Datums kiezen

RomeToegangsbewijzen

Rome Toegangsbewijzen: onze aanbevelingen

Het Vaticaan: toegangsticket Musea & Sixtijnse Kapel

1. Het Vaticaan: toegangsticket Musea & Sixtijnse Kapel

Bezoek met je voorrangsticket de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel en maak een meeslepende reis door de geschiedenis van kunst en religie. Vermijd de lange ticketrijen en geniet van je bezoek in je eigen tempo.  Wandel door de Sala a Croce Greco om de uitbundig bewerkte sarcofagen te zien, die mogelijk de stoffelijke resten van beroemde koningen en koninginnen uit de oudheid bevatten. Bekijk het Gabinetto delle Maschere of maak een rondje door de Sala degli Animali om een virtuele menagerie van gefantaseerde en bestaande beesten te zien. Loop door de bovenste galerijen, zoals de Kaartengalerij, om te zien hoe cartografen de wereld door de eeuwen heen uitbeeldden. Zie meesterwerken van grootheden uit de Renaissance in de Stanze di Raffaello en rust een tijdje uit in de Borgia-appartementen. Ten slotte is het tijd om te genieten van Michelangelo's prachtige Sixtijnse Kapel: het kroonjuweel van het Vaticaan – en misschien zelfs wel van de hele kunstwereld.

Rome: voorrangsticket voor Pantheon met audiogids-app

2. Rome: voorrangsticket voor Pantheon met audiogids-app

Ontdek de fascinerende geschiedenis en adembenemende schoonheid van het Pantheon in Rome met een audiorondleiding van 35 minuten op je smartphone. Haal het meeste uit een van de beroemdste bezienswaardigheden van Rome en leer over zijn rijke verleden en de verbluffende architectuur. Begin je reis op het trefpunt op Piazza Navona, op een ontspannen wandeling van 5 minuten van het Pantheon. Dompel jezelf onder in de betoverende schoonheid van de beroemde pleinen en fonteinen van Rome tijdens jouw zelfgeleide wandeling. Download de app en ontdek de meest fascinerende en must-visit attracties van de stad terwijl je op reis gaat. Reis langs het ontzagwekkende Pantheon op weg naar de majestueuze Trevi-fontein, met als hoogtepunt het charmante Piazza di Spagna. Reserveer jouw plek online en sla de lange rijen over met deze naadloze en tijdbesparende ervaring. Kom alles te weten over de legendes en mythen rond het Pantheon, de geschiedenis achter de oculus, de eminente graftombes en nog veel meer. Luister naar de fascinerende verhalen over de koepel van het Pantheon en zijn archeoastronomische verhaal, het interieur en de vloer. Luister naar 12 interessante audiopunten en raadpleeg een digitale kaart om deze punten in de basiliek te lokaliseren. In overeenstemming met ons streven naar transparantie, respect en passie in alle aspecten van ons bedrijf presenteren wij de kostenspecificatie van dit pakket ter overweging: - Tickets voor het Pantheon met Fast Track: 5 EUR. - Audiogids voor het Pantheon: 7.50 EUR. - Zelfgeleide rondleiding langs de beste pleinen en fonteinen in Rome: 5.00 EUR.

Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

3. Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

Sla de rij over en reserveer een getimede toegangsplek voor de Galleria Borghese met dit toegangsticket. Verken de galerij in jouw eigen tempo terwijl je werken van beroemde kunstenaars door de eeuwen heen ziet. De Galleria Borghese, waar je verschillende meesterwerken van renaissance-, Romeinse en barokke kunstenaars kunt vinden, is een van de meest populaire attracties in Rome. Mis je kans niet om de galerij te verkennen door een toegangsticket met tijdvenster te reserveren. De Galleria is gevestigd in het 17e-eeuwse huis van kardinaal Borghese en herbergt de levenslange kunstcollectie van de kardinaal. Bekijk kunstwerken van Caravaggio, Titiaan, Canova, Raphael en Bernini terwijl je door de galerij met 2 verdiepingen loopt.

Rome: ticket Palatijn & Forum Romanum met multimediavideo

4. Rome: ticket Palatijn & Forum Romanum met multimediavideo

Begin je ervaring bij het kantoor van de lokale partner, waar je je tickets ophaalt en geniet van een multimediavideo van 25 minuten over het oude Rome. Ontdek met je ticket het Forum Romanum en de Palatijn. Bezoek het Forum Romanum waar gewone Romeinse burgers woonden om het graf van keizer Julius Caesar te zien en de oude ruïnes in je eigen tempo te verkennen. Je ticket bevat ook toegang tot de Palatijn, de plaats van de stichting van Rome, en de vestiging van de belangrijkste huizen van keizers en koningen. Het ligt op slechts een steenworp afstand van het Forum Romanum en Circus Maximum en is het meest centrale van de 7 heuvels van Rome.

