-vloer en verken een van 's werelds populairste attracties in Rome. Ontdek het epicentrum van het Romeinse politieke, religieuze en sociale leven op het Forum Romanum voordat je een wandeling maakt naar de Palatijn. Op het ontmoetingspunt wacht je gastheer op je en vanaf daar ga je rechtstreeks naar de Gladiators Arena. Krijg voldoende vrije tijd in het Colosseum om zelf te verkennen en foto's te maken van deze historische plek. Voor het tweede deel van de tour ga je naar het Forum Romanum en de Palatijn om een van de oudste delen van de stad te ontdekken. Krijg een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de Palatijn, het centrum van de 7 heuvels van Rome, en profiteer optimaal van een onmisbare fotomoment.

Rome: Colosseum onder het maanlicht

4. Rome: Colosseum onder het maanlicht

Ontmoet elkaar op ons kantoor in Via del Colosseo nr 24, net om de hoek van Caffe Roma (boven het metrostation Colosseum). Exclusiviteit, privacy en entertainment zijn de woorden die de ervaring van deze tour perfect beschrijven! Je slaat de dagelijkse lange rijen over om het Colosseum binnen te gaan en krijgt meteen een vip-ervaring. Loop in de voetsporen van de gladiatoren, verken de Colosseum-beperkte delen van de metro en de arena. Ga door de achterdeur naar binnen om een prachtig uitzicht op het ondergrondse gebied te krijgen. Ga onder de grond om de ondergrondse kamers te verkennen en verhalen te horen over de hevige gevechten tussen de gladiatoren en wilde dieren. Bewonder terwijl het verleden tot leven wordt gebracht door verhalen over woeste games. en zie waar de keizer boven de arenavloer zat terwijl je een rondleiding door de omtrek maakt.

Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

5. Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

Dit is de ultieme ervaring in het Colosseum met beperkte beschikbaarheid en de starttijden kunnen variëren. Nadat je je gids hebt ontmoet, kun je een aantal prachtige groothoek- en panoramische foto's maken van het Colosseum en de omliggende gebieden voordat de tour begint. Als een van de meest bezochte monumenten ter wereld, zul je regelmatig een lange ticketlijn aantreffen bij het Colosseum. Door deel te nemen aan deze tour, krijg je skip-the-line toegangskaarten, zodat de groep rechtstreeks naar binnen kan gaan en geen tijd verspilt aan het rondhangen in de ticketrijen. Als je het Colosseum binnenloopt, zul je de omvang beginnen te voelen van waar je bent. Deze tour geeft je ook toegang tot de Colosseum-arena met een prachtig uitzicht over het ondergrondse niveau. Bezoek de ondergrondse kamers en hoor verhalen over de gladiatoren en wilde dieren die daar werden gehouden. Tijdens het verkennen van de begane grond en tot aan het tweede niveau, zal je gids het verleden herscheppen met verhalen over epische veldslagen, een levendig beeld schetsen en je omgeving tot leven brengen. Leer meer over de soorten spellen en woeste veldslagen waar de Romeinen het meest van genoten. Zie waar de keizer zou worden neergestreken, hoog boven de arenavloer, klaar om het lot van een andere gladiator te beslissen terwijl hij voor een brullende Romeinse menigte stond. Naast het verstrekken van deskundige kennis, zal uw gids u ook wijzen op de beste plaatsen om die perfecte foto te maken tijdens uw tour, terwijl u door de omtrek van het Colosseum reist.

Rome: Welcome To Rome, een meeslepende reis door de tijd

6. Rome: Welcome To Rome, een meeslepende reis door de tijd

Welcome To Rome is een meeslepende ervaring die je meeneemt in de geschiedenis van deze fantastische stad. Een bezoek aan Welcome To Rome staat gelijk aan een reis door ruimte en tijd. Je ervaart deze reis in een meervoudige projectie: de muren en plafonds rondom je komen tot leven terwijl op de grond een model van de stad oplicht die je de evolutie van de stad door de eeuwen heen laat zien. Deze immersieve projectie laat je in 27 minuten 2700 jaar uit de geschiedenis van Rome zien en leidt je door de tijdperken die de Eeuwige Stad z'n identiteit hebben gegeven. Het voelt alsof je vliegt over de stad terwijl het door de eeuwen heen verandert, bewegend tussen monumenten, paleizen, kerken en pleinen. Maak je bezoek compleet met een bezoek aan 4 grote interactieve modellen die je de kans geven om de geschiedenis van enkele buitengewone meesterwerken te ontdekken: het Keizerlijke Forum, het Augustusforum, het Mausoleum van Adrianus en de Sint-Pietersbasiliek. Deze spectaculaire projecties en interactieve modellen geven je naast een unieke ervaring de mogelijkheid om de evolutie van deze boeiende stad beter te begrijpen. De voorstelling vindt plaats in het ex Cinema Augustus, Corso Vittorio Emanuele II 203. Deze projectie en de interactieve tentoonstellingen zijn ook toegankelijk voor andersvalide bezoekers. Je kunt tijdens openingstijden op elk moment je tour beginnen, want de show wordt voortdurend herhaald. Je krijgt een audiogids mee die beschikbaar is in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en Japans.

Rome: ticket Palatijn & Forum Romanum met multimediavideo

7. Rome: ticket Palatijn & Forum Romanum met multimediavideo

Begin je ervaring bij het kantoor van de lokale partner, waar je je tickets ophaalt en geniet van een multimediavideo van 25 minuten over het oude Rome. Ontdek met je ticket het Forum Romanum en de Palatijn. Bezoek het Forum Romanum waar gewone Romeinse burgers woonden om het graf van keizer Julius Caesar te zien en de oude ruïnes in je eigen tempo te verkennen. Je ticket bevat ook toegang tot de Palatijn, de plaats van de stichting van Rome, en de vestiging van de belangrijkste huizen van keizers en koningen. Het ligt op slechts een steenworp afstand van het Forum Romanum en Circus Maximum en is het meest centrale van de 7 heuvels van Rome.

