Rome
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 attracties op Segwaytour door Rome

Een Segwaytour is een leuke manier om Rome te verkennen, maar de Spaanse Trappen kom je er niet mee op! Hier vijf bezienswaardigheden die je al rijdend het beste kunt bezoeken of zien.

 • Trevifontein

  1. Trevifontein

  Als locatie in films van La Dolce Vita tot de Lizzie McGuire Movie is de schitterende Trevifontein niet alleen een historisch, maar ook een cultureel icoon!

 • Forum Romanum

  2. Forum Romanum

  Bij deze archeologische vindplaats zie je veel van de ruïnes die Rome Rome maken, en het is maar een kort ritje verwijderd van het Colosseum, Circus Maximus en de Constantijnsboog.

 • Piazza Navona

  3. Piazza Navona

  Als de vorm van dit plein je doet denken aan een stadion, klopt dat: het is gebouwd op het klassieke Stadion van Domitianus!

 • Campo de’ Fiori

  4. Campo de’ Fiori

  Dit "bloemenveld" is al sinds de 15e eeuw een marktplaats. De markt is er alleen 's ochtends, maar de activiteiten op het plein gaan door tot in de nacht!

 • Piazza san Pietro

  5. Piazza san Pietro

  Nee, met je Segway door de Sint-Pietersbasiliek sjezen mag niet, maar je kunt het prachtige gebouw wel vanaf het plein bekijken, net als de buren in Vaticaanstad.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Je kunt een Segwaytour door Rome maken vanaf €30, maar afhankelijk van de opties die je toevoegt kan het wel €150 per persoon kosten. Denk er ook aan dat je naast deze prijs, vaak ook borg moet betalen voor de voertuigen.

 • Is er een minimumleeftijd of zijn er andere eisen?

  Over het algemeen geldt er een minimumgewicht van 45kg en een maximumgewicht van 118kg. Als je lichter of zwaarder bent, kun je contact opnemen met de touraanbieder voor meer informatie en advies. Deelnemers moeten minstens 16 jaar oud zijn.

Other Sightseeing Options in Rome

Want to discover all there is to do in Rome? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 3.478 beoordelingen

Gewoon een "must do" om Rome op een geheel andere manier te zien, te leren kennen. Je komt op hele andere plekken dan de toerist... SUPER.... Echt 1 van de beste dingen die we gedaan hebben in Rome. Wij deden het op een zondag (in ruim 30 graden) lekker rustig op de weg en van de warmte hadden we geen last, was heerlijk op de fiets. Lisanne, onze Nederlandse gids, was zeer vriendelijk en vertelde alles heel leuk.

Waanzinnig leuke en mooie avondbeleving met Segway door Rome. Prima begeleiding, we konden aangeven wat we wilden zien, kregen een perfecte uitleg van alles wat we zagen en we kwamen op heel bijzondere plekjes. En wat echt heerlijk is, ook geen platvoeten. Jean Paul, merci!!! Nooit te oud om te doen.

super. Een echte aanrader. gids Lisanne wist ons met de nodige anekdotes de boeien. De fietstocht is door de elektrische ondersteuning echt doenbaar. je ontsnapt aan de drukte van de stad en zowel de via appia antica als het aquaductenpark zijn werkelijk prachtig.

De fietstocht is door ons (4 zussen) goed bevallen. Zeker onder leiding van onze gids Jos die interessante verhalen en achtergronden over Rome vertelde. Alleen de groepsfoto hebben we nog niet ontvangen.

Een échte aanrader als je het oude Rome buiten het centrum wilt ontdekken. Mooie fietstoer. De gids vertelt gepassioneerd en met veel kennis over de unieke bezienswaardigheden.