Rome: voorrangsticket en audiogids voor de Engelenburcht

5. Rome: voorrangsticket en audiogids voor de Engelenburcht

Duik in de geschiedenis van het Mausoleum van Hadrianus, beter bekend als de Engelenburcht, met voorrangstickets en een optionele app-gebaseerde audiogids. Mis de kans niet om het graf van de Romeinse keizer Hadrianus te bezoeken. Verken een van de meest emblematische attracties van de eeuwige stad Rome. De Engelenburcht, gelegen op de rechteroever van de Tiber en op korte afstand van Vaticaanstad, is een oud fort met een eeuwenlange geschiedenis. Je komt meer te weten over de oude legende dat aartsengel Michaël bovenop het mausoleum verscheen, zijn zwaard onthulde, het einde van de plaag van 590 aankondigde en zo het kasteel zijn huidige naam gaf. Sluit jouw ervaring af met een panoramisch uitzicht over Rome en de rivier de Tiber vanaf het kasteelterras. Dit is een mooie gelegenheid om foto's te maken van de Ponte Sant'Angelo, ook wel bekend als de Brug der Engelen.

Rome: voorrangstickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel

6. Rome: voorrangstickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel

Stel je eigen programma samen met dit voorrangsticket voor een hele dag, een plattegrond en een korte introductie, zodat je helemaal klaar bent om in je eigen tempo van de beroemde kunstcollecties in de Vaticaanse musea te genieten. Begin met het verkennen van de ruimtes waar de meeste groepsrondleidingen nooit komen, zoals de schilderijen in de Pinacoteca en het Etruskische museum, of breng meer tijd door om de mooie omgeving van de beroemde Cortile della Pina en de Kaartengalerij te bewonderen.  Geen bezoek aan het Vaticaan is compleet zonder een bezoek aan het hoogtepunt, de Sixtijnse Kapel. Je ticket biedt toegang tot de kapel en je introductie omvat informatie over wat je tijdens je bezoek aan deze prachtige schat kunt bekijken.

Castel Sant'Angelo Skip-the-Line toegang & optionele audiogids

7. Castel Sant'Angelo Skip-the-Line toegang & optionele audiogids

Ontdek de geheimen binnen de muren van Castel Sant'Angelo, een historisch mausoleummuseum op de rechteroever van de rivier de Tiber. Verken een van de minder bekende pareltjes van Rome met skip-the-line toegangskaarten en geniet van bovenaf van het uitzicht over de stad. Verhoog uw bezoek door te upgraden met een audiogids. Sla de rijen over en loop naar binnen om door de artefacten te bladeren die de vele transformaties van het gebouw vertellen. Eerst gebouwd als een monumentale tombe, daarna een fort tijdens de middeleeuwen en een verdedigingspost voor barbaarse invasies, zal het kasteel je nieuwe inzichten in de Romeinse geschiedenis bieden. Verken de 5 verdiepingen van het museum in de richting van een spiraalvormige hellingbaan en bekijk vervolgens de cellen en kamers die dienden als pauselijke residentie, evenals een askamer waar je je kunt vergapen aan de overblijfselen van iconische Romeinse personages en perfect bewaard gebleven fresco's. Beëindig deze informatieve reis op het verbazingwekkende dakterras van het kasteel en geniet van een schilderachtig uitzicht over de hele stad. Wees voorbereid om Vaticaanstad, de rivier de Tiber en de beroemde Engelenbrug te zien.

Rome: ticket Colosseum en Forum Romanum met multimediavideo

8. Rome: ticket Colosseum en Forum Romanum met multimediavideo

Ga op een educatief avontuur met een tour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome — de ideale manier om kennis te maken met de geschiedenis van de stad. Je bekijkt een korte introductievideo en gaat daarna te voet op weg naar het Forum en de Palatijnse Heuvel. Daarna kun je het Colosseum bezoeken met een interactieve videogids. Je beleving begint bij het kantoor van de lokale partner. Hier haal je de tickets op en bekijk je een multimediavideo van 25 minuten over het oude Rome. Met je ticket kun je nu het Archeologisch park gaan verkennen: het Forum Romanum, de Palatijnse Heuvel en het Colosseum. Bezoek het Forum Romanum, waar de gewone Romeinse burgers vroeger woonden, bekijk het graf van keizer Julius Caesar en verken de oude ruïnes in je eigen tempo. Je ticket geeft ook toegang tot de Palatijn, de heuvel waar Rome werd gesticht en waar de belangrijkste huizen van keizers en koningen stonden. Het ligt op een steenworp afstand van het Forum Romanum en Circus Maximus en is de middelste van de 7 heuvels van Rome. Na je bezoek aan het Archeologisch park, ga je binnen bij een van 's werelds beroemdste monumenten: het Colosseum. Terwijl je het immense amfitheater verkent – het grootste dat ooit door het Romeinse Rijk werd gebouwd – kun je je de gladiatorengevechten en openbare spektakels die in de arena plaatsvonden voorstellen. De toegang tot het Colosseum vindt ongeveer 2 uur na het begin van je tour plaats.

