Rome
VR-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Rome

Want to discover all there is to do in Rome? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rome

Geweldige ervaring om te kunnen zien hoe het in de romeinse tijd was.

We hebben genoten van de virtuele ervaring en Christina is bijzonder lief, vriendelijk en behulpzaam. Mijn zoon en ik waren daarna binnen 5 minuten in het Colosseum en konden de lange rijen van wachtende mensen overslaan, door de skip the line tickets. Helemaal top ! Ik kan deze tour echt aanbevelen als je naar Rome gaat. Het is ook nog eens heel betaalbaar.

Geweldige ervaring om eerst te zien hoe het was en daarna te kijken hoe het er nu uit zien. Mijn zoon van 11 jaar oud vond het zeer indrukwekkend. Dankzij de virtual reality kreeg hij een goede indruk hoe het er vroeger uit heeft moeten gezien. Vriendelijke begeleiding die service hoog in het vaandel hebben staan, een aanrader!

Echt een bijzondere virtuele belevenis van colosseum.

Assistente Christina begeleidt je door 3 verschillende virtuele belevenissen waardoor je beter inzicht hebt op hoe het toen was. Daarna krijg je ticket voor Skip the line naar Colosseum. Christina begeleidt je kundig en geduldig en geeft ook goede tips. Bedankt voor deze leuke ervaring Christina!

Fantastische, leerzame, goed organiseerde ervaring

Goed verzorgd, prettige ontvangst en door de VR zeer nuttige uitleg en idee hoe het toen was. En daar zullen ze waarschijnlijk alleen maar leuke dingen aan toevoegen. Maakt, de snelle doorgang naar het Colloseum na de VR toer alleen maar leuker. Zeer geschikt voor kinderen (onze was 10)

Verrassend!Heel goed meegevallen.Leerrijk

Fantastische begeleider.geduldig en goede info gekregen. Tour door de kleinere straten was verrassend.bezienswaardigheden gezien vanaf een ander uitzichtpunt die je anders als toerist niet zou vinden.Heel tevreden.Zal deze tour ook aanbevelen naar vrienden toe.