Rome
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Bustour in Rome: 5 hoogtepunten

Hop on, hop off, kleine bustours en lange ritten; hier een paar hoogtepunten die je kunt beleven tijdens een busrit door Rome.

 • Colosseum

  1. Colosseum

  Bewonder het beroemde Colosseum en de attracties in de buurt; met de bus kom je ook langs het Forum Romanum en de Constantijnsboog!

 • Via Appia

  2. Via Appia

  Deze historisch strategische weg – waar het leger van Spartacus werd gekruisigd – stamt uit 312 v. Chr. In de bus ontdek je eeuwenoude viaducten en zie je de tombe van Cecilia Metella.

 • Sint-Pietersbasiliek

  3. Sint-Pietersbasiliek

  De [grootste kerk ter wereld(/sint-pietersbasiliek-l2617/) is een Renaissancistisch meesterwerk. De kerk zou gebouwd zijn boven de plek waar Pieter, de eerste paus van Rome, is begraven.

 • Catacomben van Rome

  4. Catacomben van Rome

  Onder de buitenwijken van Rome zijn liefst 40 massatomben te vinden. De beste manier om de Catacomben te ervaren is tijdens een bustour!

 • Piazza Venezia

  5. Piazza Venezia

  Dit enorme plein krijgt zijn naam van het Venetiaanse Paleis dat eraan staat, maar het monument voor Victor Emmanuel II steelt de show!

Plan je bezoek

 • Wat is de beste tijd op de dag om te gaan?

  Als je een bustour neemt waarbij je kunt uitstappen voor verkenning, is het een goed idee om zo vroeg mogelijk te vertrekken en zo de grote drukte te vermijden. Als je liever vanuit je stoel van de stad geniet, kun je ook overwegen om 's avonds te gaan, wanneer de stad op magische wijze is verlicht.

 • Wat zijn de prijzen?

  Vanaf €10 heb je al een eenvoudig hop on, hop off busticket, maar als je een kleine groepstour wil maken met attracties en maaltijden, kom je waarschijnlijk gauw boven de €100 uit.

Rome : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Rome a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 24.668 beoordelingen

Erg goed ! Il pleuvait au début mais le toit était couvert, des qu'il a fait beau ils l'ont enlevé, on peut le faire plusieurs fois donc si y a des photos ou infos qu'on a loupé on peut y retourner et c'est cool !

Zeer interessant, zou het niet hebben gezien als het niet voor deze tour zou zijn. Vervoer is mooi geregeld. Zeer leuke guide! :)

Geweldige manier om alle schoonheden van Rome in slechts één dag te bezoeken. Fantastische maar duidelijk vermoeiende ervaring?

Het was gemakkelijk om de tour te boeken. Alle medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam

Makkelijke vooraf boeking op internet en goedkoper