Rome: toegangsticket voor de Borghese-galerij zonder wachtrij

9. Rome: toegangsticket voor de Borghese-galerij zonder wachtrij

Boek uw skip-the-line toegangsticket voor de Borghese Gallery in Rome en ontdek de werken van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters. Profiteer van een begeleide ingang voordat u het museum op eigen gelegenheid gaat verkennen. Bespaar tijd terwijl u langs de lange rijen buiten de galerij loopt en naar binnen stapt om de boeiende schatten te bewonderen die hier worden tentoongesteld. Terwijl je loopt, bewonder je de uitgebreide collectie sculpturen en schilderijen, waaronder beroemde werken zoals Caravaggio's 'Saint Jerome Writing' en Raphael's 'Deposition'. Maak voordat u vertrekt een wandeling door de tuinen en geniet van het uitzicht over de Piazza del Popolo.

Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: sneltoegang

10. Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: sneltoegang

Bezoek de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea zonder in de vaak zo lange rij te staan. Maak een reis door de adembenemende musea, een schatkamer vol Romeinse standbeelden, renaissanceschilderijen en Italiaanse kunst. Met deze voorrangstickets voor de Vaticaanse Musea heb je meer tijd om de immense collectie kunst die in de Vaticaanse Musea te vinden is te verkennen. Wandel door de tentoonstellingen en galerijen, van de Ronde Kamer tot de Tapijtengalerij. Ontdek de binnenplaatsen Belvedere en Pinecone en de beroemde Kaartengalerij. Deze zaal met topografische kaarten van Italië uit 1583 door Danti blijft tot op heden een van de grootste geografische afbeeldingen. Al slenterend door het Museo Pio Clementino kun je de Griekse Kruiszaal, Galerij van de Beelden, Zaal van de Muzen en andere schilderijen, beeldhouwwerken en beelden van kunstenaars uit verschillende eeuwen bekijken. Loop door de majestueuze verzameling ceremoniële koetsen die nu deel uitmaken van het Rijtuigenpaviljoen. Ontdek de talloze schatten van het Vaticaan met een bezoek aan de Stanze van Rafaël. Bewonder de 4 zalen van het Vaticaan die beroemd zijn om hun fresco's van Rafaël, de grootheid uit de hoogrenaissance. Kijk vol ontzag naar Rafaëls School van Athene. Bezoek de beroemdste kapel ter wereld – de Sixtijnse Kapel. Bekijk de prachtige fresco's van Botticelli, Rosselli, Perugino en Ghirlandaio en het beroemdste fresco van allemaal – het plafond van de Sixtijnse Kapel van Michelangelo.

119 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 8

Echte mustsees

Andere activiteiten in Rome

Wil je alle activiteiten in Rome bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 173.766 beoordelingen

We kwamen 30 minuten te vroeg aan, zoals geadviseerd, en werden meegenomen om onze tickets op te halen en binnen te komen met minimale wachtrijen, zoals geadverteerd. Perfect! Draag wel comfortabele schoenen. Iemand zou het verantwoordelijke personeel van de Sixtijnse Kapel moeten vertellen dat mensen tot zwijgen brengen via luidsprekers het doel verslaat, elk spoor van ontzag vernietigt, en dat wat fotografie en video betreft, dat schip tientallen jaren geleden zeilde. We woonden de inzegening van de crèche bij door de paus, en iedereen daar had een telefoon. Als mensen hun eigen record willen van het bezoeken van een plaats die net zo'n aantrekkingskracht op Rome heeft als de Eiffeltoren in Parijs, moeten ze hun klanten/bezoekers/gasten niet behandelen alsof ze kinderen zijn.

Our guide at the Borghese was Mateo (?), who was super enthusiastic and really presented the tour to the level of the guests. We know this because we were all first-timers and so he showed us the high points of the collection though he would do a different tour for those who have been there before. As a result we feel we got a splendid introduction to the high points, and we really enjoyed his detailed commentary. We would highly recommend him!

Wat een geluk om al op voorhand tickets te hebben. Er stond een lange rij waar we zo omheen konden lopen. Binnen was het even zoeken naar het juiste loket maar voor de rest blij het op deze manier gedaan te hebben

Echt een aanrader om vooraf te reserveren. Je kon zo doorlopen waar anderen 2 uur in de rij moesten staan. 2 uur meer vakantie voor ons.

Heel prettig om zo door te kunnen lopen en direct aan de activiteit te beginnen.