Rome
Couleur locale & buurttours

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.702 beoordelingen

Supertoffe gids die ons talrijk lekkers heeft leren ontdekken!

De wine and food tour is een echte aanrader. We hebben het geluk dat we Adriano, onze culinaire gids meehadden die ons naar superleuke en smaakvolle zaakjes gebracht heeft en over alles iets leerrijks wist te vertellen. Heel aangenaam persoon en weet je echt voor cultuur, food and wine warm te maken. Veel lachen, veel kennis, veel smaakprikkels. Topervaring. Thnx

Gewoon super zeker de gids, 3u lange cultuur opsnuiven en geschiedenis

Dit is de moeite de tour gids weet wat Rome is, zoveel cultuur en geschiedenis die men leert kennen, en hier bij gepaard van lekkere streed food, gefrituurde hapjes, de Italiaanse wijn en hesp en kaas. natuurlijk de Gelato niet te onbreken deze tour is de moeite waard pluim aan onze gids

Combinatie van cultuur en food met sympathieke gids

Gids was erg vriendelijk en zocht contact met iedereen. Dit was ook mogelijk omdat we met een beperkt groepje waren en dit maakte het ook persoonlijk. Veel uitleg gekregen over verschillende pleinen, standbeelden, etc. Daarnaast ook lekkere specialiteiten geproefd!

Door enthousiasme wordt je van culinair verhaal naar de volgende gebra

De verhalen, de directheid doordat je de winkeltjes mee wordt ingenomen en het persoonlijke van de gids maken de 3,5 uren tot een groot feest. Zoveel leuke wetenswaardigheden worden gedeeld dat je hongerig wordt naar nog meer. Een tour om niet te vergeten.

Een verrassende en interessante tour met leuke proeverijtjes.

Zeker een aanrader! Guide was zeer kundig en gezellig. Heeft ons veel van de stad laten zien. Heerlijke proeverijtjes. Je komt in straatjes waar je niet zo snel zelf gaat wandelen. Zeker doen, is de moeite en het geld zeker waard.