Vaticaan & Sixtijnse Kapel voor kinderen + voorrangstoegang

8. Vaticaan & Sixtijnse Kapel voor kinderen + voorrangstoegang

Ga mee op een intrigerende, 3 uur durende privérondleiding voor kinderen door de Vaticaanse Musea, een van de interessantste bestemmingen in Italië. Kun je het je al voorstellen? Samen met een lokale Engelssprekende gids maken je kinderen spelenderwijs kennis met de rijke tradities en eeuwenoude geheimen van het Vaticaan. Gun je gezin een onvergetelijke ervaring tijdens deze rondleiding die is ontworpen en geprijsd voor een maximum van 15 deelnemers. Sightseeing kan overweldigend zijn voor kinderen als ze lang in de rij moeten staan om plekken en artefacten te zien die ze niet begrijpen. Tijdens deze rondleiding staat je kind echter in het middelpunt. Met gereserveerde voorrangstoegang tot historische locaties hoeft niemand lang en verveeld in de rij te wachten. Interactieve visuele leermiddelen, geïllustreerde boeken, iPad-spellen en trivia zijn allemaal opgenomen in deze belevenis die je een realistisch inkijkje geeft in het leven in het verleden. Laat je door de Vaticaanse Musea voeren voor de ervaring van je leven. Op deze speurtocht-rondleiding krijgen de kinderen verschillende aanknopingspunten om te praten over de fascinerende geschiedenis van de Romeinse beschaving. Aan de hand van werken van Michelangelo, Raphael, da Vinci, Caravaggio en nog veel meer andere kunstenaars, maakt het hele gezin kennis met het leven in de oudheid, als een kunstenaar, een ouder, een kind of zelfs een keizer of soldaat. Op speciaal verzoek reist de groep door een passage vanaf de Sixtijnse kapel, met zijn sierlijke beschilderde plafonds, naar de Sint-Pietersbasiliek en de Pietà van Michelangelo.

Rome: Gladiatoren school

9. Rome: Gladiatoren school

Ga terug naar school, maar wel naar een heel bijzondere school! Tijdens deze leuke 2-uur durende cursus in de gladiatoren school aan de oude Via Appia in Rome leer je een Romeinse vechter te worden. Deze cursus is geschikt voor kinderen en volwassenen en 2 uur lang waan je je een krijger, met een gladiatoren tuniek en je leert zwaardvechten - op veilige manier natuurlijk. Na een korte introductie tot de Romeinse geschiedenis, leer je de basistechnieken van het zwaardvechten net als een echte gladiator. In elke sessie wordt het leven van een gladiator beschreven en krijg je de beste tips voor technieken met Romeinse wapens.

Rome: Colosseum Gladiator Tour voor kinderen en gezinnen

10. Rome: Colosseum Gladiator Tour voor kinderen en gezinnen

Geef uw hele gezin de kans om een nieuwe manier van een bezoek aan het Colosseum te ervaren. Krijg prioriteitstoegang om de chaos en de lange wachtrijen te vermijden. Eenmaal binnen ontdek je op een leuke manier de geschiedenis en geniet je samen met je kinderen van deze unieke ervaring. Leer van je officiële gids alles over de glorieuze daden van de Gladiatoren in dit majestueuze amfitheater. De rondleiding zal dynamisch en interactief zijn en zal zeker een langdurige en leerzame herinnering blijven voor uw kinderen. Het hele gezin wordt op een interactieve manier en met een quiz in etappes geboeid door het levensverhaal van Flavius Attilius. De kinderen worden betrokken en actief betrokken bij het beantwoorden van de vragen door het gebruik van smartphones die ze van hun ouders hebben gekregen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
  • Workshops en cursussen
84 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 84

Veelgestelde vragen over Activiteiten voor het hele gezin in Rome

Welke andere activiteiten dan Activiteiten voor het hele gezin zijn de moeite waard in Rome?

Welke Activiteiten voor het hele gezin in Rome nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Makkelijk om het ontmoetingspunt te vinden en efficiënt inchecken en organiseren aan het begin van de tour. Onze gids Giorgio was geweldig - deelde veel informatie en maakte het interessant. De toegang tot de arenavloer was echt goed. De lengte van de tour (1,5 uur) was perfect - niet te kort of te lang. Toen de tour was afgelopen, konden we onze tickets bemachtigen en deze gebruiken om toegang te krijgen tot het Forum Romanum en de Palatijn om op eigen gelegenheid te verkennen. Zou deze tour zeker aanraden.

Dit was een geweldige tour! We reisden in augustus met onze 10-jarige, dus we wisten dat de hitte een probleem zou zijn. Onze gids was briljant, boeiend en vertelde ons veel interessante feiten over de Romeinse geschiedenis. We kozen voor een kortere tour (90 minuten) die perfect van lengte was en we hadden na het officiële einde tijd om op eigen gelegenheid rond te lopen.

Je laat je voucher zien aan een winkeltje naast het café. Je gids en groep lopen dan naar beneden en het colosseum in, waarbij ze een zeer lange rij overslaan. Je leert over het maken van het colosseum en de gladiatorenarena. Zeer interessant en een geweldige ervaring.

Get your guide is correct in afhandelen van de boeking en geeft goede uitleg over de ontmoetingsplaats met de gids.

Very nice tour and very nice and knowledgeable guide.